Claudiu Târziu, avertisment puternic, la „International Crisis Summit”: Ideologia dominantă pe plan global se bazează pe FRICĂ pentru a instaura o NOUĂ ORDINE MONDIALĂ

Frica este instrumentul prin care libertatea este restrânsă sau suprimată, iar noua ideologie dominantă pe plan global se bazează pe frică pentru a face o nouă ordine mondială, a avertizat, sâmbătă, Claudiu Târziu, în cadrul „International Crisis Summit”.

Claudiu Târziu a explicat că frica a fost folosită în perioada pandemiei, când oamenii au fost înspăimântați, astfel încât să accepte limitarea unor drepturi și sancțiuni.

„Sentimentul care a fost dominant în timpul pandemiei de covid a fost frica. Frica este instrumentul prin care libertatea este restrânsă sau lichidată. Noua ideologie dominantă pe plan global se folosește de frică pentru a construi o nouă ordine mondială.

Frica de boală, de sancțiuni și firca de moarte ne-au fost inoculate cu program în timpul pandemiei, pentru a ajuta cel mai mare experiment social de supunere la nivel planetar.

Ne-au înspăimîntat pentru a ne determina să facem ce au spus ei, adică:

  • să stăm în casă;
  • să purtăm mască;
  • să reducem contactele cu familia, prietenii și cunoscuții apropiați;
  • să permitem ca bătrânii noștri să fie izolați de noi și eventual supuși unor tratamente experimentale;
  • să nu ne mai ducem copiii la școală și să-i facem dependenți de mediul online;
  • să nu mai lucrăm;
  • să ne atingem cu cotul în loc de salut;
  • să acceptăm limitarea unor drepturi și libertăți;
  • să ne supunem injectării cu un ser care s-a dovedit a fi nu salvator, ci dăunător.

Au vrut să verifice astfel până unde pot întinde coarda, cât de mult pot obține de la noi prin instaurarea fricii”, a spus Claudiu Târziu.

Potrivit acestuia, în România, pentru că a existat partidul AUR, obligativitatea vaccinării nu a putut să fie impusă prin lege.

„Prin instaurarea acestei frici au urmărit până unde se poate întinde coarda, până unde rezistă oamenii.

Terorismul pe care l-au practicat cu program este abominabil și nu poate fi uitat sau iertat. Am depășit acel moment, însă, o nouă criză poate fi declanșată. Noi nu putem considera că suntem în afara oricărui pericol și trebuie să ne pregătim, pentru a avea forța de reacție și a da riposta cuvenită.

Este, întâi de toate, o luptă pentru drepturi și libertăți. Este o luptă și pentru sănătatea noastră. Este o luptă pentru apărarea normalității. Iată, deci, care e miza summitului nostru din aceste zile”, a subliniat Claudiu Târziu, președintele CNC AUR.