rodica bratulescu

20:24 (acum 55 de minute)

către euSCMihaiVasilersziua@yahoo.com
Domnule Profesor Ion Coja, va rog imens :
Ascultati DISCURSUL LA BERLIN AL AVOCATULUI DR REINER FUELLMICH CARE VA DA IN JUDECATA IN USA TESTUL PCR CU CARE A FOST INSELATA O OMENIRE INTREAGA !

(Rede von DR. REINER FUELLMICH – Rechtsanwalt. „Klage gegen PCR-Test in USA”)

TREBUIE NEAPARAT SA LI SE ALATURE MEDICILOR SI UN MARE NUMAR DE AVOCATI , JUDECATORI, PROCURORI , DACA SE RESPECTA SI NE RESPECTA, CARE SA DEA IN JUDECATA DECIZIA POLITICA A VACCINARILOR OBLIGATORII CARE CONTRAZICE  RADICAL ASPECTELE STIINTIFICE SI PERICOLELE EXISTENTE LA ORICE VACCINARE (toate vaccinurile  contin aluminiu, element otravitor pentru orice trup, sanatos si mai ales bolnav), SI IN MOD SPECIAL  IN CAZUL ACESTOR VACCINURI ANTICOVID 19  ULTRAMODERNE SI CU TOTUL NOI, INCA NETESTATE SUFICIENT (norma este de 5-10 ani de testare pentru un vaccin bun)VACCINURI  IEFTINE, FACUTE LA REPEZEALA SI BAZATE PE MODIFICAREA ADN-ULUI NOSTRU ,

CONSECINTA NOUA A ACESTEI INEDITE  METODE BAZATA PE MODIFICAREA ADN-ULUI CONSTA IN FAPTUL CA NU-I MAI POTI CORECTA EFECTELE SECUNDARE , UNEORI FOARTE GRAVE SAU FATALE  IN NUMEROASE CAZURI DE VACCINARE DE-A LUNGUL ZECILOR DE ANI !
DACA TI-A MODIFICAT ADN-UL NU TE MAI POATE TRATA NICIUN DOCTOR DACA TE-A IMBOLNAVIT VACCINUL !
INAINTE , CAND AVEAI INCA ADN-UL TAU NEATINS, ORGANISMUL TAU REACTIONA,  SI , AJUTAT DE MEDIC , ISI PUTEA REVENI LA NORMAL !

CU ADN-UL MODIFICAT, ACEASTA SANSA NU MAI EXISTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DE ACEEA OBLIGATIVITATEA VACCINARII ESTE O CRIMA POLITICA  , TOTAL ANTISTIINTIFICA .IN INTERPRETAREA EI, SI DE ACEEA, TOTAL ILEGALA !
CA SA NU MAI VORBIM CA VACCINAREA OBLIGATORIE CALCA IN PICIOARE DREPTURILE OMULUI  LA NEATINGEREA FIZICULUI NOSTRU FARA CONSIMTAMANTUL NOSTRU !

In Germania avocatul care vorbeste aici in videoul de mai jos, demonstrantilor din Berlin, va da in judecata in USA testul PCR care nu este licentiat pentru scopuri de stabilirea unui diagnostic

Deci testarea prin testul PCR se bazeaza pe inselatorie clara si irefutabila pentru faptul ca , din pdv juridic acest test da garantii false asupra unei diagnosticari de care acest test este incapabil, cum o declara inclusiv autorul testului !

Este o inselaciune de calibru greu pe care acest avocat il numeste IDIOTENTEST !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CA RAFILA ISI FACE DE CAP CU ROMANII ASTAZI, VA TREBUI SA RASPUNDA LA UN LOC CU MERKEL, MACROU SI TOATE HAITELE DE POTENTATI ANTI-UMANI  CARE AU DISTRUS ECONOMIA TARILOR PE CARE TREBUIAU S-O APERE SI S-O SALVEZE DE BANCILE CORUPTE SI DE MOLIMA PRETINS ‘PANDEMISTA’ !
.
SPER SA SE RASCOALE POPOARELE SI SA-I PEDEPSEASCA IN PIATA PUBLICA PENTRU UCIDERA ATATOR OAMENI CU AJUTORUL ACESTEI MEGAINSELATORII :

TESTUL PCR !
AICI VORBESTE  JURISTUL DR. REINER FUELMICH CARE VA RASTURNA TOTI CRIMINALII CARE AU ACORDAT ACESTUI TEST ATRIBUTII INEXISTENTE CACI ELE SUNT NEGATE ATAT DE AUTOR CAT SI DE  TOTI OAMENII DE STIINTA DE CALIBRU GREU CARE AU TRATAT SUBIECTUL

https://www.youtube.com/watch?v=yXMpshfGlnk

Querdenken Demo 29.08.Rede von DR. REINER FUELLMICH – Rechtsanwalt. „Klage gegen PCR-Test in USA”
3,471 views•Aug 30, 2020

Secțiunea pentru atașamente
Previzualizează videoclipul YouTube Querdenken Demo 29.08.Rede von DR. REINER FUELLMICH – Rechtsanwalt. „Klage gegen PCR-Test in USA”