Mark
wolfowitz@hotmail.com.au
84.117.80.7
Domnule Pintea nu am inteles ce meserie practicati.
In mod normal as fi neglijat acest eseu, insa sper sa dati atentie la ce am sa afirm mai jos si ca veti putea intelege cat de cat daca ati absolvit liceul si ati priceput cate ceva din lectiile de fizica.
In primul rand luati la rand activitatile umane cate le cunoasteti dvs si veti observa ca indiferent de sursele si formele de energie folosite, TOATE sunt convertite INTEGRAL IN CALDURA.Si corpul uman degaja in permenenta caldura.
Ori toate aceste activitati sunt proportionale cu populatia planetei care creste exponential in mod necontrolat..
Este suficient sa luati in calcul numai bucatariile individuale.
Daca punem la socoteala si cresterea proportionala a poluarii in special cu CO2 si metan care formeaza un strat izolator termic al planetei cred ca este suficient sa consideram real fenomenul de incalzire globala desi simpla masurare a temperaturii la nivelul solului arata in mod clar cresterea monotona adica NUMAI crescatoare.
Fenomenul cu implicatiile lui au fost evidentiate inca de la declansarea revolutiei industriale initial in Anglia care a avut directa consecinta cresterea exponentiala a popuatiei.De aici s-au incercat succesiv metode de a stavili cresterea populatiei prin razboaie mondiale si locale (ex. inventarea terorismului) si pandemii cu efecte mortale imediate.
Din pacate nici o masura nu a avut si nu va avea scopul scontat, din potriva toate au dus si vor avea ca rezultat stimularea cresterii populatiei, astfel ca in mod iminent se va ajunge la un conflict global (cel mai probabil nuclear in perioada 2035 +/- 3) in care va suprvietui o foarte mica parte care va avea un anumit antrenament vital.
Ca o prima consecinta rezulta ca toate eforturile in a pune la punct surse de energii asa-zise curate/verzi, cat si dezvoltarea unor cai sub dennumire medicala si/sau alimentara (virusi, vaccinuri, medicamente, alimente) cu scopul vadit/explicit de a reduce viata populatiei nu vor putea evita acest conflict global.
Singura cale de supravietuire este acel antrenament de care numai o foarte mica parte din populatie este in masura a-l aplica cu succces.