caroline gunderode
685 aprobate
google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42
Comentariul meu postat si adresat atat Maestrului Dan Culcer cat si participantului la discutie, , Sterie Ciumetti :

caroline gunderodeMarch 25, 2023 at 12:23 am
Your comment is awaiting moderation.

Multumiri prodigioase Maestrului Dan Culcer pentru aceasta analiza foarte penetranta si lucida care ne constientizeaza asupra RABULISTICII KABALISTICE , DIN CE IN CE MAI PERFECTIONATE !

Sterie maica, tu scrii:

“Cât despre formula propriu zisă, de “ghetto deschis”, aceasta este contradictorie, întrucât ghetto implică o izolare față de exterior. Contrar a ceea ce scrie pe Wikipedia, ghetto-ul nu a fost inventat de goyim pentru a-i izola și discrimina pe iudei, ci Ghettoul are o istorie interesantă, fiind o invenție rabinică impusă comunităților iudaice de către liderii religioși, cu scopul de a preveni amestecarea iudeilor cu populațiile gazdă.”

Bravo Sterie, stii carte, nu gluma !!!
Jos palaria, Maestre !

CHIAR NU VA DATI SEAMA CA TOTU-I O RABULISTICA CU SCOPURI LUCRATIVE ???

VOI STITI CATI BATRANI SCORMONESC AZI IN GUNOAIE IN GERMANIA PENTRU CA N-AU CE MANCA ? I-AM VAZUT FILMATI PE NET !!!

VENTRILOCII DIN CEAFA NEMTILOR SI A EUROPENILOR, ACUM FAC LEGI SA MAREASCA TAXELE CADASTRALE CA SA IA CASELE BIETILOR PENSIONARI CARE AU MUNCIT O VIATA INTREAGA CU SACRIFICII MARI, CA SA AIBA O BIATA CASUTA LA BATRANETE – EI BINE, NENOROCITII ASTIA VOR ATERIZA CURAND IN STRADA ,MASIV !!! ALATURI DE ALTII , DEJA VAGABONZI !

ULTIMA CRIMA CONTRA NEMTILOR IN CURS DE JEFUIRE TOTALA : INTR-UN ORAS – imi scapa numele – AU GOLIT COMPLET, AZVARLIND IN STRADA , UN INTREG AZIL DE BATRANI: CA N-AVEAU UNDE SA GAZDUIASCA NOII IMIGRANTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AM VAZUT FILMUL PE NET !!!
VIN SI IN ROMANIA , just you wait ! CU ACEEASI RABULISTICA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CACI TOATA ACTIVITATEA ASTA HOLOCAUSTICA DE ACTIVISM ETNIC, CU SCOPURI LUCRATIVE, INFINITA IN ASPIRATII MEREU NOI, SE BAZEAZA PE O MORALISTICA CU PRETENTII DE LEGIFERARE , FOARTE BINE UNSA DE KABALISTI :
ACEASTA RABULISTICA ESTE STRUCTURATA ASA INCAT SA DEA CURS SCOPURILOR LUI KAUFMANN SI MORGENTHAU :

“GERMANY SHALL PERISH !!!”

DUPA CUM SE VEDE INSA , EI NU VOR SA DESFIINTEZE DOAR GERMANIA !

BAZATA PE ACEEASI RABULISTICA, ESTE, IN OCHII FORTEI DE OCUPATIE A ROMANIEI ACTUALE, DATORIA ROMANILOR SA-SI UCIDA DELTA CA UCRAINA SA-SI EXPORTE GRANELE OTRAVITE SI NU NUMAI, PE DUNARE, SUB EGIDA UNEI NOI BAZE AMERICANE , CACI ZEVZENSKI VREA SA CONSTUIASCA NOUL ROTSCHILDISTAN – NOUL ISRAEL , CUM A DECLARAT-O PUBLIC, IN UCRAINA !

ATUNCI , SI ROMANIA VA TREBUI SA DISPARA, ALATURI DE GERMANIA CEA DESFIINTATA LA IMPERATIVUL LUI KAUFMANN SI MORGENTHAU .

Faptul ca ghettourile sunt inventia rabinatelor ,il gasiti bine documentat de literatura iudaica insasi, nu in Wikipedia MOSSADULUI PLIN DE MINCIUNI “DIPLOMATICE”.

CARE MAI DE CARE MAI LUCRATIVE.

Sa stiti insa ca banii astia nu se duc in majoritate in buzunarele iudeilor obisnuiti !!!
O explica in cartea “The Holocaust Industry”, parintii lui Norman Finkelstein, trecuti prin Auschwitz, care nu primesc mai nimic din pensiile astea mult fluturate !
Banii se duc in alte buzunare principalmente !

*
NR – Aseară am văzut pe VIASAT HISTORY un film despre procesul de la Nuremberg, cu martorul Hess care recunoștea că a omorât la Auschwitz câteva milioane de evrei. Au arătat de două ori și un lampadar cu piele de om, de evreu se subînțelege! Nimic despre corecturile care s-au făcut între timp!