Buta Dumitru
14 aprobate

dumitrubuta189@yahoo.com
79.115.35.116

 

 

Imperiul Khazar cucerește România folosind o tehnică veche de 2.500 de ani..
“Taie-le rădăcinile, acoperă-le cerul, distruge-le tradițiile, dezbină-i, fă-i să se rușineze de ceea ce sunt! Astfel, nu va trebui să lupți pentru a-i cuceri, pentru că, speriați de ceea ce vor fi devenit, te vor implora pe tine să vii și să-i salvezi de ei înșiși.”
Acest text, scris în urmă cu 2500 de ani de generalul chinez Sun Tzu în “Arta Războiului“, descrie perfect tactica folosită de decenii pentru cucerirea României. Dacă luăm orice parte din acest citat vom vedea că el este realitate concretă în țara noastră.
Este exact ce fac astăzi jidanii-bolșevici dela Institutul Elie Wiezel. A eliminat istoria noastră din școli și a băgat Minciuna holocaustului ca disciplină de bază.
Astăzi, cucerirea unei țări se face mai ușor prin astfel de metode subversive decât cu sabia; pentru că în acest fel, cel mai mare dușman îți poate apărea ca prieten și nici nu mai știi de cine trebuie să te aperi.
Astăzi acest proces de cucerire a națiunilor lumii, inclusiv a României, prin metode economice, dar nu numai, sunt urmașii Imperiului Khazar sau… evreii nebiblici. De ce nebiblici? Pentru că în anul 740, undeva în Asia (destul de departe de Israelul de astăzi), un popor cu o filozofie feroce de cuceritor a trecut în masă la iudaism, fără a fi însă evrei. Din acel moment ei s-au răspândit peste tot, iar astăzi urmașii Imperiului Khazar constituie “elita financiară” a lumii, Oculta care conduce lumea din umbră spre așa-numita Nouă Ordine Mondială, adică spre o Dictatură Globală, spre un nou tip de comunism! Familia Rotchilde ce deține imperiul financiar, după al II lea răăzboi Mondial,a creeat statul Kazar –palestinian. Aacolo tot ei le-a construit un mare palat al Justiție universal cu toată arhitectura masonică. Dela înfințare Izraelul a avut numai conflicte și războaie cu vecinii musulmani. Este de fapt nedeclarat oficial, o bază tip reptiliană în Orientul mijlociu.
Acum Sionismul Rotchilde vor să creeze o a doua bază de tip reptiliană În Ucraina,România,Ungaria,Polonia. Marele reptilian Klaus Schwab
ale Noii globalizări și-a propus să reducă populația lumii cu cel puțin 50%-60% care a conceput măsurile genocidare prin crize finaciare,economice,pndemie,conflicte înarmat.. Privind propaganda mincinoasă a ocultei mondiale referitor la acțiunile militare ale Rusiei bate moneda pe violență,agresiune,genocid,și că vezi doamne ocultișii apără pacea lumii și prosperitatea vieții umane.. L-a declarrat pe Putin nebun. Oare Chiar așa să fie?Atunci sionismul lui Rotchilde care a conceput genocidul planeteat al lumii sunt oamenii păcii?
Propaganda ocultiștilor seamănă cu cea a elitei Siniste care conducea CAHALUL, când a declarat război Germaniei,și a făcut-o vinovată ce cel mai abject Holocaust a 6.000.000 de evrei. Probabil că și Rusia de astăzi va avea acelaș destin cu al germaniei. Poate că Rusia mai are un partener pe china care a demascat globalizarea Occidentului.Rasa cu codul principal reptilian o rasă demonică, care a chinuit popoarele lumii de 2000 de ani