Limba latină ca limbă maternă a coloniștilor aduși în Dacia

Nicu Cohen • 8 hours ago nickvegetarian@gmail.com • 24.244.23.136

Si apoi Mihai viteazul a intentionat sa numeasca principatele unite Dacia …..dar nu permite seful sa apara ce nu se subordineaza la romanism …probabil nu intelege ce deservicii face poporului roman subordonindu-l corporatiilor romane …colonizindu-l a doua oara …de fapt se pliaza politicilor oficiale actuale corporatiste fara sa realizeze acest lucru …Roma , legionarii ,latinitatea romanilor etc .Vaticanul l-ar pupa de bucurie !

*

Am șters de la comentarii textul de mai sus al dlui Nicu Cohen. Respect părerile altora, cu condiția ca să nu disemineze informații false! Cum este și povestea cu Dacia și Mihai Viteazu!… Cine i-a spus lui Mihai Viteazu MALUS DACUS trebuie să fi fost cât de cât erudit și a știut că în vechile hărți, denumirea teritoriului peste care Mihai era domnitor a fost Dacia. Mihai Viteazu a avut conștiință de dac cam cum au azi dobrogenii conștiință că sunt sciți! Pe mine m-ar putea numi cineva MALUS SCYTUS, dar asta nu va însemna că în bibilica mea Scytia Minor, din care mă trag, ar fi un reper spiritual, o obsesie roditoare!

Deci, îl invit pe Niculăiță al nostru să ne dea textul din care domnia sa a dedus că „Mihai Viteazu(l) a intenționat să numească pdincipatele unite Dacia”! Îi permit dlui Cohen să promoveze orice idee sau informație, dar cu argumnete și dovezi, ca între oameni serioși!… Până nu va aduce dovada cerută, dl Cohen este suspendat din campionatul nostru o etapă, adică o săptpmână!
Dixi!