Ieșim la protest ! Sâmbătă, 15 mai, ora 15, în Piața Universității.

2021-05-14T14:06:35+03:0014 mai 2021|Doctrină naţionalistă|

PROTEST IMPORTANT împotriva VÂNZĂRII PĂMÂNTULUI ROMÂNESC – 15 mai, Piața Universității ora 15:00 – București

Libertate și Pământ!

Să vedem câți români ies să lupte pentru PĂMÂNTUL ROMÂNESC, pentru ca unul din cele trei elemente al ȚĂRII (Neamul, Teritoriul și Puterea Suverană a Neamului) să mai rămână al nostru!

Avertisment EXTREM al unui cunoscut academician: Integrarea în UE este de fapt dezintegrare. Suntem o colonie pe zi ce trece. Grupările Soros au distrus România și au acaparat instituțiile | ActiveNews

 

Pentru sângele vărsat al Batalioanelor Române care au trecut Carpații! Răspundeți fraților Prezent!
Români, pe 15 mai, ora 15, Piața Universității, ieșiți în stradă pentru a vă apăra Libertatea și Pământul. Prin proiectul de lege inițiat de parlamentari USR, UDMR și PNL (inclusiv ministrul agriculturii) pământul țării poate fi cumpărat de străini fără nicun fel de condiționare, limită. Lovitura de grație se va da prima dată în Transilvania, unde deja Ungaria a investit sute de milioane de euro în fermierii și agricultorii maghiari. Sume enorme sunt pregătite de statul ungar pentru cumpărarea directă a terenurilor care încă mai sunt în posesia românilor sărăciți și înglodați în datorii, deci extrem de vulnerabili, mai ales după ultimul an în care politica restricțiilor și abuzurilor a pus la pământ întreaga economie. Primul ministru al Ungariei, Viktor Orban declara cu emfază: ,,a luat sfârșit era celor 100 de ani de singurătate maghiară. Suntem din nou puternici, avem determinare, suntem curajoși, avem putere, avem bani, avem resurse”. Așadar au tot ce le trebuie pentru a cumpăra la propriu Transilvania bucată cu bucată dacă noi le permitem asta. Nu, ,,nu vor lua pământul în spate și vor pleca cu el”, dar va fi al lor si nu al nostru, iar tu, române, în propria ta țară, nu vei mai putea călca pe el. Toate astea se vor putea întâmpla încă din acest an. Dacă mai avem în față și tabloul general al imenselor retrocedări ilegale, imaginea de ansamblu devine una de coșmar.
Vreau să fie clar pentru toată lumea, legile de până acum care au reglementat vânzarea pământurilor pentru străini au fost și ele foarte proaste, dovadă fiind faptul că până în prezent o mare parte din teritoriu nu ne mai apartine, căci a putut fi cumpărat de străini, în mod direct sau indirect. Acest proiect de lege însă este bomboana de pe coliva suveranității naționale grăbind într-un mod dramatic vânzarea pământurilor, mai ales, așa cum am spus mai sus, pe fondul actualei crize economice, pe fondul sărăcirii fermierilor prin neplata diverselor despăgubiri si a amânării la nesfârșit a palidelor subvenții. Să vă mai aduc aminte că în România prețul hectarului de pământ este cam cel mai mic din Europa? Știți cu siguranță acest lucru. Concomitent cu lovitura mortală din Transilvania, aproape întreg Bărăganul și vaste zone din Moldova vor fi scoase la mezat la liber si achiziționate cu ușurință de diverse entități străine ce au deja puternice capete de pod în ariile menționate. Într-un an de zile putem rămâne fără nimic iar când spun nimic, nu mă refer doar la terenurile agricole ci și la pășuni, livezi, cam tot ce înseamnă extravilan. Fraților, chiar nu este de glumă, ăștia practic nu mai au răbdare și vor să distrugă complet România. Siguranța națională va rămâne doar o vorbă în vânt, lipsită de orice conținut.
Cerem la modul cel mai ferm cu putință să se interzică vânzarea pământurilor care au mai rămas ale noastre către străini și ca statul român să elaboreze o strategie de recuperare a imensului teritoriu pierdut. Cerem bineînțeles ca proiectul de lege al grupului de parlamentari USR, UDMR, PNL să fie respins de parlament. Cerem ca guvernul să adopte o politică prin care fermierii si agricultorii români să fie sprijiniți în mod real. Cerem demiterea ministrului agriculturii, motivul principal fiind acela că acest ministru se află printre initiatorii proiectului de lege amintit mai sus. Cerem reglementarea legii și în privința arendei, în sensul limitării sau scoaterii entităților străine din dreptul de arendă.
Într-un cuvânt, ne cerem dreptul istoric firesc de a fi stăpâni pe tot ceea ce înseamnă Teritoriu Național.
Ne vedem pe 15 mai, ora 15, Piața Universității. De acolo pornim cu toții spre Guvern.
Așa să ne ajute Dumnezeu!

Mihai Tîrnoveanu

https://www.facebook.com/1042338062478350/videos/208310034434261/

Libertatea și Pământul nu se vând străinilor!

Ne unim în acțiune. 15 mai, ora 15, Piața Universității. Protest masiv organizat de

Calea Neamului

,

Neamunit România

și

Starea de Libertate

împotriva planului de distrugere completă a României. Lovitura de grație și finală ce se vrea a fi dată românilor, pe fondul restricțiilor din ultimul an, este proiectul de lege prin care li se permite străinilor (persoane fizice și juridice) să cumpere la liber pământ în România, fără niciun fel de condiție. Siguranța alimentară si implicit națională, cu toate conotațiile ei, este pusă într-un real pericol. Inițiatorii acestui atac fără precedent sunt parlamentari din USR, UDMR și PNL, inclusiv ministrul agriculturii, Nechita-Adrian Oros. Pământul agricol național se va putea cumpăra și tranzactiona speculativ fără nicio constrângere, la fel ca o garsonieră sau un apartament cu două, trei camere. Străinii vor avea voie să-l cumpere la un preț de nimic comparativ cu prețul din țările lor, fără să aibă domiciliul în România, fără să aibă dovada că desfășoară activități agricole, fără niciun fel de limită de timp de păstrare a acelui teren, în sensul că azi îl cumpără si mâine îl pot vinde la un preț mai mare, bineînțeles. Românul de rând cu puterea lui financiară iese complet din această ecuație. In schimb doi, trei miliardari din lumea asta, conform acestui proiect de lege, dacă-și pun doar o parte din bani la bătaie, ar putea să cumpere întreaga suprafață agricolă a României fără niciun fel de problemă. La fel ar putea face lucrul acesta în Transilvania și statul ungar, care oricum investește deja sute de milioane de euro în susținerea fermierilor de etnie maghiară din România. Protecționismul național în domeniul agricol dispare cu desăvârsire, mai ales că deja, cu toate normele actuale, peste 4 milioane de teren agricol românesc nu ne mai aparțin.

Revenim cu date si explicații, revenim în forță cu acest subiect și până în 15 mai si după aceea. Trebuie să facem tot ce ne stă în putință ca acest proiect de lege să nu treacă. Presiunea străzii asupra coaliției de guvernare si parlamentară este vitală.
Fraților, răspundeți Prezent, nu este de glumă. Toate cele trei organizații fac apel la unitatea voastră precum și la organizațiile agricultorilor, fermierilor, oierilor, la toți cei care spun NU vânzării pământurilor noastre către străini.
Doamne ajută!

2 Comments

 1. Ana 15 mai 2021 la 11:51 pm - Raspunde

  Am fost la acest protest si m-a dezamagit. Protestatarii nu cunosteau subiectul protestului. Credeau ca avea ceva de a face cu Covidul. Lumea avea doar pancarde cu alte subiecte -nimic despre instrainarea/vanzarea pamantului romanesc.

  Am auzit o persoana la podium vorbind despre „asemanarea” identificarii vaccinatilor cu metodele identificarii de Nazisti/Holocaust! Ce legatura avea acest invitat la podium cu subiectul protestului?
  A fost un preot vreo 20 min.
  Am plecat.
  Cuba nu a dat liber la STRAINI sa cumpere proprietati in tara lor. De ce ne-am grabit noi? Care dintre noi a fost consultat?

 2. gmbplay 15 mai 2021 la 4:12 pm - Raspunde

  Daca deja 40% din pamintul agricol al tarii este instrainat , nu este cam tirziu ? Apoi , dupa cum am mai intrebat , al cui este restul de 60% si mai ales cine vrea sa vinda ?

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top