Iulian MARES

Avea dreptate Maresalul in celebra-i scrisoare catre Maniu, prin care spala pe jos cu toti politicienii vremii, pt ca nu se ridicau la nivelul vremurilor! Niste epigoni, care si-au scris singuri soarta si si-au meritat destinul tragic! intre politician si politicianism exista o mare diferenta data de incompatibilitatea viziunilor si ideilor transpuse in practica!
Si cum filozofia Istoriei este ciclicitatea ei, iata clasa politica de azi, cu minuscule exceptii!
Ieri, ICCJ, a refuzat dreptul lui Dragnea la reluarea jedecatii legale! Maine ce va fi? Si mai ales cine va lua locul lui Liviu? Cati de Liviu?
Cati stiu ca Dragnea isi dadea demisia din Parlament cu o zi inainte de expirarea mandatului, pt a nu benefizia de acea sa-i zicem „renta viagera”? Multe se vor fi spus si se vor spune despre el, ca si despre controversatul Lica Samadaul-ce calca mai ales grofi, insa nimeni nu poate spune altfel decat ca ieri ICCJ a frant si reintemnitat un Patriot!
Si daca intram in analiza, putem spune ca inaltii si onorabilii magistrati au facut-o pe arginti, intrucat se joaca zilele astea argintii din pungile lor, pt pensii! Si ei, tocmai ce au facut deskiderea, ca la un joc de poker! Nu cred ca se joaca la cacialma, insa castigatorii se cunosc, li s-au vazut cartile in oglinda sociala!