.Text preluat de pe site

Scurt și cuprinzător

Cuvintarea
lui John Fitzgerarld Kennedy care a dus la asasinarea acestuia
https://www.youtube.com/watch?…

“Chiar cuvintul in sine “secret” este respingator intr-o societate libera si deschisa. Noi ca oameni suntem nascuti, dar si istoric vorbind, impotriva societatilor secrete, impotriva juramintelor secrete si a actiunilor secrete. Noi omenirea suntem inconjurati de o conspiratie mondiala monolitica si cruda (nemiloasa) care se bazeaza in primul rind pe mijloace ascunse (acoperite) pentru extinderea sferei ei de influienta; prin infiltrare, inloc de invazie; prin
subminare, inloc de alegeri; prin intimidare, inloc de libera optiune. E un sistem care a recrutat uriase resurse umane si materiale in constructia unei masinarii ermetice foarte eficienta, care combina (contine) resurse militare,
diplomatice, servicii secrete, economice, stiintifice si operatiuni politice. Activitatile acesteia sunt ascunse si niciodata facute publice; greselile acesteia sunt ingropate si nu aduse la cunostinta populatiei; nici-o cheltuiala nu este pusa in discutie si niciun secret nu este divulgat. De aceia legea ateniana
promulgata de Solon decreta drept crima pentru orice cetatean care nu-si
expunea parerea pentru dezbaterea publica. Va cer acum ajutorul dumneavoastra in aceasta actiune deosebit de importanta de a informa si alerta poporul american, increzator (sigur) fiind ca cu ajutorul dumneavoastra, omul va fi ceea ce a fost facut sa fie: liber si independent!”

Citeva intrebari:

1- Ati observat in presa romaneasca cum majoritatea “formatorilor de opinii” – i-am numit pe “jurnalisti” – iau in deridere (la misto!) tot ce este legat de “teoria conspiratiei”?; si cum ei se amuza – ca mari cunoscatori (ce NU sunt!) – pe seama celor care au curajul macar sa puna la indoiala aceasta “teorie”? Oare cine ii plateste pe toti acesti “ziaristi”?

2- Cei care au fost nascuti intre anii: 40,…,60, isi amintesc daca sau nu, cuvintari – ca cea de mai sus – ale lui JFK au fost traduse si pentru publicul larg din tara? Eu cred ca NU!; deoarece fratii khazari din USA erau la putere si in URSS si in Romania si deci nu se puteau da in git unii pe altii! Dar in “epoca de aur”? de dupa “desovietizare”, se faceau publice astfel de cuvintari? Eu unul NU-MI amintesc! Si atunci, cine sa fi fost totusi stapinii lui ceasca?

3- Daca JFK avea in anii ’60 astfel de informatii de la serviciile USA / CIA – cind NU erau atit de mult sub controlul sionist/ Zionist – oare cum arata matricea USA dupa aproape 45 de ani de la asasinarea ultimului presedinte cu adevarat american?

4- Oare de ce cartile lui David Duke – specialist in problema sionista – sunt cumparate integral de “cititorii sionisti” si arse tot de acestia inainte de a fi citite bineinteles!? La fel si vocea unui mare patriot american: Ron Paul a fost
stearsa de doua ori deja de pe YouTube! Pentru cine vrea sa-l asculte – pina nu va dispare din nou si posibil definitiv – iata mai jos alocutiunea lui:

Ron Paul Incredible Video Twice Removed from YouTube HQ test2 YouTube
Incredibila cuvintare a lui Ron Paul

https://www.youtube.com/watch?…

Rona Paul Speaks Out Against Bilderberg Takeover
Ron Paul vorbeste impotriva puterii preluata de grupul Bilderberg
https://www.youtube.com/watch?…

etc! Multe de vazut si inteles!

PS: John Fitzgerald „Jack” Kennedy (May 29, 1917 – November 22, 1963)
Au trecut doua zile de la comemorarea asasinarii martirului american! NU numai noi avem martiri! Americanii aduna deja 4 fosti presedinti americani asasinati exact pentru aceleasi scopuri nationale!

Armele celei mai criminale grupari etnice rasiale si de suprematie mondiala de la Cristos incoace sunt:
Persuasiunea, cumpararea cu bani sau foloase materiale, santajul de tot felul (inclusiv filme „deocheate) si in cele din urma CRIMA/ ASASINATUL!

less