Iulian MARES
729 aprobate
iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10
.
.
Cu oaresce placere pos-actiune informez ca ”Sultanul” Erdogan a recunoscut o stire falsa, produsa de staful lui de campanie in care isi prezenta intr-un filmulet c/candidatul in situatii indecente!
Oare cum considera opamenii: prin renuntarea la conceptele laice, in detrimentul celor religioase, kiar negarea rolului Parintelui Turciei, Turcia lui Erdogan merge spre progres sau regres social medieval?
Aparentele insala de cele mai multe ori …

Cat despre clasa politica de nivel 0, si nu numai, ea a ajuns atat de jos incat este in raport de proportionalitate cu cartile/manualele macar rasfoite in anii destinati formarii umane!
Plagiat, BAC tarziu, studii superioare la maturitatea biologica, de fason-diploma conteaza, aceasta este suma guvernatilor din mlastina ce indrazneste sa dea palme sistemului educational roman si care kiar a si reusit de vreo 20 de ani incoace!
Acum nu se mai poate: un profesor in prag de pensie 5 000 lei, un sofer de parlamentar sau ministerial 6 300 lei!!!
Cum sa negocieze cu PROFESORII tocmai guvernanti care au urât din toti bojogii scoala: Ciolacu, Băietul, Cîciu & Co sau familia de profesori de lux, ce-si permit vacante cu aeronave de lux private si inkiriate cu ziua de ametesti cand auzi sumele?
^Plagiatul mascat este tot plagiat kiar daca rahatul a fost dospitsi mancat de ”maiastra justitie”;
^Cu tot respectul numelui, dar la Spiru mergi de 2 ori: cand depui dosarul si cand ridici diploma;
^Ani la rand, dimineata, pranz sau dupa-amiza am tot trecut pe langa BIOTERA insa eu nu am vazut picior de om (student, profesor, functionar) calcand pragul institutiei, insa stiu pe unii ce se laudau cu ea si note pe care nici in clasa I nu le-au avut; insa daca vine la paket cu tilul de Luptator in revolutie (aia din BZ) cu rol determinant sunt si mai linistit;
^romano-americana nu imi spune decat un nume mai pompos si un produs eminent al ei: EBBA, fata Betivului Kior si Securist!
^daca la toate astea va spun ca aplecarea spre studiu universitar a venit asa, brusc, la 35-37 de ani, ce mai puteti zice?

Sper ca aluziile au fost mai mult decat simple sageti, insa puteti verifica CV-urile!

Cum sa poata sta la aceasi masa prostii cu scolitii? Ce sa-si spuna? Sa dialogheze pe domenii intezise: istorie, mate, romana, geografie, limbi straine..etc?
Papagalii de la indicele ”^” nici macar jargonul ”servite” nu il recunosc!
INCOMPATIBILITATE 100%!