Poate ne spune și Gheorghe Pipera câți bani a câștigat de pe urma insolvenței Oltchim, cum a ratat intenționat toate vânzările Oltchimului, cum a vândut 3-5 active gras comisionate și cum a cerut falimentul companiei a.î statul să nu recupereze nimic.
Un alt „specialist” în insolvență ca și Pipera, Borza a fost condamnat cu suspendare după ce firma lui de insolvență la Hidroelectrica a încheiat contracte de asistență juridice cu casa de avocatură la care Borza era asociat. Adică Borza îi plătea lui Borza în condițiile în care Hidroelectrica avea o armată de juriști.
Hoții sunt primi care strigă hoții în România.
Hidroelectrica, Oltchimului companii de stat aduse în insolvență de stat prin politicieni corupți puse sub „administrarea” judiciara a unor privați, jecmănite de aceștia prin propriile lor firme căpușe reprezintă ultima găselniță din furtul „cașcavalului” numit România. După ce o să se termine și ultimele porții de cașcaval, Pipera, Borza și alții ca ei o să dea vina pe europeni, pe americani, pe „bugetari”, pe securiști, pe marțieni etc pentru că hoțul de milioane de euro scapă cu suspendare în România.
Mai mult SOV, Borza și Pipera și alții ca ei mai ajung să dea și sfaturi pentru „stupid people”.
În timp ce economiștii valoroși ai României după ce au fost înjurați pe aici acum își fac treaba alături de alte câteva milioane de români „dincolo”.
P.S Pipera, Borza și alții ca ei sunt doar niște pioni, mâine pot dispărea la fel de ușor cum au apărut și cu tinichiaua de coadă (adică dosarul de colaborator, ciripitor).
P.S.S Serviciile noastre sunt organizate pe principiul găștilor, uneori colaborează, alteori își dau la gioale și atunci apare unul că Pipera, Borza sau ziaristul X ori politicianul Y sau afaceristul Z.
Așa se procedează
într-un stat eșuat dacă eram colonie ar fi intervenit de mult… metropola.