Buta Dumitru
64 aprobate

dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.75

 

 

În centrul Londrei este un cartier oarecum ascuns, supraviețuiesc cele mai criminale organizații cu legături mondiale. Acolo a clocit răul planetar de veacuri.
Prințul Charlles a juns rege, este membru al grupului Bidelbegi și un admirator activ al Forului Mpndial Economic și împărtășește măsurile diabolice fabricate prin reprezentantul Klaus Șwab. Acum ca rege, aplică aceste măsuri poporului său. Deci n u este nimic de ascuns. El pledează pentru N.O.M. croită de reptilienii lui Swab.
Acolo au pus ca primar al Londrei un musulman, și prim ministru un Indian super bogat care habar nu are de conducerea unui executiv guvernamental. Marea ceremonie realizată propagandistic pentru instalarea sa ca rege, a fost să ducă la o autoritate absolut totală necesară acțiunilor glpbaliste.
În Anglia s-a legalizat căsătoriile LGB și legea înfierii de copii de către acești anormali în reproducere.
În Germania la Frankfurt este stabil nucleul Financiar mondial al demonilor KAZARI din klanul Rotchilde care finanțează o serie de conflicte și guvernele stateloe care conduc cu devotament crizele genocidare pe planetă. Experiența câștigată la experimentul premegător globalizării numit regim comunist, le-au dirijat crearivitatea pentru măsurile de reducere a populației folosind cele mai criminale crize artificiale. PUTIN a declarat:” Acum cu războiul cu Ukraina începe N.O.M.” Tot ce se întâmplă pe Pămnât și care se va continua cu răul, era planificat cu mulți ani în urmă, în timpil comunismului au pregătit mulți dintre copii care trebuiesc acum să fie lideri pentru trecerea comunismului la globalizare. Globalizarea a început Cu SUA și cu U.E, urmează în paralel și celelalte state ale lumii.
Totul depinde de modul cum conștientizează popoarele lumii și cum vor organiza măsuri care să se opună celor ucigașe deja începute. Trezirea la realitățile acestor vremuri, cere acțiuni organizatorice rapide. Altfel vom fi ditijați spre abatorul morții prin manipulare folosind propaganda mincinoasă prin mass-media. Doamne ajută !