Holodomor! Cine l-a inventat? În ce scop?

Holodomor! Un cuvînt al cărui înțeles l-am pătruns abia zilele acestea, datorită lui Nicu Cohen, comentator asiduu pe site-ul nostru, www.ioncoja.ro Dacă de câteva ori mi s-a părut că site-ul nu-și merită existența și osteneala, acum mă simt împăcat: pe acest site s-a rostit pentru prima oară adevărul integral despre crima cea mai abjectă din istoria omenirii: HO-LO-DO-MORUL…

Mulțumiri colegiale pentru strădania domnului semi-evreu Nicu Cohen!

Am și eu meritul meu în măsura în care mi-am dat seama de importanța informațiilor primite de la câțiva comentatori de pe site și în primul rând de la Nicu Cohen, evreul corcit, iscoditor pasionat al istoriei. Ne-am confruntat de câteva ori pe subiecte marginale, dar iată, pe un subiect extrem de important, domnul Nicu Cohen ne-a dat clasă. Ne-a surclasat! Și nu ne pare rău!

Informația primită se referă la faptul că în Rusia țaristă, preocupată mereu de problemele pe care le ridica prezența în zona de Răsărit a imperiului a unui contingent numeros de evrei, câteva milioane, s-a luat decizia de a se delimita un teritoriu pe care evreii să viețuiască, fără a avea dreptul de a-l părăsi pentru a se stabili în alte părți ale împărăției țariste. Acest teritoriu se întindea cam pe suprafața actuală a Ucrainei și a primit numele de Zonă de Rezidență. Evident, revoluția iudeo-bolșevică din noiembrie 1917 a desființat toate interdicțiile impuse evreilor. De pe urma acestor interdicții mentalul iudeu s-a ales totuși cu o idee, cu un proiect nemărturisit public: transformarea Zonei de Rezidență într-un stat propriu zis al evreilor! Idee firească oarecum, în măsura în care în zonă trăia cea mai mare concentrare de evrei de pe planetă.

Evident, proiectul era realizabil în măsura în care evreii ar fi alcătuit populația majoritară din Zonă, ceea ce nu era totuși cazul! Majoritari în Zonă erau rușii și ucrainenii, țăranii din satele respectivului teritoriu.

Aceasta era situația de după așa zisa Revoluție bolșevică, revoluție prin care Rusia a ajuns sub controlul evreimii instaurată la conducerea tuturor organismelor sovietice de guvernare și decizie politică. Printre liderii bolșevici ai evreimii s-au aflat și câțiva preocupați de ideea unui stat evreiesc în Zona de Rezidență gândită de țarii Rusiei. O inițiativă țaristă aparent anti-evreiască, dar care conținea sămânța unui revers al medaliei benefic pentru evrei, răsturnare de situație mereu petrecută în istoria evreimii.

Ideea instaurării statului evreiesc în Zonă era simplă: evreii nu au majoritatea în Zonă, dar în viitor, într-un viitor cât mai apropiat, situația se putea schimba în favoarea evreilor, a căror pondere demografică putea crește. Cum?

Așadar, o problemă pentru strategii evreimii: cum să crească ponderea evreilor în Zonă?

Existau teoretic mai multe posibilități, dintre care cea mai practicabilă și accesibilă li s-a părut marilor strategi ai Sionului scăderea numărului de etnici ruși(ucraineni) din Zonă. Deja instaurarea puterii sovietice făcuse milioane de victime printre ruși, printre creștinii din Rusia! Urma să li se mai adauge alte câteva milioane. Nimic mai simplu în condițiile în care se trăia în Rusia anilor 1930!

Și aici intervine dezvăluirea făcută de evreul Nicu Cohen! Pe jumătate român, acesta se dovedște prin toate comentariile de pe site-ul nostru o persoană dedicată adevărului! Și dreptății! În numele acestor repere tovarășul Nicu Cohen afirmă: evreii au apelat la Holodomor pentru a spori ponderea evreilor în Zonă! Ponderea evreilor în viitorul stat Israel care urma să apară!

Liderii evreimii, mai mult sau mai puțin sioniști, au conceput planul criminal de a scădea drastic populația satelor prin înfometarea țăranilor din Zonă, de a-i ucide prin înfometare, dându-i pe țaranii ruși unei morți înfiorătoare, lentă și inexorabilă, precedată de o degradare totală a valorilor morale. Holodomorul a produs mii de cazuri de canibalism, de care autoritățile organizatoare ale Holodromului au aflat și le-au stimulat! Cât haz, haz evreiesc de cea mai bună calitate, nu s-o fi făcut pe subiectul canibalilor ruși antropofagi!

De ani de zile mă gândesc la foametea cumplită provocată de bolșevici în Rusia! Ni se oferea o explicație în fanatismul luptei de clasă, așa cum găsisem în textele consultate! Deși explicația nu prea stătea în picioare!

La orice crimă ancheta pornește de la întrebarea CUI PRODEST? Cui folosește crima? Nu stătea în picioare folosul politic rezultat din asasinarea a milioane de țărani. Abia deunăzi am aflat răspunsul: folosul era pentru psihopații care plănuiau apariția statului evreiesc pe teritoriul Zonei din Rusia. Super patrioții iudei care sunt capabili să sacrifice oricând viața a milioane de ne-evrei pentru binele evreimii! Așa a fost manipulat primul război mondial prin declarația Balfour, revoluția din Rusia, războiul al doilea mondial și o mulțime de alte războaie și revoluții, cu milioane de victime și cu același câștigător: evreimea! Care a tras profituri uriașe de pe urma unor veritabile hecatombe umane.

Autorii Holodomorului au calculat greșit însă! Nu le-a ieșit pasența criminală! Eșec pentru care nici măcar nu au dat cuiva socoteală.

După iulie 1940 evreii din Basarabia s-au întrunit într-un congres care urma să declare Israelul între Prut și Nistru! În ultima clipă Stalin și-a retras acordul!… Este probabil una din explicațiile pentru entuziasmul cu care evreii din România au salutat invazia sovietică din iunie 1940: aveau în plan instaurarea unui Israel, a unui stat evreu pe teritoriul românesc al Basarabiei.

Pentru Stalin se pune o singură întrebare: a fost Stalin de acord cu Holodomorul organizat de lideri evrei din anturajul său cel mai apropiat? Se putea petrece un fenomen atât de vast și de cumplit fără ca Stalin să știe și să fie de acord?!

Evident, nu! Ceea ce ne obligă la mai multe concluzii și comentarii. Deocamdată numai atât: Stalin nu putea fi de acord decât dacă era evreu! Deci, așa cum au susținut mulți biografi, Stalin era evreu! Altă explicație nu este posibilă pentru atitudinea sa din anii Holodomor-ului!

Încă o informație: evreii, unii evrei, mai lideri și mai psihopați, visează mai departe la un Israel în Europa. Ne-am temut cu ani în urmă că este vizat teritoriul românesc. Se pare însă că evreii respectivi vor să revină în Kazaria, în străvechea lor vatră națională, adică în Ucraina de azi! Au evreii vreun amestec în complicatele jocuri care se fac azi în legătură cu independența Ucrainei, a identității etnice a acesteia?

Se conturează un subiect mai vast și mai dureros: Cât a suferit omenirea din pricina proiectului evreiesc de a înființa un stat care să fie „căminul etniei evreiești”? Zona din Rusia, Holodomorul, este probabil capitolul cel mai dureros din inventarul acestor suferințe cumplite produse de marii înțelepți ai Sionului.

Antologie Nicu Cohen

Expun mai jos câteva texte semnate de Nicu Cohen, texte care lansează cumplita acuzație: evreii au declanșat în Ucraina holodomorul, înfometarea și uciderea sătenilor ruși, a milioane de ființe complet nevinovate, pentru a spori astfel ponderea demografică a evreilor în viitorul stat Israel, plănuit a se constitui pe teritoriul fostei Zone.

Textele domnului Cohen

1. Hmm ! Vasile pune căruța inaintea boilor, ca intotdeauna. Deoarece nu cunoaste mentalitatea evreilor si nu a priceput procedurile de control si guvernare instrumentate de liderii comunitatilor evreiesti, ca la biliard. De exemplu ghettourile evului mediu. Se zice ca evreii erau tinuti in ghetouri ca in niste inchisori de catre Biserica si Stat.

Realitatea era ca evreii înșiși manipulasera crearea ghetourile, influentind autoritatile Crestine sa scoata tot felul de decrete care sa le „limiteze” locuirea in ghetouri, dar in realitatea, se creau niste enclave evreiesti autonome unde evreii se bucurau de anumite imunitati… Liderii evreilor aveau nevoie ca Statul sa emita acele Decrete , chipurile contra lor , dar in realitate pentru beneficiul lor. Evreii, care se vaicareau ca nu puteau poseda pamint, de parca s-ar fi inghesuit evreii sa mearga la arat si semanat, aveau privilegiul, interzis Crestinilor, sa imprumute bani cu dobindă… Deci prin aceste manevre de culise, ghetourile erau Stat in Stat.
La Marginea de vest a Imperiului Rus, s-a aplicat aceeasi strategie. Tarina Caterina a dat un Decret, la influente oculte evreiesti, prin care evreii ar fi fost obligati să nu paraseasca acel teritoriu, ci sa traiasca si sa se inmulteasca si sa faca comert si sa domine politic acel teritoriu.

Asta nu a priceput Vasile , evreii controlau comertul si politica in Zona de Rezidenta. Deci prin limitarea de deplasare in interiorul Zonei de Rezidenta, practic țarina a creat un Stat Ashkenaz care isi ziceau ca sunt evrei, dar nu erau, erau Ashkenazi , care este alta nationalitate, o nationalitate de origine turkomana care au adoptat Mozaismul si in timp s-au amestecat cu evreii autentici. Inainte de asta ei având legile si riturile lor Șamanice ale Asiei Centrale, care inca au supravietuit în interiorul cultului ashkenazimii, de aceea au dispute culturale cu evreii sefardici din Orientul mijlociu.

.
A minți inseamna a expune o informatie frauduloasa, fiind in cunostiinta exacta de informatia reală. Nu am trait in acele timpuri si nu am fost martorul evenimentelor, nu am vazut documentele, decretele, ucazurile etc. Tot ce fac este sa citez din ce citesc si sa coroborez cu mentalitatea si strategia de supravietuire socio politică a evreilor, strategia de control a maselor evreiesti de catre liderii scolastici, adica Rabinii, invatatorii legii mozaice si talmudice. .
Dupa Revolutia din Octombrie, Lenin nu a mai continuat politica, niciodată impusa real, de „gheto” din Zona de Rezidenta deoarece Lenin stia că planul evreilor era să constitue un Stat in Zona de Rezidenta si probabil se temea de puterea unui asemenea Stat Evreiesc… Sunt prezumtiile mele, nu am vorbit cu Lenin si nu am citit documente ale liderilor bolsevici ca sa stiu ce motivatie au avut cind au anulat privilegiul evreilor de a se deplasa strict in zona aceea cât Germania in suprafata, nu prea clar demarcata, si a creat Statul evreiesc Ukraina. Numai evreii sunt la Putere in Ukraina.


Pâna atunci Ukraina nu a existat in istorie decit ca o vaga denumire „U Kraina ” adică ”Regatul de la Marginea Imperiului”…
O sa apelez la prieteni evrei rusi sa ma ajute sa gasesc documente din arhivele rusesti si voi reveni asupra temei referitoare la Zona de Rezidenta .

2. O să zic pe sleau: Lenin, iudeo francmason siret, a metamorfozat Zona de Rezidenta in U Kraina, Yud Kraina, adica Regatul Yehudimilor, Regatul Evreilor.
U este o abreviere a termenului Yehud / Yud / Yu. D-asta multi pronunta Iukraina. …Sens lexico-juridic incriptat.


Deci, corectez prezumtia de desfiintare a Statului Evreiesc numit Zona de Rezidenta si consider metamarfozarea apelatiunii in UKraina, stat condus de la creare numai de lideri evrei, deci UKraina este Israel in Europa …sau macar unul dintre Israel-urile europene… Or mai fi si altele.

The English term Jew originates in the Biblical Hebrew word Yehudi, meaning „from the Kingdom of Judah”. See Jastrow Dictionary and the source he used: Megilla 13a:2 (Talmud). It passed into Greek as Ioudaios and Latin as Iudaeus, which evolved into the Old French giu after the letter „d” was dropped. A variety of related Deci genocidul Holod-omorului a avut ca scop micșorarea numărului rușilor in Statul Evreiesc UKraina .”

3. Mai revin cu un comentariu pentru a clarifica de ce a avut loc exterminarea țăranilor rusi in genocidul numit Holodomor. Nu vi se pare suspect ca in Holodomor nu au fost exterminati evrei, cel putin nu i-am auzit sa se vaicareasca ca ce au patit in timpul Holodomorului? De ce nu se spune in gura mare ca coordonatorii politici ai Holodomorului au fost evrei?
Nu vi se pare curios ca evreii nu strigă in gura mare ca li s-ar fi facut vre-un rau in timpul perpetuarii atrocitatilor Holodomor, omorul in masa etc etc etc.


Deci genocidul Holod-omorului a avut ca scop micsorarea numarului rusilor in Statul Evreiesc UKraina .

Nicu Cohen

vara lui 2021