AUR cere lui Ciolacu să își prezinte diploma de BAC. E un impostor
Horia Dumitrescu

România este condusă de impostori – de oameni care nu și-au făcut studiile și care mint fără rușine în CV-uri. Alianța pentru Unirea Românilor cere premierului Marcel Ciolacu să prezinte diploma de Bacalaureat, în contextul în care din CV-ul acestuia lipsește orice informație cu privire la liceul pe care l-a terminat și la anul în care a dat examenul de Bacalaureat, constată Marius Lulea, prim-vicepreședintele AUR.

Potrivit informațiilor trecute în CV-ul actualului prim-ministru, Ciolacu nu a terminat liceul, dar, din document, reiese faptul că s-a înscris la Facultatea de Drept a Universității Ecologice din București (UEB) în 1991, la vârsta de 24 de ani. Există multe semne de întrebare în ceea ce privește studiile lui Marcel Ciolacu, mai ales că acesta s-a înscris studii postuniversitare înainte de a obține diploma de licență și a fost exmatriculat de la doctorat.

Marius Lulea cere premierului Marcel Ciolacu să facă dovada studiilor și să facă dovadă absolvirii examenului de Bacalaureat. El a subliniat că nu există nicio referință că Ciolacu ar fi frecventat facultatea – niciun coleg nu poate relata despre studentul Ciolacu.

„L-am auzit cu toții în aceste zile, pe actualul premier al României că va trece de la fapte la vorbe. Vă vor minți așa cum, după ce au distrus toată economia țării, o vor reconstrui, deci președintele PSD, un impostor, a spus adevărul. Aș dori să vorbesc câteva secunde și despre educație, pentru că domnul Marcel Ciolacu nu și-a prezentat niciodată diploma de bacalaureat. Și nu există nicio persoană în această țară care să vorbească despre el și despre anii de studenție și care să fi fost coleg cu el în bancă pentru că n-a fost niciodată la universitate, despre pe diploma lui printată și despre doctoratul plagiat pe care nu l-a mai terminat.

Astăzi, ca și în ultimii 33 de ani, ne aflăm în plin război. Este războiul dintre poporul român și acești indivizi care au alungat 6 milioane dintre frații noștri în afara țării. Depinde de noi ca în 2024 să venim la guvernare și să îi convinge să facă schimbarea – că nu putem trăi cu un salariu minim de 2.000 RON. Iar AUR va trebui să dubleze salariul minim, și acest lucru este scris în programul de guvernare, de la 2.000. RON-4.000 RON. Și o să vă spună că nu se poate face acest lucru, pentru că i-ați auzit cu profesorii, stricați echilibrul bugetar, prin care hrănesc aproape 500.000 de politicieni angajați la stat”, a declarat Lulea.

*

Nota redacției – E de necrezut că Ciolacu este atât de impostor! Lucrurile trebuie lămurite urgent la presiunea celorlalți parlamentari, a membrilor PSD! AUR trebuie să insiste!