Mulțumim, domnule președinte Băsescu,

din nou ați fost inspirat!

 

Aflat în vizită în Israel, dl Traian Băsescu a declarat că „românii nu sunt anti-semiți, dar avem de lucru pentru a-i face să înțeleagă și să recunoască existența Holocaustului pe teritoriul României!”

 

Ați făcut o foarte corectă descriere a situației: românii nu sunt anti-semiți, dar nu acceptă minciuna cu holocaustul de pe teritoriul României! Ba chiar au apărut unii români mai ciudați care spun că da, a fost holocaust, ba chiar mai multe, dar nu cu victime evrei, ci cu victime români! Români sadea! Evreii având legătură cu aceste holocausturi numai ca inițiatori și colaboratori la producerea Holocaustului! Inclusiv cel de după 1990! Bașca cel de după1944!…

 

Și mai inspirat a fost președintele Băsescu atunci când a anunțat „intenția României de a prelua, în 2016, președinția International Remembrance Alliance (IHRA)”. IHRA este o Alianță Internațională pentru Rememorarea Holocaustului în perpetuitate!

 

Domnule Traian Băsescu, îmi permit să vă vorbesc în numele românilor care „nu înțeleg și nu recunosc existența Holocaustului pe teritoriul României”. Și vă vorbesc în  numele lor pentru a vă mulțumi! Nu „la mișto”, ci cu toată seriozitatea, căci numai asta ne mai poate pune pe cale adevărului: internaționalizarea refuzului nostru de a recunoaște „holocaustul de pe teritoriul României”, inclusiv cel „din Transnistria”!

 

Preluarea de către România a acestei înalte preșidenții ne va oferi ocazia, în mai multe rânduri, de a prezenta în reuniuni internaționale argumentele noastre privind inexistența „Holocaustului pe teritoriul României”. Repet formula: internaționalizarea argumentelor noastre împotriva minciunii numite Holocaustul din România!

 

De ani de zile tot încercăm să aducem aceste argumente la cunoștința lumii întregi și nu găseam posibilitatea, nu aveam cum! Acum însă, mulțumită Dumneavoastră, situația noastră se schimbă radical. Vom avea o mulțime de ocazii să spunem lumii adevărul! Dați-mi voie să-mi frec mâinile de satisfacție. Încă o dată: Mulțumim din inimă Președintelui nostru!

 

Singurul nostru regret este că la data aceea nu veți mai fi președintele României. Dar eu, personal, voi încerca să-mi conving colegii să accepte propunerea mea ca dumnevoastră, Traian Băsescu, să fiți desemnat președinte de onoare al negaționiștilor din România!

 

Mare serviciu ne-ați mai adus prin declarațiile făcute în Israel, iar noi știm să fim recunoscători! Nu ca gazdele dumneavoastră din Israel! Inclusiv evreii din toată lumea! Toți o apă și-un pământ când e vorba de Holocaust! Dar nu și atunci când e vorba de „Holocaustul din România”, pe care evreii cei mai serioși îl contestă și ei! Nu știați?

 

Pentru conformitate, ION COJA

 

21.01.2014