Ierarhii Bisericii și nevoile Neamului

2015-08-10T23:58:37+03:0010 august 2015|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Tot mai multe voci importante din Biserica Ortodoxă Română iau atitudine împotriva evenimentelor care se petrec în ultima vreme, în România.

Ultimul este chiar Episcopul Giurgiului, PS Ambrozie. În predica ţinută cu ocazia praznicului Schimbării la Faţă a Domnului, ierarhul Bisericii Ortodoxe a luat atitudine împotriva adoptării aşa zisei legi antilegionare, dar şi a construcţiei unei moschei la Bucureşti.

PS Ambrozie a afirmat că marii duhovnici şi martiri ai României sunt persecutaţi de către autorităţi.
„… Tot ceea ce a spus parintele Paisie Aghioritul se implineste astazi. Tot ceea ce a spus parintele Iustin Parvu se implineste astazi.
Tot ceea ce au spus ceilalti parinti si duhovnici, parintele Proclu, parintele Teofil, parintele Arsenie Papacioc, parinti care au facut ani si ani de inchisoare pentru convingerile lor, ceea ce le-a dat putere lor, Sfintilor Inchisorilor, cei care sunt persecutati astazi de catre autoritatile care sunt ignorante… caci noi dormim astazi, noi, poporul nascut din Evanghelie, noi dormim…
Noptile trecute au fost condamnati cei care au fost in temnitele comuniste si noi nu mai avem voie sa vorbim despre ei, despre jertfa lor, despre Sfantul Inchisorilor, despre Mircea Vulcanescu, despre cei care au patimit la Aiud, la Gherla, la taiat de stuf in Braila, nu mai avem voie sa ne pomenim intelectualii, ca suntem pasibili de pedeapsa, conform legilor in vigoare si hotararilor de guvern care se scot peste noapte…”, a spus el.
Episcopul Giurgiului a vorbit şi despre construcţia noii moschei de la Bucureşti.
„Si tot la Fanar… au semnat ca in Europa noastra, care n-a vrut sa accepte in Constitutia ei radacinile iudeo-crestine, aceasta Europa din care se vrea sa fie scoasa Grecia, simbolul ei, aceasta tara, de care suntem atat de legati…
Se rasucesc in mormant voievozii nostri, Stefan cel Mare si Sfant, Brancoveanu, Neagoe Basarab…
Mai stie cineva cat a suferit Brancoveanu dinspre vanzatori, dinspre iude si tradatori? A patimit ca sa nu purtati astazi salvari, sa nu purtati batic [val islamic – n.n.], ci mahrama… Au semnat noaptea hartii, pe care nu le-au acceptat altii in Europa, si au hotarat pentru noi, in tara voievozilor… Se construieste moschee in tara voievozilor!”, a explicat ierarhul.
PS Ambrozie a cerut românilor să aibă demnitate.
„Ne-am saturat sa tot facem obedienta…Noi nu va indemnam niciodata la revolta, dar trebuie sa stiti in ce lume traiti……Astazi cine mai vorbeste despre Siberii, despre deportati, despre oameni care au infundat inchisorile, fiind rapiti in toiul noptii de langa copii?
Este vremea sa va aparati… Aceasta este realitatea hada in care traim! Nu va indemnam la revolta, va indemnam sa aveti demnitate! De ce mai marii acestei lumi se joaca cu aceasta tara aplicandu-i conceptii malthusianiste? Sa aveti atitudine, sa aveti demnitate…”, a încheiat el.

9 Comments

 1. nick 11 august 2015 la 12:32 am - Raspunde

  Singura solutie ,o revolutie nationala de constiinta !

  Parteneriatul Strategic si Trădarea Națională
  https://vremuritulburi.wordpress.com/
  România, în momentul de față, este sub incidența a 3 tratate majore:

  – Tratatul de la Lisabona, care reprezintă, practic, fundamentul legitimității „democratice ” a UE;
  – Tratatul Atlanticului de Nord, asumat odată cu aderarea României la NATO;
  – Parteneriatul Strategic cu SUA, care stabileşte pilonii relaţiei România – SUA: dialog politic, securitate, economie, contacte interumane, ştiinţă şi tehnologie, cercetare, educaţie, cultură.
  ………………………………………………………………………………………………………..
  Dintre acestea, primele două se referă la structuri cu organe multinaționale de decizie. Care, prin natura funcționării lor, sunt mult mai transparente și mai puțin expuse influențelor unor voințe unice cu tendințe discreționare.

  Al treilea tratat însă, funcționează ca frăția elefantului cu mușuroiul de furnici. SUA își anunță pretențiile prin pasul greu al câte unui mărunt emisar, cu pieptul bombat, iar mușuroiul românesc începe să trepideze obedient, în vederea îndeplinirii întocmai și la timp a rolului ce i-a fost stabilit, de multe ori fără a fi măcar consultat.

  • LD ANTICAP 12 august 2015 la 9:23 am - Raspunde

   Revolutiile sunt bolsevice si judaice iar matale esti prieten cu Travolta si cu new-age-ul.

   Romania de-a lungul ISTORIEI n-a avut parte de SCHIMBARI DE CATIFEA. Tot timpul s-a intamplat prin JERTFA.

   Asa o sa fie si de data asta…

   Asta-i neamul romanesc si tu nu-l vei intelege niciodata deoarece nai ADN-ul care trebuie.

   • nick 12 august 2015 la 7:32 pm - Raspunde

    ..si care ADN-u trebuie ?…..dupa cite stiu eu ,biblic confirmat , ADN-u e de doua feluri …fii lui Adam si fii lui Satan ….toti conceputi cu Eva …..fii lui Adam sint cei vegetarieni ,protectori si creatori morali …………fii lui Satan sint cei carnivori ,distrugatori si hoti …care sint majoritari pe planeta ..Ai dumneata o alta explicatie ?
    Arata-te la față sa stim si noi cu cine stam de vorba …..?/!

    • LD ANTICAP 13 august 2015 la 3:09 pm - Raspunde

     Nu ma’, dupa cum ti-am mai spus, doar ROMANII SUNT STAPANI in ROMANIA. ROMANII SUNT POPORUL ALES PE ACEST PAMANT STRABUN. Nu voi, veneticilor!

     Iar faza cu povesti nemuritoare judaice nesemite, Adam, Eva, Satan, toate dualitatile stupide inventate de judeii nesemiti si preluate de crestine&co..

     A propos, care voi ma’? Judeii nesemiti? Judeii nesemiti pentru mine sunt niste NEOAMENI, GOYMI, ETC… La momentul potrivit ma vei cunoaste si nu vei regreta! LOL.

     Intoarce-te in Romania daca crezi ca-i tara ta!

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top