Fwd: Fw: În sfârşit, m-am liniştit. 🙂

Mesaje primite

Dinu Atanasescu

13:39 (acum 4 minute)

către bcc: eu
În sfârşit, m-am liniştit.
 Creierul vâstnicilor este mai lent deoarece a acumulat o mare cantitate de cunoştinte. Savanţii consideră că oamenii nu se degradează mental odată cu vârsta, ci, pur şi simplu durează mai mult până ce-şi amintesc de un lucru, deoarece ei au mai multe informaţii în creier.
 La fel cum, unui calculator al cărui hard-disk e supraîncărcat, îi ia mai mult timp pentru accesarea unei informaţii. Cercetătorii afirmă că încetinirea procesului nu reprezintă un declin al fenomenului cunoaşterii. Creierul uman lucrează mai lent la cei în vârstă, spune Dr. Michael Ramscar, numai datorită faptului că a acumulat mai multe informaţii în decursul timpului.
 Creierul bătrânilor nu devine mai puţin eficient. Din contra a adunat mai multe cunoştinţe. De asemenea, cei în vârstă, adesea se duc în altă cameră să ia ceva, iar când ajung acolo, se întreabă pentru ce au venit. Aceasta nu este o problemă de memorie ci o metodă naturală pentru a-i determina pe bătrâni să facă mai multă mişcare!
 Am o grămadă de prieteni la care ar trebui să le trimit acest mesaj, dar nu-mi amintesc, aşa că, vă rog să-l trimiteți/ postaţi mai departe prietenilor vostri, care poate sunt și ai mei dar n-am aflat încă de ei
DUMNEZEU A CLĂDIT OMUL DUPĂ VOINȚA SA,ÎNZESTRÎNDUL LA TINEREȚE CU PUTERE,ENTUZIASM ȘI AMBIȚIE,LA BATRÎNEȚE I LE IA ȘI ÎI DĂ ÎN SCHIMB AMINTIRILE FRUMOASE,RĂBDAREA ȘI ÎNȚELEPCIUNEA.


Motto-ul meu

Inainte  de a-mi  judeca viata, inainte de a vorbi despre mine, incalta-te cu pantofii mei si parcurge drumurile pe care le-am parcurs. Traieste-mi durerile, indoielile, bucuriile. Traieste-mi anii pe care i-am trait. Si cazi   acolo unde am cazut si ridica-te asa cum m-am ridicat.”

(Luigi Pirandello)

Virsta nu e cea pe care o ai,ci cea pe care o simti.Orice se va intampla pastrati-va inocenta copilariei.

Sã nu râzi de cineva , sã nu plângi pe cineva , sa nu detesti  pe cineva , sã nu admiri pe cineva , ci sã întelegi !

 

Cand urci pe scara vietii nu uita sa dai buna-ziua la toata lumea, ca atunci cand vei cobori sa aibe cine sa-ti raspunda.