• LA MINUTUL 17:Izabela Vasiliu Scraba, filozof scriitor si publicist – pe cae eu am supranumit-o ANTIGONA FILOZOFIEI ROMANESTI ni-l adduce in mental pe :
  Mircea Vulcanescu – economist si filozof – in 1933:
  “Care sunt sansele unei miscari nationaliste in Romania?”
  „Orice tentativa de miscare nationala este moarta din fase intrucat economia se ruleaza in afara poporului roman(cu o participare mult prea mica a poporului roman).
  Aceasta situatie a economiei – se plaseaza in afara culturii romanesti”.

  https://www.youtube.com/watch?…
  Isabela Vasiliu-Scraba – Principesa Ileana/Maica Alexandra si Parintele Arsenie Boca

  Toti tradatorii Romaniei cocotati la presedintie de forte si intelegeri oculte sunt briganzi de origine iudaica, inclusiv canalia „Emil Constantinescu”
  Basescu nu ar fi putut vinde flota peste noapte si ramane nepedepsit fara criminalitatea organizata dinafara , gen Mossadul , care l-a si ucis pe Ceausescu prin organizarile CIA (despre care tot idiotul stie ca este preluata de MOSSAD) .
  Romanii au dreptul sa afle adevarul indiferent de cat de bine sunt ascunsi acesti gangsteri de coreligionarii lor – si cat de bine au colaborat si colaboreaza ei cu centrul gangsterilor sindicalizati din USRAEL..
  Asteptam ajutor de la evreii de calitate pentru a distinge, izola si pedepsi evreii gangsteri ascunsi sub nume romanesti in organizatiile statului romanilor, spre a prada tara numita Romania!
  Evreii de calitate care actioneaza in numele adevarului sunt pentru noi romanii, buni romani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
  Insa faptul ca toti presedintii care au delapidat Romania stramband legile tarii si genocidat sute de mii de romani prin foamete si spoliere, juridic organizata de tribalistii lor criminali din justitie , Curtea Constitutionala, din Parlament , Senat etc, DNA, SERVICIILE SECRETE, – IN MAREA LOR MAJORITATE IUDEI CU NUME FALSE ROMANESTI SAU UNGURESTI, – toata aceasta situatie trebuie mai intai sa devina transparenta si judecata cu adevarul adevarat pe masa!
  NU E NORMAL CA O TARA MARE CA ROMANIA SA FIE CONDUSA MASIV SI MAJORITAR DE CATRE O MINORITATE NEREPREZENTATIVA NUMEIC SAU CULTURAL SI RELIGIOS PENTRU POPORUL ROMAN ALE CAREI INTERESE S-A DOVEDIT CA LE SAPA FAVORIZAND IN MAJORITATE CORELIGIONARII ACESTEI MINORITATI(chiar si pe cei dinafara) SI MALVERSATIILE LOR , REPREZENTATE CHIAR DE PRESEDINTII TARII SI ACTELE LOR ANTIROMANESTI!
  NU SE POATE SCHIMBA NIMIC DACA RAMANEM SUB ACEEASI MASA COMPACTA DE ALOGENI, INDIFERENT CAT DE PUTERNICI SUNT EI AZI!
  NICIUN IMPERIU N-A DURAT LA INFINIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!