In Israel, Holocaust survivors are hungry

2023-01-26T23:58:32+02:0026 ianuarie 2023|Holocaust|

 

Pagina 2 din 2

3 Comments

 1. Mihai 27 ianuarie 2023 la 2:09 pm - Raspunde

  Intrebare la Radio Erevan: – Cum se spune corect: Shubert sau Shumann ?
  R.Erevan: – Corect se spune Sostakovici.

  Asa este si cu holocoaustul lui Peste Prajit. Fiecare trage pe turta lui, dar adevarul este simplu de dedus: am postat niste calcule pe care le poate face orice elev de clasa a iV-a, care dovedesc MINCIUNA, apoi hartile de pe Google care arata clar planul khazarilor inchinatori la Satana, care reprezinta numitorul comun pentru toate actiunile lor ascunse.
  Daca ceva nu ti-e clara o astfel de minciuna bine ascunsa si impachetata frumos, aplici numitorul comun si adevarul satanist ti se arata in toata golaciunea sa imediat.
  Daca nici asa nu intelegem ca planul Kalergi este in plina desfasurare, atunci ne meritam soarta.

  ‘’27 ianuarie a fost declarată Ziua internațională de comemorare a holocaustului ce marchează sfârșitul holocaustului nazist și eliberarea lagărelor de concentrare Auschwitz-Birkenau din Polonia de către trupele sovietice în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Spre deosebire de Ungaria, România nu a trimis evrei la Auschwitz.
  „Nu vom uita niciodată că, în cele mai negre zile ale Europei sub nazism, România a rămas pe baricade și a salvat viețile multor evrei care locuiau aici, iar 400.000 dintre ei au mers și au clădit Israelul. Pentru aceasta doresc să mulțumesc poporului român!”, a spus președintele Israelului Shimon Peres, pe 12 august 2010, la Cotroceni, cu ocazia vizitei sale oficiale în România (video).
  Vocea președintelui Israelului se alătura celor ale altor iluștri reprezentanți ai poporului evreu care au preamărit poporul român pentru contribuția lui la salvarea evreilor din Bucovina (Traian Popovici), din Regat (Regina Mamă și Patriarhul Nicodim Munteanu) și din nordul ocupat al Ardealului (Raoul Șorban). Nu mai puțin de 70 de cetățeni români se află pe lista Drepților între Popoare ai statului Israel.’’
  https://youtu.be/B9hFUu3_Uzk Video

  Si atunci de ce romanii sunt acuzati de holocaust ?
  De ce romanii ucisi in lagarele khazarului Stalin nu reprezinta holocaust ?
  A fost un holocaust trucat asa cum a fost si pandemia de Covid.
  Doar cine crede in liliacul din China care a dat virusul poate crede si minciuna cu holocaustul.

  ESENŢA PLANULUI KALERGI

  În cartea sa „Praktischer Idealismus”, Kalergi declară că locuitorii viitoarelor State Unite ale Europei nu vor fi popare originale ale Bătrânului Continent, ci o subumanitate bestializată de amestecul rasial. El afirmă fără jumătăţi de măsură că e necesarca popoarele europene să se amestece cu rase asiatice şi de culoare pentru a crea o turmă multietnică fără calitate şi uşor de dominat de către elita la putere.
  http://meritocratia.ro/2016/04/planul-kalergi-genocidul-europenilor-subspecii-rezultate-din-casatoriile-interrasiale-usor-manipulabile-de-elita-conducatoare/
  Imigrarea în masă e un fenomen ale cărui cauze sunt abil create de Sistem şi pe care propaganda multietnică se chinuie să îl reprezinte ca fiind inevitabil. Cu acest articol încerc să demonstrez o dată pentru totdeauna că nu este vorba de un fenomen spontan.
  Ceea ce se încearcă să se afişeze ca fiind fructul ineluctabil al istoriei, în realitate este un plan studiat în jurul mesei şi pregătit de decenii pentru a distruge complet chipul Vechiului Continent.
  PANEUROPA
  Puţini ştiu că unul dintre principalii ideatori ai procesului de intregrare europeană a fost cel care a planificat genocidul programat al popoarelor europene. Este vorba de un personaj obscur a cărui existenţă este ignorată de mase, dar pe care cei puternici îl consideră ca fiind tatăl fondator al Uniunii Europene. Numele său e Richard Coudenhove Kalergi. El se mişcă în spatele cortinei, departe de reflectoare, reuşind astfel să atragă în pânzele sale pe cei mai importanţi şefi de stat, care aususţinut şi promovat proiectul său de unificare europeană.”

  Planul Kalergi: genocidul popoarelor europene
  relatat de aL- ; 03 ianuarie, 2015
  http://meritocratia.ro/2016/04/planul-kalergi-genocidul-europenilor-subspecii-rezultate-din-casatoriile-interrasiale-usor-manipulabile-de-elita-conducatoare/
  https://www.stiripesurse.ro/veste-de-ultima-ora-ceretatorii-timisoreni-au-fabricat-leacul-impotriva-temutului-coronavirus_1426371.html

 2. Marian A 27 ianuarie 2023 la 1:21 pm - Raspunde

  Am toata compasiunea pentru toti oropsitii de soarta din lumea asta inclusiv cei loviti de ultima conflagratie mondiala.
  Totusi nu inteleg ceva.
  Evreii stapinesc pracic aproape jumatate din mapamond si detin cea mai mare parte din bogatia lumii.
  De ce trebuie sa apeleze la cutia milei publice ?
  De ce trebuie deposedati, cu forta, de putinul lor, cei care nu poarta vina holocaustului ? Si in general cei care n-au nicio vina?
  Chiar asa de meschini si lacomi au ajuns evreii putrezi de bogati?
  Eu cred ca locuitorii Israelului nici n-ar avea nevoie sa munceasca daca evreii raspinditi in intraga lume ar face anual o mica donatie
  Sa doneze, de exemplu, banii pe care-i fura intr-un singur an din Romania.
  Cu suma asta ar putea trai fericiti ,pina la adinci batrineti, si ei si urmasii lor.
  De fapt cred ca e vorba mai mult de urmasii lor caci cei implicati in tragicele evenimente invocate s-au stins de mult cred.
  Dar n-ar fi o idee rea sa cerem si noi despagubiri (ca niste urmasi ce ne aflam) de la cei care ne-au oropsit de-a lungul veacurilor. Ma refer la turci, unguri, austrieci, nemti, polonezi, rusi, tatari si…….da, si evrei si etc.
  Prin etc. inteleg tot evreii care sint acum calare pe noi :)

 3. Mihai 27 ianuarie 2023 la 3:25 am - Raspunde

  In toate cartile de propaganda khazara despre Auschwitz tiparite dupa razboi, in care se vorbeste despre ,,ororile” pe care khazarul Hitler le-a facut khazarilor dusi la Auschwitz ca sa fie perpeliti in ,,Cuptoarele lui Hitler’’- este titlul unei carti, facuti sapun si/sau exterminati prin munca fortata, ,,batranii si copiii erau trimisi direct la crematorii pentru ca nu erau buni de munca’’, conform acestor carti.
  Si ca sa vezi: acum apar supravietuitorii care pe atunci erau copii…
  De unde au aparut vii, daca toti copiii au fost arsi in crematorii ?
  Munca fortata, unde s-o faca pentru ca nu aveau unde, spre deosebire de lagarele sovietice in care oamenii erau dusi la munca in cariere de piatra, la padure, etc, si mancau coji de cartofi de la gunoi pentru ca mancarea era foarte putina si proasta.
  Fotografiile cu ,,evreii,, piele si os nu sunt trucaje foto ci trucaje facute prin inlocuirea fostilor locatari din tabara de recreiere Auschwitz – care erau bine si beau sampanie la terminarea razboiului cand au plecat acasa, cu prizonierii din adevaratele lagarele de exterminare ale khazarului Stalin.
  Planul era gandit dinainte asa ca rusii nu au venit cu mana goala sa ,,elibereze’’ lagarul: au adus si prizonieri vii si morti pentru fotografiiile lacrimogene, asa cum face Soros.
  Am avut un unchi care gratie TRADATORULUI Incestuos Neregele Mihai, PNL si PNT a ajuns peste noapte prizonier la BOLSEVICI si a facut 7 ani de lagar de exterminare.
  A scapat pentru ca cei bolnavi nu erau tratati si mureau in special iarna de raceala la plamani sau la rinichi, si erau aruncati intr-o groapa comuna sapata tot de prizonieri, in afara lagarului.
  Cei aproape morti erau pusi intr-o caruta alaturi de cei morti ,,definitiv’’, si erau transportati noaptea la groapa comuna. Unchiul meu era si el bolnav dar inca se putea misca, insa un coleg de-al sau cu care luptase cot la cot, era in stare foarte grava si urma sa fie dus la groapa comuna.
  Unchiul meu s-a dat si el grav bolnav si a fost urcat in caruta cu ceilalti.
  Dar fiind constient, a cautat sa stea langa colegul lui de arme.
  Ajunsi la groapa comuna, el a zarit la lumina felinarelor purtate de santinele, ca groapa era patrata iar piatra mare care urma sa fie aruncata peste ei era de forma neregulata.
  Cand a fost aruncat in groapa, s-a retras incet intr-un colt al gropii si l-a tras dupa el si pe colegul sau. Piatra a cazut peste ceilalti dar peste ei doi nu, pentru ca nu a ajuns in colturile gropii.
  Prizonierii si santinelele au plecat inapoi in lagar, si dupa un timp, pana spre dimineata, catarat pe piatra care acoperea groapa, a iesit tragandu-l afara si pe colegul sau.
  Pana s-a facut ziua au reusit sa ajunga cat mai departe de lagar.
  Mergeau numai noaptea si mancau ce gaseau comestibil sau aproape comestibil.
  Dupa nu mai stiu cate zile a ajuns in apropierea unui satuc de rusi si pe intuneric au cerut ajutor la o familie de rusi crestini care i-au ascuns si i-au ingrijit pana au putut pleca pe picioarelor.
  Au plecat in timpul noptii spre o gara pe unde treceau si trenuri militare spre Romania.
  Au calatorit cu un tren ascunsi pe sub prelate, etc, timp de 8 zile pana au intrat in Romania.
  Cei de acasa ii facuse unchiului meu de mult inmormantarea si urma sa-i faca de 7 ani.
  Si in Romania au mers numai noaptea pentru ca ei nu au stiut ce s-a intamplat, ca Romania a fost vanduta BOLSHEVICILOR, ci ca Romania a pierdut razboiul.
  Cand a ajuns acasa era noapte si familia care il credea mort, s-a speriat ingrozitor si nu voia sa-l lase sa intre in casa. Cu greu i-a convins ca nu este strigoi si ca s-a intors din lagarul BOLSHEVIC, nu rusesc.
  Bomboneii si Varzareii pot merge la sursa, sa-l intrebe daca este adevarat ce am povestit eu.
  V-ar putea povesti si mama mea care traieste, dar nu da interviuri Platitilor.
  Asadar, NIMENI, NICIODATA nu ma convinge ca MINCIUNILE khazarilor sunt intamplari reale.

  Mai postez inca o data hartile khazarilor in care Romania nu exista, ca dovada ca totul este un plan pus la punct de mult timp: https://www.google.ro/search?q=khazaria&client=firefox&hs=DQB&rls=com.yahoo:en-US:official&channel=sb&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=Vrs4VLPYIYGfygPakIGACg&ved=0CAgQ_AUoAQ

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top