GĂNDURI… DE A MEA ZI:

„În cele din urmă veți învăța să luptați cu curaj… sau să muriți mizerabil implorând milă.”

 

Da, pentru majoritatea dintre voi, cu siguranţă că este o zi banală, ca oricare alta… pentru SUBSEMNATUL, nu prea… e taman, dar taman…ce să vezi: ZIUA lui. Nu-mi doresc nimic altceva, decât să citiţi aceste rânduri: 

 

„Aici a dus lipsa noastră de reacție. Ăsta e rezultatul normal şi firesc al indolenței şi nepăsării noastre! Nu ştiu unde se va opri demența asta. Poate că mulți dintre noi vor muri. Fraierii care s-au injectat vor muri oricum. Dar acum cioclii pandemiei au nevoie de o strategie să ne omoare şi pe noi ăştia care refuzăm cu îndârjire injecția ucigaşă. 
 
În curând vor începe să construiască o armată pentru asta. După cum puteți vedea; proiectul deja există. Şi noi încă nu protestăm…
 

 Bun… Nu vreți să protestați. Fie de frică, fie din comoditate. Foarte bine. Aşa cum vă spuneam mai sus; unii dintre noi vor muri. Poate nu vreți să credeți, dar pentru voi se construieşte armata aia… dacă nu v-ați prins încă. 

 
Cei care vor supraviețui vor învăța o lecție amară; „Denique fortier pugnare disces… vel mori misere misericordiam implorantes.”. În traducere: „În cele din urmă veți învăța să luptați cu curaj… sau să muriți mizerabil implorând milă.”.
La care, nu trebuie uitată şi reacţia domnului Şora, la dispariţia ultimului partid istoric, din România: PNL
 A mai murit un partid istoric” a scris, chiar sâmbătă, pe Facebook, Mihai Şora. După care a continuat: „Rezultatul ne va atinge pe toţi, într-o formă, sau alta „.
Are dreptate, este printre ultimii SUPRAVIEŢUITORI, care au ÎNGROPAT… adevărata Românie, pentru că, aşa înţeleg a fost un ŞEF de cabinet, al tovărăşei PAUKER… ANA PAUKER…. şi, tot ca o coincidenţă, pe cât de ciudată, pe atât de „MACABRĂ”, domnul ŞORA este azi, o ADEVĂRATĂ şi REALĂ …istorie, pe două „ROŢI”!
Pentru că, (NUMAI) Dumnealui, mai ştie, cu ADEVĂRAT... cum a stat treaba, cu … PARTIDELE ISTORICE, de ieri. Azi, din păcate, doar … PARTIDE ISTERICE.

 

    Dar nu uitaţi:
 Cei care vor supraviețui vor învăța o lecție amară; Denique fortier pugnare disces… vel mori misere misericordiam implorantes.”. 
 
    Adică, în traducere: „În cele din urmă veți învăța să luptați cu curaj… sau să muriți mizerabil implorând milă.”