G
36 aprobate

gert.frau@yahoo.com
89.136.113.152

 

Nimeni nu se naște sfânt sau înger pe Pământ, însă mai sus este o lecție de tras. Când ți se face o nedreptate și e cu violență, îl răsplătești violent până la capăt. Nu te oprești și te supui singur la suplicii și umilințe, indiferent ce etnie te-a cuprins vremelnic. Mai sus se arată că viața românilor nu valora nimic, așa cum a fost dintotdeauna soarta celor cuceriți și transformați în șerbi. Vezi destinul Irlandezilor, primii sclavi albi (”indentured servitute”) din coloniile engleze.

Poate dacii sunt un exemplu bun în acest sens. Decât rob în țara ta mai bine lupți până la moarte. Armenii, slavii, ungurii și evrei să se ducă unde și-a pierdut dracul potcoavele.

Nu știu de ce naiba suntem câteodată atât de fraieri în istoria noastră. Atunci așteptam după împăratul austriac în contra grofilor și a ungurilor în general, în loc să ne înarmăm singuri și să ne recâștigăm libertatea. După 1948 așteptam pe americani cinzeci de ani după ce ne-au bombardat temeinic. Totul se realizează prin forțele proprii, iar o putere străină îți este utilă doar în măsura în care are interesul să te ajute. Adică câștigă ceva.

În războiul din Ucraina s-a ivit o oportunitate fantastică. Fiind rușii atât de urâți, am putea cere sprijinul SUA pentru a rupe Moldova din talanții rușilor. E în folosul lor să-i scoată din Transnistria pentru a elibera flancul vestic în viitoarea campanie spre est, spre Odessa. Și cei de la Pravda au înțeles asta și ne acuză pe noi de atacuri teroriste, în loc să pună vina pe ucraineni, care și-ar dori nespus de mult depozitele de armament și muniție.