Ciobotaru Dinu
dinu_ciobotaru@yahoo.com
89.165.250.222
Domnul Cristescu P. Radu dumneata ești printre acei indivizi care „bagă bățul prin gard să întărâte câinii”, să fie scandal, să se tulbure apele pentru acei care pescuiesc în ape tulburi. Astăzi, când România se află în suferință, tot mai mulți neprieteni ai românilor, îndemnă la; certuri, răfuială, între toți cetățenii României. Acești indivizi, așezați pe teritoriile românilor, presupun că își doresc, ori speră la dezmembrarea țării românilor, țară formată în decursul istoriei, prin multe jertfe ale românilor.
Domnule Cristescu P. Radu nu vreau să amintesc despre cei ce au venit pe tancurile Armatei Roșii, în august 1944, cine erau acei indivizi și cum au condus România în acea perioadă 1944 – 1964 și în final cum au contribuit aceștia, la lichidarea elitei românilor din acea perioadă. Omenirea cunoaște că au existat; a) ura de clasă la iudeo-bolșevici și b) ura de rasă la fasciști. Vreți domnule Cristescu P. Radu, revenirea la o altă formă de ură între oameni ?

*
Nota redacției – Subscriu! Cetățeanul Radu Cristescu nu citește ce se scrie pe blog sub semnătura mea și a altor colegi. Este susținător al Institutului Elie Wiesel. Ar trebui să-i pun o condiție ca să mai posteze pe acest site: să aleagă unul din textele mele negaționiste, în care susțin că în România nu a fost holocaust, și să-l analizeze critic, să arate unde greșesc. Ce zici, domnule Cristescu? Accepți condiția pusă de mine? Altminteri…