Dovezi despre planul global de reducere a populației lumii – agenda elitei
SOSINFOROMANIA.WORDPRESS.COM
Dovezi despre planul global de reducere a populației lumii – agenda elitei
https://sosinforomania.wordpress.com/dovezi-despre-planul-global-de-reducere-a-populatiei-lumii-agenda-elitei/

Dovezi despre planul global de reducere a populației lumii – agenda elitei

Publicat 15.06.2020 – SOS Info România

Acest material este o colecție de articole, citate și videoclipuri, care expun planul elitei (al liderilor mondiali care conduc lumea), împotriva noastră a tuturor, plan global de decimare, înrobire și distrugere a majorității dintre noi, pe care lau pus demult în aplicare prin diferite mijloace, instituții, sau legi adoptate de guvernele lumii. Amintesc câteva instituții precum ONU, OMS, FMI, Banca Mondială, și lista poate continua. Aceste lucruri sunt adevărate și se întâmplă sub ochii noștri, dar din păcate nu înțelegem ce se întâmplă cu adevărat (referitor la evenimentele care au loc la nivel global sau național), ele sunt o amenințare pentru fiecare dintre noi, și pentru cei dragi, apropiați nouă, pentru întreaga omenire. Trăim în mijlocul unui război care se duce împotriva fiecăruia dintre noi, nu numai pe plan spiritual ci și fizic, avem de luptat cu un dușman nevăzut care ne atacă din umbră; din păcate fiecare ne trăim viața și mulți dintre noi nu sunt conștienți de pericolele care ne amenință: viața, sănătatea, libertatea, familia și pe cei dragi. Pe fondul acestei crize pe care o trăim, legat de evenimentele actuale, criza generată de Coronavirus, cred că se urmărește restrângerea drepturilor și libertăților noastre, libertatea de exprimare, adoptarea unor măsuri și legi cum ar fi vaccinarea obligatorie, care nu este deloc benefică, lucru dovedit, (cu efecte secundare grave, există multe dovezi în acestă privință) și adoptarea unor noi legi care să ofere guvernelor mai multă putere și control asupra propriilor cetățeni. Criza aceasta a fost generată de oamenii care conduc această lume din umbră, cei care au declanșat și războaiele mondiale. „Pandemia inițiată în Wuhan este amplificată mediatic și folosită drept pretext pentru impunerea unei noi paradigme totalitare în politica globală, bazată pe controlul asupra omului prin legislație și prin tehnologii digitale.” Acest material merită atenția noastră.

Vă rugăm să ne contactați în cazul în care observați anumite greșeli, linkuri inactive, greșeli ortografice, etc.

⚠️ Notă informativă: Reveniți vom actualiza acest material cu noi informații❗️

Aveți răbdare și citiți tot materialul, veți afla lucruri extrem de importante.
Descărcați ultima actualizare a materialului în format pdf.

Descarcă în format PDF ��️ Material actualizat 08.09.2020 ✔️

Distribuiți și altora…

Devine Oficial: ONU își modifică sigla și adaugă sintagma „Noua Ordine Mondială” pe unul dintre site-urile oficiale

În definiția prezentată pe pagina oficială se menționează:

„Proiectul ONU pentru Noua Ordine Mondială este o inițiativă globală la nivel înalt, fondată în 2008 pentru a promova o Nouă Paradigmă Economică, o Nouă Ordine Politică și mai pe larg, o Nouă Ordine Mondială pentru Omenire, care realizează Obiectivele globale ale ONU pentru dezvoltarea durabilă până în 2030 și fericirea, bunăstarea și edomul liber al vieții pe Pământ până în 2050.”

LET’S TAKE OUR PLANET BACK

HAI SĂ LUĂM ÎNAPOI PLANETA NOASTRĂ

Sursa: ortodoxinfo.ro

„Greșelile politicianului sunt crime, căci în urma lor suferă milioane de oameni nevinovați, se împiedică dezvoltarea unei țări întregi și se împiedică, pentru zeci de ani înainte, viitorul ei.” – Mihai Eminescu

Thomas Jefferson a spus: „Atunci când oamenii vor permite unui guvern să dicteze ce mâncare să pună în gură și ce medicamente să ia, sufletele lor vor fi curând în aceeași situație deplorabilă ca și cei care trăiesc într-o tiranie.”

„Cred că subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arăta că familia împiedică dezvoltarea individului… Deși acestea vor fi studiate în sistemul de educație, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populația nu va cunoaște felul în care i se inoculează convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generații de oameni în acest fel va putea să controleze întreaga populație în mod eficient și sigur, fără a fi nevoie de armate sau poliție… Propaganda educatională, cu ajutorul guvernului, va putea să obțină rezultate într-o singură generație. Exista însă două puternice forțe care se opun unei astfel de politici: una este religia, iar cealaltă este patriotismul… O societate științifică nu poate fi stabilă decât sub conducerea unui guvern mondial.” – Bertrand Russell

„Spune o minciună suficient de tare și suficient de mult și lumea o va crede” – Adolf Hitler

„Nu contează cine și ce votează, contează doar cine numără voturile” – Iosif Stalin

Depopularea, cheia către Guvernul Mondial – Inscriptiile cioplite pe Georgia Guidestones

Politica depopulării a devenit o prioritate pe Agenda elitei

Există la ora actuală o conspiraţie mondială, condusă de o grupare foarte puternică şi influentă, de indivizi înrudiţi, din care fac parte cei mai bogaţi oameni ai lumii – lideri politici, „elite” corporatiste şi membri ai unor societăţi secrete – şi care acţionează fără limite naţionaliste. Intenţia ei este de a prelua total şi complet controlul asupra tuturor fiinţelor umane de pe planetă şi de a reduce dramatic populaţia mondială, sub 500 milioane de oameni.

Sub numele de Noua Ordine Mondială (New World Order) se ascund organizaţii, instituţii şi indivizi, grupaţi într-o reţea intercorelată. Această grupare ocultă planetară nu cunoaşte limite statale, se află deasupra legilor tuturor ţărilor şi controlează politica, sistemul bancar internaţional, industria, comerţul, sistemul de asigurări, traficul de droguri şi de arme, lumea medicală, etc. Ea nu dă nimănui socoteală pentru deciziile pe care le ia, şi este cea care trage sforile tuturor evenimentelor majore din lume. Ea se ascunde în spatele marilor corporaţii şi al marilor agenţii guvernamentale, pe care le dezvoltă şi le controlează, cu scopul bine definit de a domina lumea.

De-a lungul timpului, tot mai mulţi oameni au aflat de existenţa acestei conspiraţii mondiale. Însă marea majoritate a lor, din păcate, reacţionează cu scepticism şi neîncredere la acest subiect, inconştienţi de condiţionarea mentală care le este implementată permanent de instituţiile de stat. Amploarea şi complexitatea reţelei de înşelătorie a acestei conspiraţii este greu de imaginat. Metodele pe care le utilizează în acest război cu omenirea sunt în special de natură biochimică, fiind promovate prin sistemul farmaceutic, medical, alimentar şi prin manipularea maselor cu ajutorul mass-mediei, cu scopul sinistru de exterminare a populaţiei.

În 1798, Thomas Malthus a scris un eseu despre „principiul populației”. Acesta sublinia ideea de „evenimente pozitive”: boli, războaie, dezastre, foamete, și genocid. Malthus afirma că aceste lucruri ar trebui folosite pentru a crește rata mortalității. El credea că suferința umană este o consecință absolut necesară.

Inscripțiile cioplite pe Georgia Guidestones (Pietrele îndrumătoare din Georgia, S.U.A.) și directiva existenței unui maxim de 500 milioane de locuitori pe planetă, rezultă că o depopulare severă și radicală a planetei ar reprezenta una din soluțiile salvatoare pentru omenire. Cum a apărut ideea, cine o susține și o finanțează și certitudinea că este strâns conectată cu una din cele mai sinistre ramuri ale științei – eugenia.

„Menținerea umanității sub 500 milioane, în echilibru perpetuu cu natura” – Citat anonim aflat pe una din pietrele Georgia Guidestones

„Pământul e bolnav de cancer, iar cancerul sunt oamenii.” – Merton Lambert, formator în cadrul Fundației Rockefeller

„Societatea nu face nicio afacere, dacă permite degeneraților să-și perpetueze specia” – Theodore Roosevelt

Paul Ehrlich, entomolog, profesor la Universități din Pennsylvania și Arkansas, SUA, membru marcant al Partidului Liberal: „Cancerul este o multiplicare necontrolată a celulelor; explozia demografică este o multiplicare necontrolată a oamenilor. Tratarea simptomelor de cancer poate crea victimei o stare mai confortabilă la început, dar în final tot moare – de multe ori oribil. O soartă similară va avea lumea ca urmare a exploziei populației, asta dacă ne vom ocupa doar de tratarea simptomelor. Este nevoie să redirecționăm eforturile noastre de la tratarea simptomelor la eliminarea cancerului. Operațiunea va cere multe decizii aparent brutale și fără inimă. Durerea poate fi intensă. Dar boala este atât de avansată, încât numai cu o intervenție chirurgicală radicală pacientul poate să aibă o șansă de supraviețuire.” „Avem nevoie de reglementări obligatorii privitoare la naștere (…) prin adăugarea sterilizanților temporari ce pot fi introduși în apa comercializată sau în alimentele principale. Dozele de antidot trebuie raționalizate cu atenție de către guvern astfel încât să se obțină dimensiunea dorită a familiei.” „Trebuie să avem controlul populației și acasă, de aceea trebuie să creăm un sistem de stimulente și sancțiuni, iar dacă metodele voluntare eșuează, să recurgem și la constrângeri.”

„Trebuie să reducem în prezent cât mai mult populația prin orice mijloace necesare.” „Suprapopularea este în prezent vastă, mult peste capacitatea planetei. Ea nu va răspunde la reducerea viitoare a natalității prin măsuri contraceptive, sterilizare și avort dar trebuie să reducem în prezent cât mai mult populația. Acest lucru trebuie realizat prin orice mijloace necesare.” – ONU Inițiativa pentru Carta Națiunilor Unite ECO-92 PĂMÂNT

Șeful Programului de Hrană al Națiunilor Unite a spus: „Vom folosi hrana ca armă împotriva oamenilor.”

„Alimentele sunt o putere! Noi folosim această putere pentru a schimba (controla) comportamentul oamenilor. Unii ar numi acest lucru o mită. Nu ne pasă, noi nu intenționăm să ne cerem scuze.” – Catherine Bertini, directorul executiv al Programului Alimentar Mondial ONU, ex-consilier al ministrului agriculturii din SUA. Dintr-un discurs al ONU, 14 septembrie 1997

„Trebuie să reducem radical și inteligent populația umană la mai puțin de un miliard. Trebuie să eliminăm naționalismul…” – Paul Watson, activist ecologist

„Cel mai milostiv lucru pe care o familie ar putea să-l facă la unul dintre membrii săi ar fi să-și ucidă sugarul.” – Margaret Sanger, fondatoarea Planului Parental

„Graviditatea ar trebui să fie considerată o crimă împotriva societății și în consecință pedepsită aspru, cu excepția cazului în care părinții dețin licență de reproducere emisă de guvern. Toți potențialii părinți ar trebui să utilizeze substanțe chimice contraceptive, emițătoare de antidoturi, iar guvernul să aleagă cetățenii care au dreptul să rămână fertili.” – Dixy Lee Ray, scriitoare, (citat din cartea sa „Distrugerea planetei” (1990)

„Noi trebuie să vorbim mai clar despre sexualitate, contracepție, despre avort, despre valoarea controlului populației, deoarece, pe scurt, criza ecologică este criza populației. Reduceți populația cu 90%, iar apoi nu vor mai fi suficienți oameni pentru a face atât de multe daune ecologice.” – Mihail Gorbaciov – conducătorul Uniunii Sovietice în perioada 1985-1991

„Principiul care susține vaccinarea obligatorie este suficient de răspândit, iar cel de tăiere a trompelor uterine ar trebui să fie la fel.” „Este mai bine pentru toată lumea dacă, în loc de a aștepta executarea degeneraților pentru infracțiuni, sau de a-i lăsa să moară de foame în imbecilitatea lor, societatea îi va împiedica, pe cei care sunt în mod vădit inapți, să continue soiul lor… Trei generații de imbecili sunt de ajuns.” – Oliver Wendell Holmes, Curtea Supremă de Justiție SUA

„În America de Sud, guvernul peruan merge din ușă în ușă făcând presiuni asupra femeilor, care urmează să fie sterilizare și el e finanțat cu dolari americani pentru a face acest lucru.” – Mark Earley

„În orice țară, cine controlează banii, controlează întreaga industrie și comerțul. Și când veți înțelege că întregul sistem este foarte ușor controlat, într-un fel sau altul, de câțiva oameni puternici din top, vă va fi clar cine este la originea inflațiilor și a depresiilor economiei.” – Președintele SUA James Abram Garfield (1831–1881)
La șase luni după ocuparea fotoliului prezidențial moare după ce a fost împușcat.

În discursul “The president and the press“, 1961, John F. Kennedy spunea:
„Doamnelor și domnilor. Cuvântul “secret“ este inadmisibil într-o societate liberă și deschisă iar noi ca popor, intrinsec cât și din punct de vedere istoric suntem împotriva societăților secrete, a jurămintelor secrete și a procedurilor secrete. Pentru că există împotriva noastră o conspirație monolitică și cruntă care se bazează în principal pe modalități ascunse pentru a-și extinde sfera de influență, se bazează pe infiltrare în loc de invadare, pe subversiune în loc de alegeri, pe intimidare în loc de liberă alegere. Este un sistem care a comasat vaste resurse umane și materiale pentru clădirea unei mașinării strâns unite și foarte eficientă ce unește operațiuni militare, diplomatice, de informații, economice, științifice și politice. Operațiunile sale sunt ascunse, nu publicate, greșelile sale sunt îngropate, nu puse pe prima pagină, criticii săi sunt reduși la tăcere, nu lăudați. Nici o cheltuială nu este pusă sub semnul întrebării, nici un secret nu este dezvăluit. De aceea judecătorul atenian Solon, a decretat ca fiind ilegal pentru orice cetățean să se sustragă unei controverse. Vă cer ajutorul pentru sarcina foarte grea de a informa și alerta poporul american, încrezător că împreună cu ajutorul vostru, omul va fi ce a fost destinat sa fie, liber și independent.” În 1963 este asasinat…

„Activitatea familiei Rockefeller și a aliaților lor este de a crea un singur guvern mondial combinând supercapitalismul și comunismul sub aceeași umbrelă, totul sub controlul lor. Mă refer la o conspirație? Da. Sunt convins că există un asemenea complot, internațional în scop, planificat de generații, incredibil de rău în intenție” – Lawrence Patton McDonald, congressman 1983

Ray Kurzweil: „Până în 2020 va fi un singur guvern mondial”

În multe domenii esențiale, precum: educație, energie, hrană și sănătate, aceleași familii elitiste bancare şi corporațiile lor au preluat controlul, şi consecințele sunt devastatoare. (Controlul asupra resurselor de hrană și apă ale planetei). Ei controlează sistemul Medical, Bancar, Mass-media, ONG-uri, instituții importante precum ONU, OMS, Nato, FMI, Banca Mondială,… politicieni, armată, servicii secrete, etc…

“Adevărata ameninţare la adresa oricărei republici este guvernul invizibil, care, ca o caracatiţă gigantică, îşi întinde tentaculele scârboase peste oraşele şi naţiunile noastre. La vârf se află un grup mic de case bancare, la care se face referire, în general, prin expresia ‘bancherii internaţionali’. Această mică gaşcă ne conduce guvernele către propriile ei ţeluri egoiste. Operează din spatele unui paravan auto-creat şi ne confiscă funcţiile publice, organele legislative, şcolile, tribunalele, ziarele şi orice agenţie creată vreodată cu scopul de a proteja publicul.” – John Francis Hylan (1868-1936)

La sfârșitul secolului 19, dinastia Rothschild controla peste jumătate din întreaga bogăție a planetei. Contemporan, valoarea averii estimată a acestora se ridică la 500 de trilioane de dolari. Nimeni nu poate înțelege rațional acest număr… Familia Rothschild deține și controlează bănci în 163 de țări, printre care și Banca Națională a României. US Federal Reserve Bank (FED) Banca Federală a Rezervelor din SUA este controlată de dinastiile Rothschild, Rockefeller și Morgan. Există două mega-bănci care oferă împrumuturi tuturor țărilor din lume, și anume Banca Mondială și FMI. Prima este în proprietatea comună a familiilor bancare de vârf din lume, cu familia Rothschild în partea de sus, în timp ce a doua aparține familiei Rothschild în întregime.

Fondatorul dinastiei bancare Rothschild pe nume Mayer Amschel Rothschild a afirmat: „Dați-mi controlul asupra monedei naționale şi mi-e indiferent cine face legile.”

„Cine controlează rezervele alimentare, controlează oamenii; cine controlează energia, poate controla întregi continente; cine controlează banii, poate controla lumea.” – Henry Kissinger

„Depopularea ar trebui să fie cea mai mare prioritate a politicii externe față de lumea a treia, pentru că economia SUA va necesita cantități tot mai mari de minerale din străinătate, în special din țările mai puțin dezvoltate.”
„Puterea este cel mai puternic afrodiziac”
„Persoanele în vârstă sunt consumatori inutili”
„Populația lumii trebuie să fie redusă cu 50%” – Dr. Henry Kisinnger

Henry Kissinger, la conferința Bilderberg Group din Evian, Franța, 1991: „Azi, America ar fi scandalizată dacă trupele ONU ar intra în Los Angeles pentru a restabili ordinea (referindu-se la protestele din 1991). Mâine – ea ne va mulțumi! Asta este cu atât mai evident dacă li s-ar spune că există o amenințare externă (o invazie extraterestră, sau de ordin terorist), fie ea reală sau doar declarată, care ar amenința existența Americii. În acest fel toate popoarele lumii ne vor ruga să îi scăpăm de această nenorocire. Toate lumea se teme de necunoscut. Când le vom pune pe tapet acest scenariu, drepturile omului vor fi cedate de bunăvoie în favoarea garantării bunăstării și a siguranței de către Guvernul Mondial.”

„Este un act de nebunie și de umilire națională să existe o lege care interzice președintelui să dispună ordinul de asasinare a unei persoane.” – Dr. Henry Kisinnger, declarație făcută la o reuniune a Consiliului Național de Securitate în 1975

„Militarii sunt doar animale proaste folosite ca pioni în politica externă.” – Dr. Henry Kisinnger

Kissinger este cel care a pus bazele Codexului Alimentar, de superchimicalizare a hranei noastre, punând la punct cel mai mare genocid din istorie. Monsanto, este o aripă, foarte importantă a giganticului, Codex Alimentarius, care dorește să modifice genetic absolut toată hrana de pe aceasta Planetă, motiv pentru care a stârnit și proteste în masă, împotriva acestei corporații total criminale. Tot ce vedem noi astăzi ca, Codex Alimentarius, cel intrat în vigoare la 31 decembrie 2009 sau planul de modificare genetică a fructelor și legumelor (GMO) din 2013, au la bază “învățăturile” acestui membru marcant al iluminaților. Diplomat american și om de știință în domeniul politic, consilier pe probleme de securitate și mai târziu secretar de stat în administrațiile președinților Richard Nixon și Gerald Ford este deținător de rang înalt în organizația B’nai B’rith, în grupul Bilderberg și în Comisia Trilaterală. Aparține Marii Loji Elvețiene Alpina și Clubului elitist Satanist “Bohemian Grove” dar și membru al Societății Secrete “Skull and Bones” a Universității Yale din America. Aceste societăți secrete au un renume sinistru din cauza activităților satanice practicate de membri acestora. Kissinger este unul dintre personajele cheie ale Iluminaților. Planul SUA autorizat de Henry Kissinger a țintit 13 țări cheie unde erau necesare reduceri masive de populație. Kissinger a recomandat ca împrumuturile FMI și de la BANCA MONDIALĂ să fie date pe condiția ca națiunile să inițieze programe agresive de control al populației cum ar fi sterilizarea. Kissinger a recomandat de asemenea ca mâncarea să fie folosită ca o armă și că instigarea războaielor era de asemenea un instrument ajutător în reducerea populației. Kissinger este acuzat de unii jurnaliști ca fiind „Criminal de război” fiind vinovat de moartea a sute de mii de oameni. În spatele fiecărui președinte american a stat cel puțin un om puternic, omul din umbră care i-a fost alături în a lua cele mai importante decizii. Henry Kissinger a consiliat ultimi zece președinți americani, indiferent de apartenența lor politică, timp de 54 de ani. El însuși a fost un protejat al lui David Rockefeller, și a fost intermediar între liderii mondiali, intervenind în momentele delicate prin care a trecut omenirea în ultimele decenii.

Theodor Roosevelt: „În spatele guvernului la vedere tronează un guvern invizibil care nu este credincios poporului și nici răspunzător față de popor. A distruge acest guvern invizibil, alianță fără Dumnezeu între afaceri corupte și politică mârșavă, este datoria șefului statului.”

Walther Rathenau scria la 24 decembrie 1921 în Wiener Freie Presse: „Trei sute de oameni foarte apropiați între ei ghidează mereu destinele economice ale continentelor și tot ei decid cine le sunt succesorii.” (Comitetul celor 300)

„Unii dintre cei mai mari oameni din Statele Unite, din domeniul comerțului și producției, se tem de ceva. Ei știu că undeva există o putere atât de organizată, atât de subtilă, atât de atentă, atât de completă, de perseverentă încât nu au curajul să o vorbească de rău sau să o condamne, decât în șoaptă.” – Woodrow Wilson, fost președinte SUA

„Vom avea un Guvern Mondial, fie că ne place, fie că nu ne place. Singura întrebare este dacă acest Guvern Mondial va fi adoptat prin cucerire sau prin accept” – James Paul Warburg, declarație în fața Senatului SUA, 1950

Guvernatorul Nelson Aldrich Rockefeller (New York), într-un articol intitulat „O chemare la construirea unei noi ordini mondiale” – New York Times, Feb. 1962: “Națiunile Unite, nu au fost și nu sunt capabile să aducă o nouă ordine mondială, cerută de evenimentele actuale. Este necesar ca SUA să preia conducerea tuturor popoarelor și să pună în practică conceptele și aspirațiile de suveranitate națională printr-o viziune federală.”

„Lumea are nevoie de o nouă ordine mondială și vă avertizez că urmează o perioadă de puternică dezordine în întreaga lume.” – George Soros, la Forumul Economic de la Davos, Elveția

„Suntem pe punctul de a realiza o transformare la nivel mondial. Tot ce avem nevoie este o criză majoră credibilă şi naţiunile vor accepta Noua Ordine Mondială” – David Rockefeller

„Doar cu o pandemie putem instala noul guvern mondial” – Jacques Attali consilierul prezidențial al câtorva președinți ai Franței

„ONU poate și trebuie să găsească o soluție universală pentru stabilizarea populației lumii.” – David Rockefeller

„O populaţie totală mondială de 250-300 de milioane de persoane, cu 95% mai puţin decât în prezent, ar fi ideală” – Ted Turner

„Există o singură temă în spatele eforturilor noastre: trebuie să reducem nivelul populaţiei. Iar guvernele trebuie să ne folosească metodele pentru a obţine rezultate curate si frumoase, sau vor primi mizeria pe care o avem în El Salvador, sau în Iran sau în Beirut. Populaţia este o problemă politică. Odată ce populaţia este scapătă de sub control, este nevoie de un guvern autoritar, chiar fascist, pentru reducerea ei… Programul nostru în El Salvador nu a funcţionat. Nu am avut infrastructura care să-l susţină. Au fost al naibii de mulţi oameni… Pentru a reduce într-adevăr populaţia, rapid, va trebui să trimiteţi toţi bărbaţii la luptă şi să ucideţi un număr semnificativ de femei fertile… Cel mai rapid mod de a reduce populaţia este prin foamete, ca şi în Africa, sau prin boli cum ar fi Moartea Neagră” – Thomas Ferguson, Departamentul de Stat pentru Populaţie

„Eu cred că suprapopularea umană este problema fundamentală pe Pământ astăzi. Noi, oamenii, am devenit o boală: „Virusul-Om”. Primele mele trei obiective principale ar fi: reducea populaţiei umane la aproximativ 100 de milioane în întreaga lume, distrugerea infrastructurii industriale şi în al treilea rând să văd cât mai multe zone pustii” – Dave Forema

„Dacă nu ne vom schimba, specia noastră nu va supraviețui… Sincer, am putea ajunge la punctul în care singurul mod de a salva lumea să fie prăbușirea civilizației industriale. (…) Nu este speranța noastră colapsul industrial? Nu este responsabilitatea noastră să producem acest colaps pentru a salva planeta?” – Maurice Frederick Strong, antreprenor canadian, ecologist și susținător al implicării Națiunilor Unite în afacerile mondiale, (Declarație din 1997)

„În căutarea unui nou duşman care să ne unească, ne-a venit ideea cu poluarea, ameninţarea încălzirii globale, lipsa apei, foametea şi potrivirea proiectelor de lege după ele…. Dar, uneori, în desemnarea lor ca inamic, cădem în capcana de a confunda simptomele de cauze. Toate aceste pericole sunt cauzate de intervenţia umană şi numai prin schimbarea atitudinilor şi a comportamentului oamenilor acestea pot fi depăşite. Atunci înseamnă că inamicul real este chiar umanitatea” – Alexander King, Bertrand Schneider – Fondator şi respectiv secretar, Clubul de la Roma, „Prima revoluţie globală” Pag 104-105, 1991

„Trebuie luate măsuri draconice de reducere demografică, împotriva voinței populațiilor. Reducerea ratei nașterilor s-a dovedit imposibilă sau insuficientă. De aceea, trebuie să creștem rata mortalității. Cum? Prin mijloace naturale: foamete și boli.” – Robert McNamara (membru Bilderberg, Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe), fost președinte al Băncii Mondiale, fost secretar de stat american

„Dacă m-aș reîncarna, aș dori să revin pe pământ ca un virus ucigaș care să reducă populația umană.” „Creșterea populației umane este, probabil, singura și cea mai gravă amenințare pe termen lung pentru supraviețuire. Suntem în pragul unui dezastru major în cazul în care această creștere nu este temperată – nu doar în rândul naturii, ci și în rândul oamenilor. Cu cât sunt mai multe persoane, cu atât mai multe resurse vor consuma și, implicit, va fi mai multă poluare.” – Prințul Phillip, soțul reginei Elisabeta, Duce de Edinburgh, lider al World Wide Fund

„Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni. Și ar putea crește la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu asistența medicală, cu serviciile de sănătate și control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sută!” – Bill Gates

„În scopul de a stabiliza populația lumii, trebuie să eliminam 350.000 de oameni pe zi. Acesta este un lucru oribil pe care trebuie să îl spun, dar este la fel de rău să nu-l spun.” – Jacques Cousteau, 1991 explorator și reprezentant UNESCO

Peter Singer, profesor de filosofie la Universitatea Princeton – SUA: „De ce nu am fi noi ultima generație de pe pământ? Dacă am fi toți de acord să ne sterilizăm, atunci nici un alt sacrificiu nu ar mai fi necesar – am putea petrece împreună drumul spre dispariția speciei umane.”

„Nimeni nu va intra în Noua Ordine Mondială decât în cazul în care el sau ea va face o promisiune pentru a se închina lui Lucifer. Nimeni nu va intra în New Age cu excepţia cazului în care el va lua o iniţiere luciferică” – David Spangler, director al Iniţiativei Planetare, Organizaţia Naţiunilor Unite şi unul din fondatorii curentului New Age

David Rockefeller la 5 iunie 1991, spunea cu privire la prestația presei față de deciziile Bilderberg Group: „Suntem recunoscători conducerilor publicațiilor The Washington Post, The New York Times, Time Magazine și altor mari publicații ai căror directori au participat la întâlnirile noastre și au respectat promisiunea lor de discreție pentru ultimii 40 de ani. Ar fi fost imposibil pentru noi să dezvoltăm planul nostru global dacă am fi devenit subiecți ai luminilor presei în toți acești ani, dar lumea este mult mai sofisticată și mai pregătită acum să înainteze spre o guvernare globală…”

Dr. Eric Pianka spunea: „Și cred de fapt că lumii i-ar fi mult mai bine când sunt doar 10 sau 20 la sută dintre noi rămași.”

„Această planetă ar putea fi în măsură să susțină, probabil, cel mult o jumătate de miliard de oameni care ar putea trăi o viață durabilă în confort relativ. De aceea populațiile umane trebuiau de mult diminuate, și dacă nu am făcut-o, s-o facem cât mai repede posibil pentru a limita deteriorarea continuă a mediului.” – Dr. Eric Pianka, biolog american, a cărui activitate include herpetologie și ecologie evolutivă, profesor de biologie la Universitatea din Austin, Texas.

„Războiul și foametea nu sunt eficiente. În schimb, boala a oferit cel mai eficient și mai rapid mod de a ucide miliardele care trebuie să moară în curând pentru a fi rezolvată criza populației. Virusul SIDA nu este un criminal eficient, deoarece este prea lent. Candidatul meu preferat pentru a elimina 90% din populația lumii este virusul aerofob Ebola (Ebola Reston), deoarece are un grad extrem de letalitate și ucide în câteva zile, în loc de câțiva ani. Trebuie să creștem mortalitatea cu 90% la om. Trebuie să ucidem oamenii. Gândiți-vă la asta… Și cu gripa aviară se poate ucide, dar mai puțin. Trebuie să ucidem atât de mult încât din zece oameni, unu să-i îngroape pe ceilalți nouă.” – Dr. Eric Pianka

Proeminentul biolog al Universității din Texas, dr. Eric Pianka, în timp ce primea un premiu al Academiei de Științe din Texas a spus că pandemia globală SIDA a fost, citez: „nu prea bună, este prea înceată”. Și a lăudat virtuțile ebolei deoarece va ucide 90% din populația mondială, repede.

Dar cel mai înfricoșător a fost faptul că într-o mulțime de peste 1000 de oameni de știință proeminenți, ziarele locale au raportat că 95% din participanți i-au oferit lui Pianka ovații îndelungate de fiecare dată când el elogia virtuțiile selectării microbilor și a distrugerii omului.

Tot Dr. Eric R. Pianka a mai spus: „China a fost în stare să întoarcă pagina și să devină cea mai mare putere mondială deoarece ei au o poliție statală și sunt capabili să forțeze oamenii să înceteze reproducerea.”

Mișcarea eugenistă și-a scuturat mult din bagajul ei nazist, și se folosește de îngrijorările legitime ale populației legate de mediu ca de o mască pentru a ascunde agenda lor reală.

În 1913 francmasonul Sicar de Plauson spunea: „Este un război pe care trebuie să-l continuăm până la victorie sau până la moarte – e războiul împotriva dușmanilor din totdeauna ai francmasoneriei: toate dogmele, toate bisericile.”

În 1881, francmasonul belgian Flerie scria:
„Jos Răstignitul!… Împărăția lui s-a sfârșit! Nu este nevoie de Dumnezeu!”
„Trebuie să extirpăm lepra devorantă a creștinismului” țipa Gambeta.

Albert Pike, mason, gradul 33 ritul scoțian (rit pe care de fapt el l-a transformat dintr-o societate minusculă, la influența enormă pe care o știm astăzi) a formulat dogma divinității lui lucifer în „Morals and Dogma”:
„Lucifer, Zeul Luminii, lupta împotriva lui Adonai, Zeul Bibliei; da, Lucifer e Dumnezeu”
„Lucifer este purtătorul luminii. Nume straniu și misterios al celui ce este Spiritul întunericului! Lucifer, fiul dimineții! Este cel care aduce lumina și în toată splendoarea sa intolerabilă orbește pe cei slabi sau sufletele egoiste.”
Despre francmasonerie Albert Pike susținea în lucrarea sa „DOGMĂ ȘI RITUAL” că: „ Francmasoneria are două doctrine, dintre care una este ascunsă, cunoașterea sa fiind rezervată doar Maeștrilor…, iar cealaltă este publică.”
În 1869 a fost unul din liderii de seama ai Cavalerilor Ku Klux Klan (KKK). În octombrie 1901 a fost ridicat în Washington D.C. un grandios monument în cinstea sa.

Scopul declarat al francmasoneriei este de a ajuta umanitatea, de a face fapte caritabile, filantropice. Scopul ascuns cunoscut doar de liderii mișcării Sioniste este de a omorî 5 miliarde de oameni pentru a-i putea controla pe cei care rămân și pentru a-i exploata după cum doresc acești lideri Sioniști. Asta înseamnă de fapt sloganul „Noua Ordine Mondială”!

Brațele caracatiței francmasoneriei sunt: FMI, BM, ONU, NATO, UE, Grupul Bildenberg, Comisia Trilaterală, Comitetul celor 300, Council of Foreign Affairs (CFR), Clubul de la Roma, Rotary Club, Lion Club, Jockey Club, The Round Table (Masa Rotundă), Ordinul Templierilor, Ordinul Cavalerilor de Malta, Majestic 12 (MJ 12) și multe alte organizații internaționale care lucrează pentru implementarea Agendei francmasonice și instaurarea Noii Ordini Mondiale.
Francmasonii spun că ei se închină Marelui Arhitect al Universului, dar tot ei susțin că acesta NU este Dumnezeu. Atunci cine altcineva ar fi acest Mare Arhitect decât Satana? Acesta este și principalul motiv pentru care Biserica Creștină a combătut și interzis de multe ori francmasoneria.

Sloganuri francmasonice:

„Prin haos la ordine”

„Dreptul constă în forță”

„Scopul francmasonic justifică întotdeauna mijloacele”

„Dreptul trebuie să fie al celui mai tare”

„Toți pentru unul și unul pentru toți”

„Mulțimea este oarbă și de aceea poate să fie ușor manipulată de francmasoni”

„Creștinii sunt în general naivi, proști și mici”

„Libertatea este o idee himerică”

„Oamenii politici creștini sunt niște păpuși de paie în mâinile maeștrilor sioniști”

„Nevoia pâinii zilnice îi dresează gradat pe oameni”

Citate ale unor oameni faimoși despre Ordinul Iezuit ��️ video

Samuel Morse (1791-1872) Inventatorul american al telegrafului; autor al cărții Conspirația Străină Împotriva Libertății Statelor Unite: „Iezuiții … sunt o societate secretă — un fel de Ordin Masonic — înțesată cu caracteristici respingător de revoltătoare și de o mie de ori mai periculoasă.”

Richard W. Thompson (Ex-Secretar al Marinei Americane):
„Iezuiții sunt dușmanii de moarte ai libertății civile și religioase.”

„Opinia mea este că dacă libertățile acestei țări — Statele Unite ale Americii — sunt nimicite, aceasta se va face prin subtilitatea preoților iezuiți Romano-Catolici, pentru că ei sunt cei mai șireți și periculoși dușmani ai libertății civile și religioase. Ei au provocat majoritatea războaielor din Europa.” – Marchizul De Lafayette (1757-1834; General și om de stat francez. A luptat alături de George Washington în Armata Continentală în timpul Războiului de Secesiune din Statele Unite)

„Dacă urmărești Masoneria, prin toate ordinele sale, până la vârful piramidei, până la șeful Masoneriei mondiale, vei descoperi că acel individ înfiorător și Șeful Societății lui Isus (Superiorul General al Ordinului Iezuit) sunt una și aceiași persoană.” – James Parton (istoric american)

Cine sunt adevărații lideri care conduc lumea și sunt în spatele NOII ORDINI MONDIALE?

Clic pe imagine pentru a o mării ⚠️Vaticanul propune o Nouă Ordine Mondială

Iezuiţii Romei, Masoneria şi celelalte grupări oculte, au perfecţionat Dialectica Hegeliană în privinţa impunerii planului lor malefic asupra lumii libere. Pentru ca oamenii să voteze ei înşisi planul oculţilor, întâi au creeat o problemă, cum ar fi cea a terorismului, a crizei financiare sau a cenzurii internetului… iar apoi au venit cu soluţia, care este de fapt ceea ce ei doreau de la început să impună lumii, dar în felul acesta pervers, au reuşit să prostească popoarele, în a vota de bunăvoie nişte legi, 100% în defavoarea lor – aşa… ca nişte oi ce îşi votează singure execuţia !!! Vaticanul propune o Nouă Ordine Mondială bazată pe Etică şi pe Binele Comun!
Vaticanul propune o Nouă Ordine Mondială care să scoată lumea din criză! Schimbarea ar trebui să înceapă cu înființarea unei Autorități politice globale! Instituția ar putea avea ca punct de pornire ONU, dar scopul final ar fi ca ea să devină independentă! În paralel, experții Vaticanului spun că este necesară o Bancă Centrală Planetară, care să instaureze o Nouă Ordine Mondială bazată pe Etică și pe Binele Comun, nu pe ideea de profit cu orice preț!

Lumea este condusă de catolici prin intermediul societăților oculte ��

Biserica Catolică a luptat împotriva libertății de conștiință, prin Conciliul de la Trent
Conciliul de la Trent (1545-1563), desfășurat în 25 de sesiuni. În toate aceste sesiuni, au fost condamnate toate tezele Reformei. Oricine crede că mântuirea sa poate avea loc în afara Bisericii Catolice are parte de anatema. Oricine crede că Papa nu este vicarul lui Hristos, va avea parte de aceeași anatema. Cea mai importantă sesiune a fost cea de a 4-a, în care iezuiții condamnau libertatea cuvântului, libertatea presei și libertatea conștiinței. Așa că, niciun om nu-și putea alege religia, nu-și putea publica ceea ce simte, nu putea avea libertatea conștiinței.

Această pandemie la care asistăm astăzi în România și în întreaga lume este materializarea planului de depopulare pe care acești psihopați care încă mai conduc lumea prin intermediul finanțelor și al marilor corporații se grăbesc să-l finalizeze. Decimarea a început cu mult timp în urmă prin îmbolnăvirea populației: otrăvirea alimentelor, pulverizarea din avioane a dârelor chimice (chemtrails), culturi otrăvite, infestarea apei, declanșarea de pandemii urmate de campanii de vaccinare promovate de isterizarea prin mass-media corporatistă, impunerea oficială a tratamentelor alopate (printre care și vaccinurile) în detrimentul celor naturale, etc. Toate acestea conduc către îmbolnăvire și la reducerea populației. Raul Coltor, fost ofițer de contra-informații

Organizația Națiunilor Unite reprezintă calul troian al guvernului mondial în pregătire și au în subordine o vastă rețea de organizații care se pretind în slujba popoarelor, dar care nu reprezintă decât o acoperire a unei manipulări grotești, legată – printre altele – de țările în curs de dezvoltare din Africa, Asia, America Centrală și de Sud. Din rețeaua ONU face parte și Organizația Mondială a Sănătății, o filială aflată în proprietatea cartelului farmaceutic anglo-american-elvețian. Ori de câte ori această organizație avertizează lumea că se va produce o epidemie, cei care o controlează, corporațiile farmaceutice, asigură vaccinul necesar. Este un nou exemplu al mecanismului de creare a problemei – reacție – soluție, deși vaccinurile provoacă mari probleme de sănătate, afectând bunăstarea fizică și psihică a miliarde de oameni.

Marea majoritate să fie exterminată prin diferite mijloace, spun unele voci. Procesul de reducere masivă a populaţiei globului este deja în desfășurare. Se pun otrăvuri în mâncarea pe care o consumăm, agenții patologi sunt foarte reali şi ne ucid lent, efectele lor toxice se văd la toate nivelurile, tehnologia de azi este manipulată şi toxică pentru mediu etc. Cei puternici o utilizează în interesul lor. Știința de azi a fost mereu manipulată. John P. Holdren, din cadrul administrației Obama consideră că populația mondială optimă este de un miliard! Este un plan de exterminare incredibil care pare în curs de realizare!

Notă personală: „Războiul împotriva terorismului, este războiul împotriva drepturilor și libertăților voastre”. Problemă, reacție, soluție. Întâi crează problema, se așteaptă reacția și apoi vin cu soluția, modificarea constituției și adoptarea unor legi dictatoriale care ne restrâng drepturile și libertățile. Lucru, principiu valabil și în cazul acestei pandemii cu care ne confruntăm ca și în cazul unor atentate teroriste sau conflicte între națiuni. (În cazul pandemiei se urmărește distrugerea economiei, vaccinarea obligatorie și reducerea populației). Criza financiară din 2007 a fost o lovitură de stat financiară planificată la scară mondială de grupurile oculte și suportată de majoritatea oamenilor obișnuiți. Asemenea crize uneltite în taină dau pe față natura satanică a agendei inițiaților care conduc lumea. “Războiul împotriva terorismului” este o minciună a globaliștilor! Globaliștii SUA-UE sunt cei care finanțează terorismul pentru a lua libertățile tuturor oamenilor!

Sub pretextul înregistrării refugiaților, ONU și Banca Mondială plănuiesc până în 2030 ca fiecare persoană să primească o carte de identitate biometrică. Aceasta reiese din raportul expus pe FindBiometrics.com. Se folosește sistemul de identificare biometrică și management (SIBM) care adună date biometrice de la fețe, irisuri și amprente digitale. Pe urmă aceste date vor fi transmise la Geneva la o bancă centrală de date. Deseori acesta este prezentat populației ca un proiect umanitar. Dar ce se întâmplă dacă vreodată, aceste date fac schimb de informații cu camerele de supraveghere care sunt deja de acum instalate peste tot sau cu webcam-uri și touch-screen-uri? Viața fiecărui om devine complet transparentă. Oare asta vrem? O propoziție foarte potrivită, referitor la tema transparenței și supravegherii, a făcut Freemann, autorul schallundrauch.blogspot.de: „Scopul supravegherii totale nu este de a prinde teroriști, ci scopul este de a identifica și elimina martori care descoperă și dezvăluie crime ale guvernului și ai instigatorilor săi.”

O jurnalistă austriacă acuză OMS şi ONU de bioterorism şi tentativă de genocid

Înalţi oficiali ai SUA, ONU şi OMS fac parte dintr-un sindicat internaţional al crimei, controlat de bancherii care administrează şi rezerva federală a Statelor Unite. Acest grup este pe cale să comită cel mai mare genocid biologic din lume, folosindu-se de vaccinul împotriva virusului AH1N1. Sunt câteva dintre acuzaţiile pe care jurnalista austriacă Jane Burgermeister le aduce unor oficiali ONU şi OMS, într-un dosar depus la FBI, informează site-ul de ştiri javno.com.

Burgermeister, care în aprilie 2009 a dat în judecată două companii farmaceutice din Austria, pentru producerea unui vaccin contaminat pentru gripa aviară, acuză acum OMS şi ONU de bioterorism. Mai mult ea intenţionează să ceară interzicerea măsurilor de vaccinare forţată a populaţiei din SUA şi alte ţări afectate de gripa porcină.

Potrivit reporterului, grupul a lansat un virus creat artificial, pentru a elimina o parte din populaţie şi pentru a obţine profituri din vânzarea vaccinului, prin companiile farmaceutice.

Virusul gripei aviare, eliberat intenţionat

În aprilie 2009 ea a adus dovezi referitoare la faptul că laboratoarele Baxter au eliberat în mod intenţionat 72 de kilograme de virus al gripei aviare activ. Se pare că virusul ar fi fost livrat de către OMS către 16 laboratoare din patru ţări.

Eliberarea acestor viruşi permite OMS să declare nivelul 6 de pandemie şi să distribuie vaccinuri împotriva virusurilor. În aceste vaccinuri, spune jurnalista, pot fi introduse substanţe letale, prin care o mare parte din populaţie ar fi eliminată.

Pandemie fabricată mediatic, pentru a elimina populaţia prin vaccin

Mai mult, arată Burgermeister, guvernul american a introdus în mod sistematic, încă din 2008, măsuri menite să îngrădească libertăţile constituţionale, astfel încât, la timpul potrivit, să poată recurge la măsura vaccinării forţate. Media joacă, uneori fără să vrea, un rol important, convingând populaţia de gravitatea situaţiei.

Miza este, potrivit jurnalistei, preluarea controlului asupra Americii de Nord pentru a exploata resursele naturale de aici. Procesul s-ar putea repeta ulterior şi pentru alte regiuni ale lumii. Citește mai mult

Următorul articol a fost scris de o româncă, jurnalist independent.

Shoshi Herscu, jurnalist de investigație și activist din Israel.

Adevărul ne-a fost ascuns, în timp ce în ultima jumătate de secol a fost realizată o politică globală de depopulare și exploatare în masă. Autorul, jurnalist independent, a luat cunoștință de această agendă abia în ultimii ani. I-a fost greu să creadă, dar cercetările aprofundate și mărturia denunțătorilor din lumea întreagă au expus aceste strategii. Acestea includ geoinginerie (chemtrails), fluorizarea aprovizionării cu apă, OMG-uri (organisme modificate genetic), vaccinări, false atacuri teroriste cu pavilion și război economic …

Cum este implementată Agenda 21 la nivel mondial?

CE ESTE AGENDA 21?

Agenda 21 – și cele recente Agenda 2030 și Agenda 2050 – este un plan de depopulare a 95% din populația lumii până în 2030, potrivit Disclose.tv.
Este un plan de acțiune conceput de ONU și semnat de 178 de guverne la Conferința ONU pentru Mediu și Dezvoltare, organizată la Rio de Janeiro, în Brazilia, în 1992. Scopul său este depopularea umanității, deoarece „suntem prea mulți”. Este promovată de elite ca o modalitate de „salvare a planetei” și implementată de guvernele din întreaga lume. Bill Gates și-a împărtășit părerea despre cum să atingă acest obiectiv prin vaccinări și alte mijloace, într-o prelegere TedX:
„Lumea de astăzi are 6,8 miliarde de oameni. Și ar putea crește la aproximativ nouă miliarde. Acum, dacă facem o treabă foarte bună cu noile vaccinuri, cu asistența medicală, cu serviciile de sănătate și control a reproducerii, am putea reduce aceste cifre cu 10 sau chiar 15 la sută!” – Bill Gates (HumansAreFree.com).

Ei ne împing agenda socialistă asupra tuturor celor fără drepturi de proprietate și alte drepturi. Oamenii au fost chiar amendați pentru colectarea apei pluviale în propriile case, potrivit CanadaFreePress.

MIJLOACELE DE DEPOPULARE

Această agendă genocidă a umanității a început deja și există multe mijloace puse în aplicare pentru atingerea acestui obiectiv, inclusiv chemtrails (sau „Geoengineering”), vaccinuri, alimente iradiate, OMG-uri (Codex Alimentarius), contoare inteligente, implementare 5G pe care Trump o promovează ca pe o „cursă tehnologică”. O astfel de medie care este relativ ignorată în mass-media alternativă este migrația în masă a populației din Africa și Orientul Mijlociu, în SUA și Europa. În Israel, ei au ajutat la aducerea a aproximativ 100.000 de migranți din Africa care au cucerit cartiere întregi din sudul Tel Aviv și alte orașe în care populația locală a devenit literalmente refugiați în propria țară și au fugit în alte părți din țară. Ei terorizează localnicii și este oribil ce se întâmplă în aceste zone. Cu toate acestea, toate aceste mijloace sună grozav atunci când sunt denumite „dezvoltarea durabilă” în cadrul Agendei 21.

CUM ESTE IMPLEMENTATĂ AGENDA 21 LA NIVEL MONDIAL?

Din nou, Agenda 21 este realizată de ONG-uri finanțate de țări străine, precum Fondul Noului Israel (finanțat de Fundația Ford și altele, inclusiv țări musulmane), precum și de grupuri precum Fundația „Open Society” (George Soros) și Oxfam cu intențiile, cred eu, de a distruge Israelul din interior ca și celelalte țări occidentale. Verificați Raportul Periodic către ICLEI, ONG-ul ONU care pune în aplicare Agenda 21 la nivel local, din 15 orașe din Israel respectând liniile directoare ale acestuia și aici pe YNET News.

Potrivit site-ului propriu al ONU, acesta este un „plan cuprinzător de acțiune care trebuie întreprins la nivel mondial, național și local de organizațiile sistemului Națiunilor Unite, guvernele și grupurile majore, în fiecare domeniu în care oamenii au impact asupra mediului.”. Acest plan este implicat în fiecare aspect al vieții noastre, în conformitate cu Rosa Koire, o activistă și un lector care lucrează neobosit pentru a informa publicul neștiutor despre pericolele acestui plan. Agenda 21 a ONU / Dezvoltarea Durabilă este o manipulare corporativă care folosește măștile verzi de îngrijorare pentru mediu pentru a transmite un plan globalist. ” (www.openmindconference.com)
Se pare că folosirea cuvântului „durabilitate” îi ajută să își promoveze planul de depopulare nestabil. Sună atât de „verde”, avansat și progresiv. Îți sună cunoscut? Acesta este motivul pentru care majoritatea oamenilor vor considera acest plan ca fiind pozitiv. Deci, ce este în neregulă cu ea? Fii atent la acțiunile celor care o pun în aplicare și nu la „frumos”, plasând cuvinte precum „dezvoltare durabilă”.

Multă vreme nu aveam idee că există vreo legătură între toate aceste subiecte diverse.

Această agendă este condusă de Organizația Națiunilor Unite printr-un ONG numit „Consiliul internațional pentru inițiativele locale de mediu”, cunoscut în mod obișnuit ca ICLEI (pronunțat Ik-lee). Acesta este implementat local de către municipalități ale marilor orașe din întreaga lume, inclusiv Londra, Berlin, Roma. Din cercetările mele, cincisprezece orașe din Israel s-au alăturat acestui ONG în 2008. Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că Ron Huldai, primarul din Tel Aviv, este președintele ICLEI Israel (sau cum se numește Forum 15, care este forumul a 15 orașe) în Israel care a adoptat reglementările ICLEI).

Acest lucru este plătit de dvs. și de contribuabilii din întreaga lume (nu numai în SUA), fără cunoștința sau consimțământul dvs., deoarece niciunul dintre noi nu a fost informat despre acest lucru și, evident, și nu ați avut un vot asupra punerii în aplicare a acestuia. Această Agendă 21 a ONU este responsabilă pentru programele de dezvoltare din orașul dvs. de care nu sunteți conștienți, în spatele imigrării inginerești în Occident și a supravegherii grele a populației de pretutindeni (ca în cazul „smart meter” contoare inteligente și 5G). Puteți verifica programele Agenda 21 implementate în orașul dvs., căutând Agenda 21 și numele orașului dvs. în Google. Le vei găsi astfel. Am găsit aceste programe implementate în Haifa, orașul în care locuiesc.
Conform site-ului oficial al ICLEI, acest ONG cuprinde „12 mega-orașe, 100 de super-orașe și regiuni urbane, 450 de orașe mari, precum și 450 de orașe de dimensiuni medii, și suburbii sau orașe mici din 84 de țări.” Obiectivul acestei ONG-uri a declarat că „Până în 2050, o treime din toți oamenii vor trăi în orașe.”

http://kcc.iclei.org/the-iclei/members-and-cities.html

De asemenea, ei condiționează copiii să folosească un transport durabil, care este strâns legat de programul de gestionare a populației din Agenda 21, în încercarea de a aduce majoritatea oamenilor în marile orașe și departe de zonele rurale, care vor fi considerate „spații deschise” pentru viața sălbatică și să fie mai ușor controlate prin utilizarea transportului public.

Preocuparea mea principală a fost aceea că o agendă ascunsă este mascată ca un plan benefic pentru umanitate, în timp ce este exact opusul. În realitate, este o minciună bine pregătită să trecem peste cercetările noastre. Rezultatul acestui fapt este eliminarea suveranității naționale și abilitarea ONU pentru a prelua treptat controlul asupra ceea ce a fost odată politicile naționale. „Va înlătura și distruge toate constituțiile, va restrânge libera exprimare și va dezarma poporul. Când Agenda 21 va fi realizată pe deplin, Națiunile Unite vor fi în posesia tuturor armelor și, ulterior, nu va exista opoziție împotriva controlului acestora.” (The Coveners League).

Paul McGuire, un expert al profeției, recunoscut internațional, vorbitor, ministru și autor, scrie în cartea sa Codul Babilonului că, „Adevăratul scop al Agendei 21 [/ 2030] este crearea unui guvern global, a unui sistem economic global și a unei religii globale. Când secretarul general al ONU, Ban Ki-Moon, a vorbit despre „un vis al unei lumi de pace și demnitate pentru toți”, acest lucru nu este altfel decât atunci când comuniștii au promis poporului un „paradis al lucrătorului”.”

ESTE LEGAL?

Întrucât acest plan este pus în aplicare în ascuns în numele Agendei 21 a ONU de către un ONG numit ICLEI, niciunul dintre noi nu a fost informat despre acest lucru și nici nu l-am votat în vreun fel; practic duce la pierderea libertății personale și a suveranității la nivel mondial. Aceasta este o înșelăciune a umanității înrădăcinată în întuneric și necunoașterea noastră complicată, ceea ce permite ONU să pună în aplicare acest plan trădător. Acest lucru este total nedemocratic „și se bazează pe acceptarea noastră pasivă și neinformată a „autorităților”.

CE ESTE CODEX ALIMENTARIUS?

Acesta este un termen folosit pentru reglementările alimentare care au fost redactate și ratificate în 2009. În cercetările mele, am găsit o legătură între IG Farben (fost BAYER, BASF, HOECHST) și legile alimentare ratificate de ONU. Acesta ridică multe întrebări importante, cum ar fi: Cum sunt conectate aceste reglementări la agenda de depopulare? Și de ce alimentele noastre sunt pline de toxine și elemente care vatămă sănătatea noastră? Există prea mulți oameni pe pământ? Organizația Mondială a Sănătății este interesată de bunăstarea noastră generală? Am aflat că naziști ca Fritz ter Meer, fost membru executiv al IG Farben (care a produs și furnizat Zyklon B către lagărele de moarte în timpul celui de-al doilea război mondial), care a fost încarcerat timp de cincisprezece ani de închisoare după ce a fost condamnat la Tribunalul de la Nürnberg pentru crime de război, a fost angajat la ONU după ce a fost eliberat. El a făcut parte din comitetul destinat să planifice resursele alimentare pentru umanitate și care a conceput Codex Alimentarius. (Acesta este un organism global de standarde alimentare sponsorizat de ONU, care incriminează producția de alimentație sănătoasă, atât comercial, cât și acasă, indiferent dacă este vorba despre alimente ecologice, suplimente alimentare sau chiar grădină ecologică). Dr. Rima Laibow vorbește despre aceste reglementări, care au stabilit că vitaminele sunt toxine și, prin urmare, să fie limitate în consum la doze ineficiente și care include iradierea aprovizionării cu alimente pentru a distruge toți nutrienții din alimentele noastre și a trece la alimentele cu OMG (organisme modificate genetic) pentru a fi consumate de masele de oameni din întreaga lume. Acest lucru va duce la moartea a trei miliarde de oameni în întreaga lume în următoarele câteva decenii, potrivit Dr. Rima Laibow, și potrivit Awaken to the Truth. Organizația Mondială a Sănătății confirmă aceste estimări, potrivit AskMarion Blog.

Iată mai multe explicații cu privire la cei din spatele conturului acestui plan:
„La doar cincisprezece ani după ce au fost condamnați la Tribunalul pentru Crimele de Război de la Nürnberg, Bayer, BASF și Hoechst au fost din nou arhitecții următoarelor infracțiuni majore pentru drepturile omului. În 1962, au înființat Comisia Codex Alimentarius.” (Observație făcută de Dr. Rath Health Foundation).

DE CE OAMENII NU AUD DE ACEST PLAN?

Majoritatea oamenilor folosesc mass-media, inclusiv TV, ziare, radio și alte mijloace pentru a se informa, ceea ce suprimă aceste informații; cei care controlează puterea media mainstream și nu doresc să fiți la curent cu acest plan. Acest media a negat existența unui astfel de plan de ani de zile, în ciuda existenței unei cărți intitulată „Agenda 21” (350 de pagini) publicată de ONU.

Așadar, dacă nu te bazezi pe mediatizarea alternativă, este improbabil să găsești informații despre acest vast plan global și toate obiectivele sale. Dacă publicul din întreaga lume ar lua cunoștință de un astfel de plan, aceștia s-ar ridica imediat și ar opri punerea sa în aplicare, ceea ce este cu siguranță ceva ce „puterile care sunt” (elitele) nu vor. Așa că au introdus acest plan în mod incremental, folosind o formulare atrăgătoare precum „dezvoltarea durabilă” sau un alt termen „verde”, astfel încât oamenii să îl accepte cu bucurie (așa cum au făcut întotdeauna regimurile fasciste). Cu toate acestea, nu este vorba deloc despre sustenabilitatea mediului. Adevăratele sale obiective sunt puse în aplicare prin înșelăciune, ascunzând adevăratul său scop de a prelua întreaga planetă și toate bunurile sale, de către o mână de oameni.

Printre cei care promovează această agendă se numără regalitatea (cum ar fi Prințul Charles, care este un avocat al acestui plan, așa cum se poate vedea în discursul său „Noua agendă de mediu”), politicieni de top precum Obama, care s-au adresat Adunării Generale a ONU la 27 septembrie, 2015 și a declarat că modelul ONU „este una dintre cele mai inteligente investiții pe care le putem face în viitorul nostru”.

Copyright (c) Shoshi Herscu 2019

* Toate drepturile rezervate *
Puteți copia și distribui acest material atât timp cât nu îl modificați în niciun fel, conținutul rămâne complet și includeți această notificare de copyright cu un link către acest articol.

Sursă: https://massawakening.org/how-does-agenda-21-is-being-implemented-worldwide/

Agenda 21, reducerea populației și înlăturarea dreptului de proprietate “O agendă de holocaust”

Agenda 21 este un program controversat, care a fost adoptat la începutul secolului trecut, având ca scop dezvoltarea urbanistică a statelor semnatare.

Agenda 21 a fost elaborată și semnată de numeroase țări în 1922. De atunci și până în prezent s-au modificat decisiv punctele ale acestui proiect.

Implementarea de către administrația locală a Agendei 21 a fost pregătită de ICLEI pentru Forumul Rio + 5 al Consiliului Pământ (13-19 aprilie 1992 – Rio de Janeiro, Brazilia), pentru a 5-a sesiune a Comisiei ONU pentru dezvoltare durabilă și pentru ONU.

Actul Agenda 21 conține exact 40 de capitole împărțite în 4 secțiuni, care dau de bănuit că anumite pasaje nu au fost date publicității, fără să se menționeze precis ce fel de date au fost considerate drept elemente nedifuzabile pentru lectura lumii.

Obiectivele majore vizate de Actul 21 constau în reducerea populației lumii cu 50% și deznaționalizarea tuturor țărilor mici, în favoarea formării unei uniuni politico-geografice de sine stătătoare. S-a propus formarea unor Uniuni Europene, Nord Americane, Africane, Asiatice, Sud Americane și Oceanice. Aceste puncte din Agenda 21 nu apar în niciunele din broșurile oficiale publicate, dar formează subiectul cel mai discutat în comentariile ziariștilor care au studiat toate materialele ONU.

Dimensiuni economice și sociale

Acest amendament se ocupă de necesitatea eliminării totale a proprietății particulare, anularea dreptului la succesiune prin eliminarea oricărui tip de moștenire, reglând (dând) guvernului mondial ONU atribuția administrării terenurilor, clădirilor, culturilor agricole, spațiului marin, aerian, zăcămintelor minerale, și proprietatea de natură intelectuală. Totul este conceput în interesul “comunității planetei”.

Această măsură cuprinde obiective extrem de interesante:

Eliminarea dreptului de proprietate

Dezvoltarea unor clădiri cu scop multiplu. La parterul fiecărei clădiri să existe firmele unde vor lucra chiriașii blocului respectiv.

Dezvoltarea drumurilor cu taxă și ridicarea prețurilor la carburant, pentru ca oamenii să nu se mai deplaseze atât de facil.

Conservarea și administrarea resurselor mondiale

Această măsură pornește de la premiza că totul, proprietățile funciare, imobile, apele, aerul, pădurile, spațiul aerian, platoul continental submarin, … copacii și toate speciile de plante și de animale, trebuie să devină resurse în patrimoniul exclusiv al ONU.

Mijloace de implementare

Pentru ca aceste măsuri să funcționeze este nevoie de un guvern unic, care să vegheze asupra bunului mers al societății.

Jurnalistul Brazilian Joaquin Beller în cartea sa, din 1993, “O agendă de holocaust”, scrie că țelurile ONU sunt poetice și extrem de umanitare, ascunzând adevărata intenție de a acapara puterea supremă în lume:

„Persoana care are pământul propriu, poate decide ce să facă. Să crească vite, porci, păsări or culturi agricole. Persoana care nu are pământ, va cumpăra cereale, carne, legume de la cel care lucrează pământul. Dacă pierzi dreptul de a poseda pământ, și dreptul de a lua decizii, nu mai ești un lucrător interesat în a produce o valuare concretă, ci devii un pierde-vară leneș. ONU încearcă să transforme întreaga lume într-o masă de oameni pierde-vară, să-i țină înregimentați la coadă pentru alimente. De asta avem nevoie noi?”

Sursa: tinerama.ro

11 000 de oameni de ştiinţă au semnat un ordin care cere globaliştilor să ELIMINE milioane de oameni de pe Planta Pământ

În ultimii 5 ani, am tot avertizat că oamenii de ştiinţă folosesc farsa cu schimbările climatice pentru a urmări o agendă de depopulare planetară care îşi propune să elimine miliarde de oameni de pe Planeta Pământ. … Astăzi, aceeaşi media se face din nou de râs cu o revistă de ştiinţă despre care se raportează că a fost semnată de 11 000 de savanţi, care cere guvernelor lumii să ia măsuri pentru eliminarea a miliarde de oameni de pe planeta noastră. (Apropo, “democid” este termenul care descrie un genocid făcut de guvernele noastre. Cam în ultimul secol, guvernele lumii au ucis deja în masă 262 de milioane de oameni. Se pare că nu-s nici pe departe destui, potrivit savanţilor obsedaţi de genocidul climatic).

Soluţia finală a schimbărilor climatice? Omorârea a miliarde de oameni: GEO-GENOCID
Aşa cum am ştiut de la început, întreaga farsă cu schimbările climatice a vrut întotdeauna să justifice o schemă de depopulare care nu e altceva decât un genocid. “Populaţia lumii trebuie stabilizată — şi, ideal, redusă gradual,” spun cei 11 000 de savanţi. Apoi ei vorbesc despre moduri de a “întări drepturile omului şi scăderea ratei fertilităţii,” evident cu vaccinuri obligatorii (sub ameninţarea cu arma), un lanţ trofic contaminat în mod deliberat, expunerea continuă la chimicale ce distrug hormonii surselor alimentare şi un val de cancer în masă cauzat de expunerea la reţelele 5G care cresc radicalii liberi din sânge, ducând la moarte prin inflamaţii care cauzează atacuri de cord, cancer şi disfuncţii neurologice. Dacă credeai că naziştii erau ucigaşi în masă, aşteaptă să vezi ce au de gând Bill Gates şi savanţii de la Harvard. Într-adevăr, au găsit o cale de a elimina şase miliarde de oameni de pe Pământ: Se numeşte geo-genocid, şi înseamnă miliarde de oameni înfometaţi, suferind şi murind astfel ca un mic număr de nebuni cu halucinaţii care-şi spun în mod fals “savanţi” să poată moşteni planeta (moartă).

În esenţă, vei fi ţintit pentru suprimare prin mai mulţi vectori de toxicitate, infertilitate, distrugerea neuronilor, etc., şi toate acestea îţi vor fi livrate prin mâncare, medicaţie şi expunerea la unde electromagnetice.

Apropo, aceiaşi savanţi care propun acest geo-genocid sunt cu totul ignoranţi în legătură cu existenţa schemelor de geoinginerie, riscurile de sănătate asociate reţelelor 5G, potopul de vaccinuri pline de chimicale ce dau infertilitate, otrăvirea deliberată a surselor de hrană cu pesticide şi metale grele, dezvoltarea de tulpini virale folosite ca arme biologice, cenzurarea tratamentelor naturiste care promovează longevitatea, chimizarea excesivă a culturilor de alimente şi multe altele. Mulţi dintre savanţii de astăzi sunt, în mod hilar, cei mai neinformaţi oameni de pe planetă când vine vorba de evenimente reale care ameninţă civilizaţia umană.
Imaginaţi-vă ce şoc vor avea când se vor găsi în situaţia de a muri în aceleaşi crime în masă pe care le vor dezlănţuite în lume. Nimeni nu e în siguranţă — nici chiar savanţii — când falsa ştiinţă a climei este lăsată să dicteze politicile globale ale guvernelor.

Sursa: saccsiv

Realitatea pe care o trăim …

Articol publicat 14.02.2011

Zilele trecute am primit un mail în care erau scrise următoarele : „Printr-o persoană de maximă încredere am aflat ce a declarat un membru PD-L în urma unei ședințe cu ușile închise. Persoana în cauză este credincios și în urma acestui lucru a hotărât să plece din partid. S-a primit un mesaj de la Manuel Barroso cum că în doi, trei ani populația României trebuie să scadă cu 4 milioane. Pentru aceasta de la 1 ianuarie se va introduce în pâine și produsele de panificație săruri de plumb, cadmiu și altele. Cele mai multe victime vor fi din rândul pensionarilor. Chiar dacă pare incredibil eu îmi fac datoria să spun și altora! … Dumnezeu să ne apere!”

(PDL) Partidul Democrat Liberal

José Manuel Barroso este un jurist specializat pe relații internaționale. Religie Romano-catolic, Ministru al Afacerilor Externe al Portugaliei 1992 – 1995, Prim-ministru al Portugaliei 1999 – 2004, Președinte al Comisiei Europene 2004 – 2014.

Sursa

INFORMAȚIILE DE MAI JOS SUNT EXTREM DE IMPORTANTE!

Codex Alimentarius în România

Denumirea Codex Alimentarius provine din limba latină și se traduce prin legea produselor alimentare sau codul produselor alimentare. Din 31 decembrie 2009, Guvernul României a început, alături de alte 165 de state, reprezentând aproape 85% din populaţia planetei, implementarea Codex Alimentarius, un compendiu de legi alimentare de factură nazistă, introdus de concernul chimic I.G. Farben şi care va stabili regulile de alimentaţie ale naţiunilor. Implementarea, prevăzută pe mai multe etape, porneşte de la faptul că populaţia globului este mult prea numeroasă pentru ca Terra să poată susţine o alimentaţie naturală. Astfel, produsele trebuie modificate genetic în laborator, aditivate şi iradiate. Toate aceste date pot fi studiate pe site-ul http://www.codexalimentarius.com. Conform acestui site, România a trimis deja formularele de înscriere şi aderare în ultimele zile ale anului 2009, iar din luna iulie 2010, după întâlnirea de la Roma, a început implementarea proiectului. Prima etapă a avut în vedere plantele modificate genetic şi normativele aditivilor alimentari. În privinţa aditivării, au fost implicate marile concerne farmaceutice mondiale, aceleaşi care au fost implicate în fabricarea vaccinurilor antigripale, ca cel împotriva virusului AH1N1.

Codex Alimentarius este unul dintre cele mai bine păstrate „secrete deschise”. Este finanţat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Organizaţia pentru Alimente şi Agricultură (FAO), ambele aparţinând ONU. Este cel mai mare dezastru pentru sănătatea noastră, întrucât va interzice substanțele vitale din alimentaţie. În 1962 francmasonii au afirmat: „Cel care controlează hrana, controlează lumea. Vom pune bazele unui proiect de implementare, la nivel global, a unui Cod Alimentar până pe 31 decembrie 2009.” – Dr. Henry Kissinger fostul Secretar de Stat al Statelor Unite. Erau un fel de linii directoare. Comisia Codexului Alimentarius e administrată de Organizația Mondială a Sănătății și de Organizația pentru Agricultură și Hrană. Aceste două organizații finanțează Codexul și îl pun în aplicare la cererea Națiunilor Unite. În 1994, Codexul a declarat nutrienții a fi toxine. Incredibil, dar adevărat. „Sunt otrăvuri!” Până aici a mers alienarea celor care promovează aceste măsuri aberante.

Codex Alimentarius

Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că planul Guvernului Mondial este menit să decimeze populaţia planetei, aflată în continuă creştere. Dacă până acum războaiele mondiale erau cele care reglau numărul populaţiei, de acum, soluţia stă în alimentaţie. Aceiaşi adepţi susţin că în 30 de ani de la implementarea Codului, populaţia planetei se va stabiliza la 2 miliarde, o masă mai uşor controlabilă, suficientă pentru resursele planetei și în acord cu normele de poluare. În acest interval, un miliard de oameni vor muri din lipsa nutrienților din hrană, iar alte două miliarde din cauza bolilor ce vor fi generate în corp. Denumirea „Codex Alimentarius” provine din limba latină și se traduce prin „Legea produselor alimentare” sau „Codul produselor alimentare”. Acesta este o colecţie de standarde adoptate la nivel internaţional, care au ca scop declarat protecţia sănătăţii consumatorilor şi asigurarea practicilor corecte în comerţul alimentar. Codex Alimentarius cuprinde standarde pentru toate alimentele, fie ele preparate, semipreparate sau crude, distribuţia către consumator, prevederi în ceea ce priveşte igiena alimentară, aditivii alimentari, reziduurile de pesticide, factorii de contaminare, etichetarea şi prezentarea. Codex Alimentarius intenţionează să pună în afara legii orice metodă alternativă în domeniul sănătăţii, cum ar fi terapiile naturiste, folosirea suplimentelor alimentare şi a vitaminelor şi tot ceea ce ar putea constitui mai mult sau mai puţin un potenţial concurent pentru industria chimiei farmaceutice. Cine se va opune sau va folosi alimente în afara Codexului va face închisoare. Practic, omenirea va avea parte de o hrană farmaceutică.

Doctorul Matthias Rath, un cunoscut specialist german care duce campanii la nivel mondial pentru folosirea tratamentelor alternative în cazul multor boli grave, descrie această situaţie astfel: „Adevăratul scop al industriei farmaceutice mondiale este acela de a câştiga bani pe seama bolilor cronice, şi nu de a le preveni sau eradica. Industria farmaceutică are un interes financiar direct în perpetuarea acestor maladii, pentru a-şi asigura menţinerea şi creşterea pieţei de medicamente. Pentru acest motiv, medicamentele sunt făcute pentru a alina simptomele şi nu pentru a trata adevăratele cauze ale bolilor. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid permanent şi răspândit, ucigând în acest mod milioane de oameni. La fel va fi şi în cazul Codexului, care nu este altceva decât o măsură de decimare a populaţiei planetei, care în curând va mânca numai produse farmaceutice iradiate, cu conţinut de cobalt şi modificate genetic, generând astfel, inevitabil, cancere”.

Experimentul „Codex Alimentarius” începe cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea „Codexului”, alături de alte 165 de state semnatare (95% din populația planetei). „Codex Alimentarius” este un pachet de norme după care se vor alimenta populațiile țărilor semnatare. Acesta pornește de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrană artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.

Sub regulile Codexului, aproape toate alimentele trebuie iradiate ⚠️

Din 31 decembrie 2009 România este membra Comisiei Codex Alimentarius. Acest lucru a stârnit multe discuții contradictorii cu privire la faptul că în acest an, conform Codexului, țara noastră va trebui să experimenteze un fungicid al companiei germane BASF, fungicid care conține un produs chimic extrem de toxic, INITIUM folosit în culturile de vie, cartofi, roșii, castraveți și ceapă. Compania germană a indicat că în afară de produsul conținând inițium pentru struguri, care va fi disponibil în România din 2010 sub numele de Enervin, a fost autorizată și folosirea produsului Zampro, un fungicid pe bază de inițium pentru culturi speciale de cartofi, roșii, castraveți și ceapă.

România este prima țară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de inițium, un ingredient activ din noua clasă a substanțelor chimice impuse de „Codex Alimentarius”.

Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetări Alimentare (ICA), a declarat că un gram de INITIUM care este îngurgitat odată în organism are nevoie de un an pentru a fi eliminat. Dacă îngurgitarea se face zilnic atunci el nu va mai putea fi eliminat niciodată din organism.

Neoficial, conform cercetătorilor care combat „Codex Alimentarius”, folosirea produselor cu initium sporește cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanță, care intra rapid în combinații chimice, devenind reziduală în organism.

De ce s-a oferit România să facă aceste teste, care fuseseră programate în ţări din Asia şi Africa, doar guvernanţii de la vremea respectivă pot să ne spună.

PLANURI PENTRU UN STAT FASCIST GLOBAL – VACCINĂRILE

Vaccinările sunt un mijloc eficient de pompare în oameni a medicamentelor inhibitoare ale minții și distrugătoare ale sistemului imunitar, sub pretextul ajutorului. Generații întregi de copii din întreaga lume sunt contaminați astfel în fiecare an, în timp ce cifrele arată că pretențiile lor caritabile sunt niște mari minciuni.

Dr. Ghislaine Lanctot dezvăluie realitatea vaccinărilor în cartea sa, The Medical Mafia. Ea spune că vaccinarea repetată epuizează sistemul imunitar și deschide calea pentru tot felul de boli pe care, în mod firesc, mecanismele defensive ale organismului le resping foarte ușor. După cum arată multe studii, bolile pe care vaccinurile le-ar fi prevenit erau deja în cădere liberă înainte de introducerea acestora.

Cercetătorul australian Ian Sinclair a expus minciunile din spatele vaccinării într-o serie de cărți și articole, printre care Health: The Only Immunity (Sănătatea: Singura imunitate). El susține că a descoperit următoarele:

Dovezi statistice și grafice arată că peste 90% din bolile pe care le-ar fi prevenit vaccinările erau deja în declin înainte de aceste campanii de vaccinare. Toate revistele medicale recunosc că aceste boli au fost produse de lipsă de igienă, deficiențe de nutriție și standard defectuos de viață. Altfel spus, nu vaccinarea a eradicat bolile infecțioase, așa cum susțin autoritățile medicale.

Milioane de copii din țările „lumii a treia” au murit și încă mai mor de pojar, tetanos, difterie, poliomielită etc., în ciuda faptului că sunt vaccinați.

Consecințele vaccinurilor asupra sănătății, pe termen scurt sau lung, sunt teribile, dar ele servesc perfect Iluminaților pentru efectele fizice și mintale asupra populației pe care vor s-o controleze și pentru profiturile pe care le acumulează. Organizația Mondială a Sănătății (OMS) sprijină în declarațiile sale agenda Iluminaților și a firmelor lor farmaceutice. Ea anunță o anume epidemie, iar agenții Iluminaților din guvern încep o vaccinare în masă împotriva presupusului pericol, prin profesioniștii lor din medicină. Firmele farmaceutice ale Iluminaților le vând vaccinurile. Exact ca în vaccinarea împotriva pojarului din anii 1990 din Marea Britanie.

Programele de vaccinare în masă din „lumea a treia” sunt finanțate și administrate prin Banca Mondială, OMS și alte agenții ONU ale Iluminaților, ceea ce le permite să aibă drept țintă anumite popoare, în campania lor de genocid. Dr. Lanctot scrie în The Medical Mafia: „Vaccinarea decimează populații întregi. Drastic în țările lumii a treia, cronic în țările industrializate”. În această privință, Robert McNamara (membru Bilderberg, Comisia Trilaterală, Consiliul pentru Relații Externe), fost președinte al Băncii Mondiale, fost secretar de stat american, care a ordonat bombardarea masivă în Vietnam și totodată membru al „Programului extins de imunizare”, a făcut niște comentarii interesante. Conform unei publicații franceze, J’ai tout compris, el a afirmat că „trebuie luate măsuri draconice de reducere demografică, împotriva voinței populațiilor. Reducerea ratei nașterilor s-a dovedit imposibilă sau insuficientă. De aceea, trebuie să creștem rata mortalității. Cum? Prin mijloace naturale: foamete și boli”.

Dr. Ghislaine Lanctot afirmă că vaccinarea permite selectarea populației care urmează a fi decimată. Permite „genocidul controlat” și omorârea oamenilor dintr-o anumita rasă, grup sau țară, în timp ce ceilalți rămân neatinși. Totul se face „în numele sănătății și bunăstării”, spune ea. Bolile au fost răspândite în mijlocul populațiilor din „lumea a treia” prin vaccinări și apă.

Dr. Gotlieb, oncolog, a declarat într-o investigație a CIA că a dispersat o mare cantitate de viruși în râul Congo din Zair în 1960, pentru a contamina apa potabilă a localnicilor. Dr. Gotlieb a devenit apoi șeful Institutului Oncologic Național, pentru a duce mai departe „lupta cu boala”. Organizațiile de cercetare a cancerului, care primesc anual milioane prin strângere de fonduri, sunt alte paravane ale Iluminaților pentru a opri descoperirea unui leac despre care cei din interior știu că deja există. Banii donați lor sunt bani dați Iluminaților, deși oamenii naivi nu cunosc acest lucru. David Icke Citește mai mult

În drum spre înrobirea totală: Controlul sănătății și al alimentației

Trăim o libertate închipuită, ce constă în zbaterea într-o cușcă a supraviețuirii care, pe zi ce trece, cu fiecare lege nouă, devine tot mai mică iar globalizarea la care asistăm va însemna un control total, în toate aspectele vieții. Acesta este țelul final al Noii Ordini Mondiale: o dictatură militară de tip fascist, cu sclavi robotizați, încipuiți, fără niciun drept, iar noi stăm pasivi și le jucăm jocul, în inconștiența noastră. Ei au planurile, dar noi le punem în aplicare, prin guvernanții noștri, prin polițaii (căinii) noștri, prin organele noastre de control, prin aviatorii noștri, prin medicii noștri, etc, toți aceștia fiind cei mai inconștienți, excitați de favorurile de moment de care beneficiază… Dar pe ei (guvernanți, polițai, medici, etc) nu îi afectează oare chemtrailurile (otrăvuri pulverizate din avioane), vaccinurile, alimentația chimizată și modificată genetic, îngrădirea drepturilor, sărăcia tot mai mare și multe altele? Copiii acestora în ce lume vor trăi???

Se injectează vaccinuri toxice și ineficiente cu repetiție, de la naștere și până la moarte. Aceste atacuri repetate cauzează probleme atât pe termen scurt (paralizie, convulsii, meningită, moarte), cât și pe termen lung (alergii, sistem slăbit, autism). Pe lângă produsele foarte toxice pe care le conțin, anumite vaccinuri includ și microorganisme (HIV, gripă), permițând astfel genocidurile țintă. În acest mod se depopulează un continent întreg (Africa), o țară (Haiti) sau un grup de indivizi indezirabili (autohtoni, handicapați, homosexuali). Treptat, vaccinurile devin obligatorii în numeroase țări. În 2005, Bush a amenințat că va apela la armată pentru a administra programul de vaccinare, iar pe disidenți îi va izola în lagărele de concentrare până când aceștia vor accepta vaccinul impus. În cazul unei pandemii (gripă porcină), acest scenariu va putea fi aplicat, permițând autorităților să injecteze boala odată cu vaccinul. Un democid ușor și fără vărsare de sânge. (Aș menționa că în Ungaria, părinții care nu acceptă vaccinarea copiilor riscă amenzi usturătoare și închisoare, iar în România copilul nevaccinat nu este primit în grădiniță și în școală).

Citate ale unor oameni celebri despre reducerea populației lumii ��

ROCKEFELLER cheamă la ordin personalitățile și șefii fundațiilor ce finanțează principalele programe pentru reducerea populației globale

Se întâmpla în 2009 și este esențial să știm despre existența acestui eveniment pentru a înțelege cum de s-au mobilizat brusc în ultimii ani toate structurile organismelor internaționale și naționale pentru a lucra la unison, și parcă gonite de la spate, pe întregul segment de reducere a populației (și nu numai, dar asta-i tema de azi).

Așadar, o foarte importantă întâlnire, dar despre care s-a vorbit mai puțin în site-urile anti sistem de la noi, a avut loc pe data de 5 mai 2009 la New York. La chemarea lui David Rockefeller Jr. (fiul lui David Rockefeller) s-au întrunit la Rockefeller University personalități și șefi ai mega fundațiilor ce finanțează principalele programe pentru reducerea populației globale: Bill Gates, Warren Buffett, Oprah Winfrey, George Soros, Ted Turner, primarul orașului New York, Michael Bloomberg, Eli si Edythe Broad, John Morgridge, fost CEO la Cisco și soția sa Tashia, Peter Peterson, Julian Robertson, fondatorul Tiger Management Corp. și Patty Stonesifer, fost CEO la Bill and Melinda Gates Foundation.

Conform articolului Secret meeting of world’s richest people held in New York, participanții au discutat despre prioritățile acțiunilor filantropice ale fiecăruia în contextul actualei crize.

Conform magazinului Portfolio, Gates donase 3,7 miliarde dolari din 2002 până în 2006 și 10 miliarde între 2007 și 2008, Warren Buffett 46,1 miliarde între 2002 și 2006 (din care 31 miliarde către fundația Bill and Melinda Gates Foundation), Turner 1 miliard, Soros peste 1,5 miliarde, restul de participanți sub un miliard fiecare.

Sursa: ortodoxinfo.ro

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastică a populației planetei și transformarea celor rămași în sclavi ��

Lumea occidentală implementează acum metode pre-crimă eugenice

Planul de operațiune intitulat: Memorandum de Studiu al Securității Naționale 200 (National Security Study Memorandum 200: Implications of Worldwide Population Growth for U.S. Security and Overseas Interests (NSSM200)), a fost pur și simplu o regurgitație a Comisiei Britanice a Populației creată de Regele George al VI-lea al Angliei în 1944, care în mod deschis a afirmat că populația națiunilor lumii a treia reprezintă o amenințare la adresa monopolului puterii globale al elitei internaționale. Planul SUA autorizat de Henry Kissinger a țintit 13 țări cheie unde erau necesare reduceri masive de populație. Mai marii lorzi ai dictaturii științifice continuă fără milă un război împotriva celor mai neajutorați dintre noi. În decembrie 1974, guvernul SUA a făcut din reducerea populației lumii a 3-a o problemă centrală a securității naționale. De zeci de ani planificatorii sociali eugeniști spun că ar folosi medicamente care alterează mintea pentru a controla populația. Până în 2007, mai mult de 20% din populația SUA erau pe un fel de prescripție de antidepresive.

EUGENIE: instrumentul prin care PĂPUȘARII doresc diminuarea drastică a populației Pământului și transformarea celor rămași în sclavi ��

Bertrand Russell câștigător al premiului Nobel, a scris pe larg despre cum vaccinările pline de mercur și alte componente nocive creierului ar induce lobotomii chimice parțiale și ar dezvolta o populație servilă de zombi. În cartea sa „Impactul științei în societate” acesta scria:

„Dieta, injecțiile și interdicțiile se vor combina, de la vârstă foarte timpurie să producă acel tip de caracter și tip de credințe pe care autoritățile îl consideră dezirabil și orice critică serioasă a puterii va deveni imposibilă psihologic.”

S-a încercat și se va mai încerca, ca vaccinarea să devină obligatorie (legal)

Managerul Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” a mai spus că există deja o lege care să oblige populația să se vaccineze.

„Noi avem o lege care este depusă la Parlamentul României, a trecut de Senat, este la Camera Deputaților și așteptăm să fie validată.” (…)

Dr. Streinu Cercel bate cu pumnul în masă: Parlamentul trebuie să dea mai repede legea vaccinarii obligatorii.

PSD: „În procedura de urgență, legea vaccinarii obligatorii să treacă prin Senat, cu toată opoziția unora sau altora.”

Marcel Ciolacu a precizat că „în acest moment este pe ordinea de zi legea vaccinării obligatorie. Este susținută de către mine și de marea majoritate din partid. Ea va trece prin Parlament cât de curând, este printre primele puncte pe ordinea de zi”. (10 aprilie 2020) Sursa

Cum s-a urmărit răspândirea virusului la nivel mondial pentru a instaura statul sclavagist. Să ne rugăm pentru oprirea a ceea ce se pregătește sub acoperirea virusului

Visul lui Bill Gates: Vaccinarea obligatorie la nivel mondial!

Coronavirusul și legea vaccinării „cu forța”

De ce NU trebuie să fim vaccinați OBLIGATORIU

Abuziva vaccinarea obligatorie, dictatură și teroare

Jos mâinile de pe copiii noștri!

Vaccinarea obligatorie, un abuz al globaliștilor!

Bilanțuri coronavirus apocaliptice zilnice și rezultatul exagerărilor: Marcel Ciolacu și pesedeii lui securiști impun în Parlament obligativitatea vaccinării!

Video: Legea vaccinării obligatorii o prioritate ��️ știre

Diabolic. Iată proiectul legii vaccinarii obligatorii. Așa ceva nici Ceaușescu n-a îndrăznit… baga în pușcărie părinții ce nu-și vaccinează copiii și îi decade din drepturile părintești / nu primesc în școli copiii nevaccinați / le ia dreptul de liberă practică medicilor antivaccin ��

În secret și ascunși, precum trădătorii de neam – Legea vaccinarii obligatorii a adulților și copiilor a primit aviz favorabil în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților / s-au aflat puține lucruri din ședință, dar sunt terifiante / urmează votul în Camera Deputaților, dar nici aceasta nu se știe când… ��

Pandemia este o alarmă falsă! Sicrie dezgropate pline cu pietre! �� Recomandat❗️

Coronavirus – Planul ocultei – Președintele Ghanei spune adevărul �� ��

Vedeți și…

Dezvăluirea unui redactor ��

OMS – Protectoarea sănătăţii mondiale sau complicea industriei farmaceutice? ��

Cum sunt aleși, șantajați și controlați liderii politici la nivel global… ��

Despre vaccinare și efectele ei asupra sănătății – Biofizicianul Virgiliu Gheorghe ��

Depopularea severă a planetei și a României ��

Incredibil * cum se produce otrăvirea lentă a omenirii ��

Despre iradierea alimentelor

Fructe și legume iradiate, ca să pară proaspete ��️ Recomandat❗️

Fluorul – instrument de supunere și îndobitocire al populației ��

Cum obțin guvernele sprijin popular prin minciună * operațiunile de tip steag fals ��

Codex Alimentarius ☠ ��

Bill Gates vrea să tină sub control creșterea populației prin vaccinare ��

IMPORTANT! „Populaţia lumii trebuie REDUSĂ cu 50%. Numai aşa naţiunile vor intra în Noua Ordine Mondială.” Declaraţiile care te vor şoca. Citate ale unor oameni celebri, respectaţi de întreaga omenire ridică multe semne de întrebare. Teoriile conspiraţiei cu privire la viruşii concepuţi în laborator pentru decimarea omenirii ar putea fi adevărate dacă ar fi să considerăm ca adevărate vorbele acestor oameni. Roosevelt, Gorbaciov, Kissinger, Rockeffeler sau chiar Bill Gates au făcut mai multe declaraţii îngrijorătoare, care au fost cuprinse într-un material cel puţin interesant.

INVENTATORII DE BOLI – Industria care ucide ��

Adevărul despre Industria medico-farmaceutică și despre medicamentele de sinteză. DEZVĂLUIRI ȘOCANTE

„Operăm în cadrul iluziei fatale că nici o boală nu poate fi vindecată fără aportul medicamentelor. Această concepție a fost responsabilă pentru mai multe daune provocate omenirii, decât orice alte nenorociri. Bolile nu fac decât să crească, proporțional cu numărul doctorilor aflați în activitate.” – Mahatma Gandhi

„Adevărata natură a industriei farmaceutice este de a câștiga bani cu bolile cronice, nu de a se ocupa de prevenirea sau de eradicarea bolii. Trusturile farmaceutice sunt responsabile de un genocid răspândit permanent, ucigând milioane de persoane.” – Matthias Rath

Adevărul despre preluarea sistemului medical, de către o mână de oameni bogați care fac parte din elită (cu sprijinul celor de la putere), și despre înlocuirea naturopatiei și a remediilor naturale, cele mai bune mijloace de tratare a bolilor, care nu au efecte adverse ca medicamentele de sinteză.
Avem nevoie de educație nu de medicație.
Avem nevoie și de doctori responsabili (cu teamă de Dumnezeu) …

Adevărul despre industria medico-farmaceutică (chimioterapie și medicamente de sinteză) ��

Adevărul despre Industria medico-farmaceutică – Mafia medicală (despre chimioterapie și vaccinuri) ��️ Recomandat❗️

Romanii în razboiul cu sistemul bancar global ��️ Recomandat❗️

Razboiul cu Cash-ul, sau drumul spre sclavia totală premeditat de Noua Ordine Mondială ��

Cum se face ca reducerea populației să fie social acceptabilă ��

Stăpânii planetei # Piramida puterii # Cum și de cine este condusă planeta ��

Oculta secretă pune ceva la cale / legăturile dintre China și masoni ��

Iezuiții, adevărații stăpâni ai lumii ��

Un Iezuit rupe tăcerea * Suntem conduși din umbră de Papa cel negru * Ce ni se pregătește? ��

Cine sunt illuminati? Adevăruri care trebuiesc știute! ��

Incredibilele dezvăluiri ale unui mason Bilderberg despre vremurile care vin ��

Dezvăluiri despre ILLUMINATI și ritualurile SATANICE în care sunt sacrificați copii (Ronald Bernard)

Asasinii economici în slujba stăpânilor planetei ��

Asasinii economici, ce urmăresc ei? ��

România subjugată de stăpânii lumii, asasinii economici ��

John Perkins – Confesiunile unui asasin economic ��

Comisia Trilaterală la București ��

Grupul francmasonic Bilderberg la București, la ce să ne așteptăm? ��

Organizația este considerată un guvern care conduce lumea din umbră ⚠️

DOSAR SECRET: FILANTROPUL GEORGE SOROS, APOSTOLUL GLOBALIZĂRII și slugile lui din ROMÂNIA
Senatorul american Richard Hayden Black: ONG-urile lui SOROS acționează ca o grupare subversivă cu scopul de a submina stabilitatea și integritatea țărilor. Acționează ca un fel de serviciu de informații paralel care e mereu dispus să dărâme guverne.
Povestea ascensiunii lui George Soros, cum și-a infiltrat oamenii pe lângă marii președinți ai lumii și cum a ajuns în România ��

CHEMTRAILES – Controlul populației prin otrăvire ��
Tot mai multe avioane care zboară chiar și la mică altitudine lasă în urma lor chemtrails, dâre alcătuite din substanțe chimice, care nu au nicio legătură cu carburantul sau sistemul de propulsie al avioanelor. În acest mod, sunt răspândite pe ascuns anumite substanțe care provoacă boli, epidemii, suferință și moarte. O mărturie cutremurătoare a unui mecanic, care a văzut echipamentul tehnic folosit pentru dispersarea unor substanțe toxice și mărturia unui funcționar superior al unei companii aeriene, care a avut acces la documentele unui proiect guvernamental secret, prin care se realizează această dispersare a unor substanțe în atmosferă. În ultimii ani clinicile medicale și sălile de urgență ale spitalelor sunt înțesate, de multe ori umplute la dublul capacității lor, de oameni suferind de boli al căror nume până acum câțiva ani nici nu exista. De ani de zile există bănuiala că starea proastă a sănătății oamenilor, simptomele, maladiile nou apărute, greu de explicat de lumea medicală, ar avea drept cauză dârele anormale pe care din ce în ce mai multe avioane în zbor le lasă în urma lor. Autoritățile însă nu par să se îngrijească de un detaliu atât de banal!

Filme documentare

Aceste documentare pot fi vizionate și pe arhive.org canalul SOS Info România ��

JOC FINAL – Planurile pentru înrobire globală

Activați subtitrarea apăsând butonul ⚙️ „rotița zimțată”, apoi „Subtitrări” și selectați limba „română”. ⚠️EXTREM DE IMPORTANT!

Descrierea filmului

În Endgame, cineastul documentar Alex Jones cronizează istoria ascensiunii sângeroase a puterii elitelor globale și dezvăluie modul în care au finanțat dictatorii și cele mai sângeroase războaie… Descoperiți cum practicienii pseudo-științei eugenice au preluat controlul guvernelor din întreaga lume ca un mijloc de a efectua depopularea. Într-o Nouă Ordine Mondială, un Guvern unic este doar începutul. Ajuns la putere, acesta își va pune în aplicare planul de exterminare a majorității populației lumii, în timp ce va asigura unei infime elite o viață lungă și fără griji, cu ajutorul tehnologiilor moderne. Acesta este terifiantul scenariu analizat în “Endgame” („Joc final”), cel mai recent documentar al jurnalistului și regizorului american Alex Jones, cunoscut pentru incisivitatea și constanța cu care urmărește cele mai incomode subiecte. „Joc final” este, în fapt, o cronologie a cursei spre puterea absolută a unui număr foarte restrâns de oameni – astăzi, mai aproape ca niciodată de țelul lor.

Documentarul mai atrage atenția că adepții malthusianismului și eugeniei au preluat controlul asupra guvernelor lumii și sunt pe pragul de a începe o politică de depopulare forțată, cu scopul exterminării majorității locuitorilor planetei. Pentru o mai bună înțelegere a originii acestor evenimente, „Joc final” ne propune și o incursiune cuprinzătoare în trecutul recent, arătând cum elitele globaliste au sprijinit dictaturile și finanțat cele mai sângeroase războaie, pentru a clădi, pe ruine, o Nouă Ordine Mondială, primul Imperiu Mondial adevărat, în care libertatea va fi doar o amintire. Mass media, aflată sub controlul acelorași elite, ascunde de decenii informații cruciale, pentru a păstra secret programul de dominație asupra întregii lumi, spălând în schimb creierele oamenilor cu spectacole de divertisment de cea mai joasă speță. Niciodată până acum vreun documentar nu a reușit să semnaleze mai convingător și mai alarmant planurile din agenda celor care doresc să controleze lumea. Mai mult decât obișnuita „teorie a conspirației”, „Joc final” reunește piesele ascunse și cenzurate ale unui Joc având ca miză însuși viitorul omenirii.

FURTUNA TERORII – O istorie a terorismului sponsorizat de guvern

Activați subtitrarea apăsând butonul ⚙️ „rotița zimțată”, apoi „Subtitrări” și selectați limba „română”. ⚠️Descrierea filmului

TerrorStorm (FURTUNA TERORII) dezvăluie modul în care, în ultima sută de ani, liderii occidentali au ucis în mod repetat proprii lor concetățeni în timp ce au pretins a fi salvatorii lor, în acest scop au fost utilizate așa numitele operațiuni sub pavilion fals, ce sunt operațiuni efectuate sub acoperire de către guverne, corporații sau alte organizații, concepute pentru a arata ca și cum ar fi efectuate de către alte entități. Numele este derivat din conceptul militar de zbor sub culori false, adică arborarea pavilionului unei alte țări, decât cea proprie.

Oamenii ajunși în poziții de putere aparținând francmasoneriei cunosc foarte bine că terorismul este sperietoarea perfectă pentru a convinge populația globală să renunțe la libertăți “în numele securității”. Planul vizează ca generație după generație oamenii să își încredințeze libertatea Imperiului masonic global al Noii Dezordini Mondiale, prin frica și manipularea induse de un război fără sfârșit împotriva unui inamic fantomatic.

Elita – Dezvăluirea planului de dominație globală

Recomandat!Un film documentar care prezintă oculta mondială ce dorește dominația lumii prin control absolut și un guvern mondial. Este un documentar despre ceea ce se întâmplă cu adevărat în lumea noastră…

Eugenia globală – Folosirea medicinei pentru a ucide ��

Activați subtitrarea apăsând butonul ⚙️ „rotița zimțată”, apoi „Subtitrări” și selectați limba „română”. ⚠️

Descrierea filmului

Filmul Eugenia globală avansează ideea că noile catastrofe medicale, precum pandemiile de gripă aviară sau porcină, au fost create artificial pentru ca omenirea să fie controlată mai ușor. Generând panică în rândul populației, prin știri alarmiste și statistici îngrijorătoare, se urmărește justificarea cheltuirii a miliarde de dolari anual pe producerea de vaccinuri.

De multe ori, campaniile de vaccinare pentru gripă porcină sunt introduse forțat, împotriva voinței populației. Dar sunt aceste vaccinuri antigripale un salvator de vieți? Acest film documentar prezintă mai multe cazuri în care persoane sănătoase s-au îmbolnăvit incurabil după ce au fost vaccinate. Și, în timp ce populația moare sau se îmbolnăvește, companiile farmaceutice își îngroașă substanțial profiturile…

„Global Eugenics – Utilizarea medicinei pentru a ucide” – Un nou film șocant care acoperă subiecte precum gripa porcină, vaccinurile și vaccinările, legea marțială, știri medicale, apă, depopulare, eugenică, Monsanto, semințe modificate genetic, agenda 21 și codex Alimentarius.

B.A. Brooks declara cândva: „Îmi place să descopăr adevărul din spatele minciunilor, fiindcă orice minciună ascunde un adevăr.”

O sarcină nobilă, bună să-i dedici o întreagă viaţă, în speranţa iluzorie de a zgâria superficial suprafaţa muntelui de minciuni, ridicat în mii de ani de „civilizaţie” umană prin grija ocultei mondiale, care ne-a fost predat chiar şi în şcoli sub numele de „istorie”.

Termenul de „eugenie”, ce tronează în titlul documentarului, ascunde un domeniu enorm de vast al nemerniciei instituţionalizate umane – fiindcă nu poţi practica genocidul decât cel puţin la nivel de guvern sau corporație – ce nu poate fi epuizat cu uşurinţă, fiind fundamentat în epoca modernă de darwinism şi de ideile unui alt mason, văr primar cu Darwin, Sir Francis Galton, care au dat apă la moară teoreticienilor supremaţiei rasiale sau social-elitiste.

Originile practicilor eugenice se pierd, însă, în negura vremii, fiindcă, indiferent de epocă istorică, elitele lumii au practicat cu ferocitate genocidul, contra oricărui grup populaţional care nu se încadra, cumva, în planurile lor imperialiste oligofrene.

Secolul XX, din nefericire, este şi mai aproape de memoria noastră, altminteri tare comodă şi, în acelaşi timp, a oferit ocultei mondiale mijloacele tehnologice perfecte, pentru a-şi pune în aplicare practicile demente, în umbra unor lideri de faţadă, aparţinând aparent tuturor ideologiilor posibile, ca Hitler, Lenin, Stalin, Pol Pot ş.a.m.d.

Sursă comentariu: antiiluzii.blogspot.com

LondonReal – Un interviu exploziv cu David Icke despre Neofascismul global și agenda din spatele falsei pandemii ��

Despre masonerie și societăți secrete ��

America: De la libertate la fascism (2006) ��
America: de la libertate la fascism este un film documentar realizat de Aaron Russo, ce contribuie la aflarea adevărului obiectiv despre bănci și sistemul de taxe. Prin interviuri cu experți și autorități, regizorul scoate la iveală faptul uimitor că guvernul federal și băncile îi prostesc pe americanii de rând, punându-i să plătească taxe și impozite care ajung în buzunarele celor bogați. Acesta nu este un documentar bazat pe opinii, bănuieli sau comentarii din presă. Este un film documentar cu un scop foarte clar: acela de a informa fiecare cetățean despre bănci, taxe, despre cum a început totul și în buzunarele cui se duc banii.

Povestea sovietelor

Activați subtitrarea apăsând butonul „CC” și selectați limba română „ro” ⚠️

Descrierea filmului
Povestea Sovietică (2008) este un film documentar unic al regizorului Edvins Snore. Filmul spune povestea regimului sovietic și cum Uniunea Sovietică a ajutat Germania Nazistă să instige Holocaustul. În timpul secolului al XX-lea, Uniunea Sovietică a reușit să ascundă unele dintre cele mai întunecate și mortale evenimente din timpul războiului modern. De la o bază nucleară secretă la o foamete care a ucis milioane.

Povestea sovietelor este un film documentar despre URSS, una dintre puterile aliate care i-a ajutat pe naziști să extermine populații întregi și care și-a măcelărit propriii oameni la scară industrială. Asistată de Occident, această putere a triumfat la 9 mai 1945. Crimele sale au devenit subiect tabu, iar povestea completă a celui mai criminal regim din Europa nu a fost spusă niciodată. Până acum…

Filmul prezintă documente recent descoperite în arhivă care dezvăluie detalii șocante.
Filmul Povestea sovietelor a fost filmat timp de doi ani în Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franța, Marea Britanie și Belgia. Materialul pentru acest film documentar a fost adunat de autorul filmului, Edvins Snore, timp de mai bine de zece ani. Drept consecință, Povestea sovietelor prezintă detalii șocante din istoria sovietică recentă, așa cum o spun oamenii – cândva cetățeni sovietici – care au cunoscut cel mai bine realitățile de zi cu zi.

În film, cu titlul original The Soviet Story, apar în exclusivitate fotografii făcute de fotograful personal al lui Hitler, Heinrich Hoffmann, precum și bucăți video din 1990, ultimul an al Uniunii Sovietice, cu un lagăr al morții abandonat din Magadan, Siberia, unde KGB făcea experimente medicale pe prizonieri. De asemenea, regizorul arată în exclusivitate imagini naziste filmate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, care îi înfățișează pe sovietici ajutându-l pe Hitler să declanșeze războiul.

Un documentar excelent, care ne prezintă atrocitățile celor două regimuri dominante în perioada celui de-al doilea război mondial, cu precădere stalinismul, cel mai dur regim cunoscut de către umanitate. Există asemănări între cele două regimuri, amândouă promovând ura ca mijloc de comunicare, naziștii pe cea de rasă, iar comuniștii pe cea de clasă. Crimele care s-au făcut în acea perioadă, în special de către ruși sunt inimaginabile, pur și simplu. Filmul ne prezintă diferite etape ale războiului, pactul dintre cele două puteri, MAREA foamete ucraineană provocată de ruși în care au murit 7 milioane de oameni, masacrul de la Katyn, cucerirea Beneluxului, țărilor baltice, Franței, Finlandei și a Norvegiei de către cele două puteri, pregătirea noii ordini mondiale, s.a.m.d

Hellstorm – genocidul împotriva poporului german

Activați subtitrarea apăsând butonul „CC” și selectați limba română „ro” ⚠️

Un film de Kyle Hunt bazat pe cartea de Thomas Goodrigh
Un documentar care descrie crimele aliaților împotriva poporului german.

Descrierea filmului

Cea mai mare acoperire din istorie
Acest film documentar spune povestea pe care învingătorii încă nu vor să o știți.
Hellstorm este unul dintre cele mai bune și mai importante documentare din toate timpurile, arată unele dintre atrocitățile incredibil de oribile comise de Aliați împotriva germanilor în timpul și după cel de-al doilea război mondial și aduce un omagiu milioanelor de germani care au fost uciși în timpul războiului și după războiul deja încheiat. Aflați teribilul adevăr despre violul, tortura, sclavia și crimele în masă aplicate poporului german de către învingătorii aliați ai celui de-al doilea Război Mondial. Aceasta este istorie reală, istorie incomodă. Atrocitățile au avut loc de ambele părți. Dar nu am auzit niciodată despre cele comise de țările aliate, împotriva germanilor înfrânți.
Thomas Goodrich nu este singurul istoric care a raportat crimele comise împotriva poporului german după ce Germania s-a predat. Propaganda de război nu este preocupată de adevăr. Este preocupată să picteze inamicul în cei mai răi termeni. Învingătorii scriu istoriile și după ce au îndurat un război, populațiile învingătoare nu vor să citească, că comportamentul părții lor nu a fost diferit și, probabil, mai rău decât comportamentul crud și inuman al celui învins. Abia mulți ani mai târziu adevărul poate începe să își facă apariția.

În timpul proceselor de la Nürnberg au avut loc exterminări în masă ale germanilor și violuri sistematice ale femeilor germane, cu vârstă chiar și de opt ani.

În consecință, puțini istorici au îndrăznit să scrie despre ce s-a făcut germanilor. Dar Thomas Goodrich a făcut-o, iar Kyle Hunt a realizat un documentar din carte.

L-am urmărit și îți pot spune că va trebui să fii puternic din punct de vedere emoțional și psihic pentru a urmări acest documentar, nu doar pentru că îți va confrunta credința în bunătatea țării tale, ci și pentru că te obligă să te confrunți cu un rău nespus care nu poate învinovăți doar pe naziști.

În mare parte, oamenii de știință mari servesc programele militare ale guvernului și nu pot vorbi… Economiștii servesc Wall Street, marile bănci și corporațiile globale. Psihologii și antropologii ajută Washingtonul să-și supună populațiile victimelor. Jurnalismul servește minciunilor guvernului. Medicii prescriu conform companiilor farmaceutice. Oriunde ai privi, vezi profesionismul servind un interes material.

Comentariu anonim: „Lăsați oamenii să se informeze cu mai multe puncte de vedere și apoi lăsați să înțeleagă cum cred ei că a fost în al doilea război mondial. După aproape 40 de ani de viață, am șansa să văd așa ceva. „Greatest Story Ever Told” a fost primul documentar care ne-a arătat cealaltă parte a istoriei. Cred că nu este nimic rău în asta. Am citit chiar și faptul că este interzis în multe țări din lume. De ce? Dacă istoria este cea pe care am învățat-o cu toții în școală, cea adevărată, nu văd de ce oamenii n-ar analiza ceea ce s-a întâmplat în acea perioadă de groază. Adevărul trebuie să fie cunoscut, oricare ar fi el.”

Războiul pe care nu-l vezi (2010)

Activați subtitrarea apăsând butonul „CC” și selectați limba română „ro” ⚠️

Documentar care provoacă gândirea despre propaganda de război: modul în care guvernele manipulează faptele și modul în care majoritatea mass-mediei le lasă să scape de ea.
The War You Don’t See este un film documentar britanic din 2010, scris și produs de John Pilger împreună cu Alan Lowery, care contestă mass-media pentru rolul pe care la jucat în conflictele din Irak, Afganistan și Israel / Palestina.

O investigație puternică și în timp util cu privire la rolul mass-mediei în război, urmărind istoria raportărilor încorporate și independente, din carnavalul Primului Război Mondial, până la distrugerea Hiroshima și de la invazia Vietnamului până la actualul război din Afganistan și dezastru din Irak.

Pe măsură ce armele și propaganda devin și mai sofisticate, natura războiului se dezvoltă într-un câmp electronic de luptă în care jurnaliștii joacă un rol cheie, iar civilii sunt victimele. Dar cine este adevăratul dușman?

John Pilger spune în film: Noi jurnaliștii … trebuie să fim suficient de curajoși pentru a sfida pe cei care ne caută coluzia (coluziune = înțelegere secretă între doi în prejudiciu altuia) în a-și vinde ultima aventură sângeroasă în țara altcuiva …

Asta înseamnă să conteste mereu povestea oficială, oricât de patriotică ar putea să apară această poveste, oricât de seducătoare și insidioasă este. Căci propaganda se bazează pe noi în mass-media pentru a-și orienta înșelăciunile nu într-o țară îndepărtată, ci la tine acasă … În această epocă a războiului imperial fără sfârșit, viața nenumăratelor victime bărbați, femei și copii depinde de adevăr sau sângele lor este pe noi … Cei a căror misiune este să țină evidența dreaptă ar trebui să fie vocea oamenilor, nu putere.

EXTREM DE IMPORTANT ⚠️

Materiale video în limba engleză

Dacă sunteți cunoscător de limba engleză și doriți să vă implicați voluntar la subtitrarea acestor documentare, vă rog să mă contactați ⚠️

Oblivion Agenda – Proof that the DEPOPULATION agenda is accelerating ��️ ��

EXPOSED: Vaccine deep state plot to seize NaturalNews.com and criminalize all vaccine skeptics ��️ ��

The Perfect Storm for a VACCINE HOLOCAUST is Now Here ��️ ��

How vaccines are REALLY made

How vaccines are REALLY made

Based on CDC and FDA documents, this animation reveals the actual ingredients and manufacturing methods used to …

��️ ��️ 

Plandemic Documentary: The Hidden Agenda Behind Covid-19 – Scientist Judy Mikovits ��

Vă rog, ajutați-mă la traducerea / subtitrarea acestui videoclip ⚠️What’s Really In Vaccines? Mercury, MSG, Formaldehyde, Aluminum the shocking truth! ��

Vă rog, ajutați-mă la traducerea / subtitrarea acestui videoclip ⚠️Structura de putere a CIA expusă de un investigator CIA pensionat

Vă rog, ajutați-mă la traducerea / subtitrarea acestui videoclip ⚠️Fost agent CIA oferă dovezi șocante și expune amenințarea guvernului din umbră.

Rockefeller’s Elite Created The UN To Support The NWO

EXTREM DE IMPORTANT! ��️Elita lui Rockefeller a creat ONU pentru a sprijini NOUA ORDINE MONDIALĂ, un documentar despre adevărații lideri ai NOII ORDINI MONDIALE. Cine sunt adevărații lideri care conduc?

Seeds of Death: Unveiling the Lies of GMOs (2012)

De tradus/subtitrat ⚠️Cei mai de seamă oameni de știință din lume, medici, avocați, politicieni și activiști ecologiști expun corupția și pericolele legate de utilizarea pe scară largă a organismelor modificate genetic în documentarul „Semințele morții: Dezvăluirea minciunilor despre OMG”