Holocaustul din Rusia comunistă

2021-01-25T19:31:01+02:0025 ianuarie 2021|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Genocidul anti-rus, în capul listei popoarelor trecute prin genocid

13 ianuarie 2020|
Text re-publicat

Mihai Serban

Genocidul care a fost gândit și comandat în primă fază de Lenin și Troțki a fost pus la punct în amănunt, semnat în 19 și 20 decembrie 1917, în urma cărei date s-a înființat teribila „CEKA“. Măcelul din Rusia a fost inaugurat sub conducerea jidanlui Gerinkh Yagoda, ferocitatea acestui monstru a dus la perpetuarea și perfecționarea celui mai prolific instrument de exterminare din istoria omenirii. Cosmopoliții care au ocupat Rusia sub diferite pseudonime – ca și în România, de astfel – au dus o vendetă ucigașă împotriva reprezentaților Bisericii Ortodoxe, a creștinilor, a țăranilor, care, de astfel, au arătat cea mai mare opoziție, a minorităților etnice, a intelectualilor… etc.
Dincolo de formele concrete ale genocidului, regimul cosmopolit, aşa cum o face și în zilele noastre, a distrus în adâncime societatea, gândirea, cultura și tradițiile acestei țări. Foametea, sărăcia, frica, violurile și execuțiile pe bandă rulantă deveniseră cotidianul în viața rușilor. Numai Gerinkh Yagoda a fost autorul moral a peste 12 milioane de crime.
Bineînțeles că acest coșmar nu ar fi fost posibil fără o organizare amănunțită și fără oameni cu predispoziții deosebite pentru a duce la îndeplinire această lucrare luciferică. Faptul că acest genocid a fost susținut politic și finanțat de anglo-saxoni constituie un argument revelator, care trădează dimensiunea cosmopolită a coșmarului prin care au trecut rușii, și, în acelaşi timp, ne dezvăluie de ce zecile de milioane de oameni masacrați cu sălbăticie, de cel mai radical regim din toate timpurile, nu este recunoscut oficial ca genocid de către occidentali – și nici în România, de când a trecut legea Wiesel-Iohannis, Legea nr. 217/2015!
A pretinde că rușii au ocupat România începând cu anii ’40 sau că rușii au impus comunismul în România și ne-au privat de libertate nu numai că este fals, dar atunci ar echivala cu a spune că Ana Pauker și mentorii ei cosmopoliți ar fi fost etnici suedezi! Nu poporul Rus a adus teroarea în România, ci „iudeo-comunismul exportat prin cominterniștii celei de-A Treia Internaționale, care au preluat puterea și și-au făcut de cap sub protecția ocupantului sovietic“ .
Această nuanțare este absolut fundamentală dacă vrem să înțelegem cu adevărat istoria ultimelor decenii și să înțelegem de ce, chiar și în 2017, România se află în continuare sub ocupaţie străină, în timp ce adevărații urmași ai dacilor sunt împinși să-și părăsească țara! Dacă un neam a suferit de pe urma bolșevismului, dacă o țară și-a văzut copiii masacrați, dacă o țară și-a văzut pământurile scufundate într-un ocean de sânge, dacă un popor a crezut ca a sosit Apocalipsa lui Ioan…, ei bine!, atunci în capul listei și pe primul loc, înaintea tuturor, se află poporul rus!

4 Comments

 1. Mark 26 ianuarie 2021 la 3:38 am - Raspunde

  Repet ce am afirmat de cate ori am avut ocazia: Genocidul din Rusia se incadreaza in incercarile disperate ale elitei mondiale de a reduce populatia initiata dupa revolutia industriala de la 1850 inceputa in Anglia.Cele doua razboaie mondiale cu mijloacele de exterminare in masa inclusiv a populatiei civile, lagarele de concentrare/exterminare, urmate de molimele artificiale, terorismul, etc.toate au avut acest scop.Ironic, daca urmarim cresterea necontrolata a popuatiei toate aceste incercari cu milioane de victime nici nu se simt pe aceasta curba, Ba din contra efectele au fost contrare caci de exemplu cele 2 razboaie au dus la cresterea nivelului de trai si a confortului.Hitler si Stalin au colaborat in acest scop cum se dovedeste si in prezent intre US si Rusia.Cresterea necontrolata a populatiei este cea mai importanta problema de supravietuire pe planeta Pamant = problema care nu poate fi rezolvata de nimeni si de nimic.In toate incercarile amintite sunt implicati si extraterestri – fapt care a fost deja explicitat prin diverse stiri, dar asta intareste concluzia ca nici aceste inteligente mult mai evoluate decat pamantenii nu pot rezolva problema.Singura rezolvare este un conflict nuclear global declansat in jurul anului 2035 in urma caruia vor supravietui doar o mica parte din populatie.

 2. caroline gunderode 26 ianuarie 2021 la 3:21 am - Raspunde

  Vi-l trimit pe avocatul israelian Tamir Turgal sa va povesteasca in engleza ce patesc israelienii de vor de-a valma sa se injecteze cu totii!
  Avocatul este refugiat in Germania de unde se exprima pe you tube : probabil un nou Yagoda, secret, in guvernul Israelului, vrea sa -si extermine toti congenerii caci Israelul se pare ca si-a cumparat primul cele mai multe doze de vaccin platind pana acum , se pare, suma cea mai mare de parale lui Pfizer !
  Cautati-l pe la minutul 4 – este ras in cap ca un calmuc . E usor de reperat daca dragati mousul .

  Eu sunt stupefiata in fata fenomenului!
  Daca aveti timp, poate gasiti o explicatie ! As fi foarte curioasa !

  Deci pe la minutul 4 .

  Inaintea lui un sociolog german a incercat sa gaseasca o explicatie pentru acelasi fenomen in Germania sau in alte tari: dece au acceptat atatia oameni minciunile covidiste si chiar destui alearga inca dupa vaccin ?
  Dar in Israel se pare ca toti se vor vaccinati !
  Ascultati fenomenul!

  Sitzung 36: Ist es ein Teufelszeug? – mRNA-Technologie im Schafspelz
  https://www.youtube.com/watch?v=GyOrXnx5lUQ

 3. caroline gunderode 26 ianuarie 2021 la 3:01 am - Raspunde

  Scrieti cu limbi de foc , Maestre Mihai Serban!

  Felicitari si aplauze ca ati revenit in arena !

 4. valica13 25 ianuarie 2021 la 10:04 pm - Raspunde

  Sunt si eu de parere ca ati scris lucruri adevarate. Rusii au fost victime. Romanii sunt suparati pe buna dreptate pe soldatii rusi care au dat navala in Romania, dar daca ne gandim mai bine, vinovatii au fost cei care i au manat in razboi, cei care i au pacalit si s au folosit de ei. Cele doua razboaie mondiale au fost provocate de bancherii evrei internationali din Londra si New York. Cele doua razboaie au fost ale evreilor bancheri, in profitul lor. Stalin era mason, trei neveste evreice si inconjurat de consilieri evrei. Churchill si Rosewelt erau evrei si Anglia si SUA erau conduse de evrei. Acestia i au pacalit pe englezii si americanii de rand si i au aruncat in razboaie fara ca ei sa stie realitatea pentru care lupta si isi risca viata. Propaganda mincinoasa prin mass media evreiasca si a facut treaba. Francezii de asemenea au foast pacaliti. Eu observ un numitor comun pentru rusi, englezi, francezi, americani: toti au fost victimile financiarilor evrei. Romanii la fel. Problema e ca aceste popoare sa se trezeasca si sa se uneasca contra adevaratilor dusmani. Si in primul rand datorita internetului acestia afla adevarul incet si sigur. Adevarul a iesit la suprafata si se raspandeste. Ca dovada ca se raspandeste este ca eu pana acum 4 ani nu stiam ca mai e si alta istorie in afara de cea oficiala, adica istoria scrisa de catre revizionisti, cea reala. Ma astept ca la un moment dar sa se puna oficial adevarul, cu probe, exista arhive etc. In primul rand Germania ponegrita de 7 decenii cred ca va da tomul. Apoi celelelalte tari si Japonia de asemenea care tot victma a fost a acelorasi bancheri. Cred ca momentul se apropie. Aici puteti vedea un documentar despre revolutia terorista din Rusia 1917. E in franceza dar merita vazut si nu uitati sa luati un extraveral. Este facut de catre revizionistul francez Herve Ryssen care in momentul de fata este incarcerat pentru 17 luni in Franta pentru curajul de a spune adevarul despre complotul evreiesc. Observati la inceput cum chiar Vladimir Putin aflat la un muzeu evreiesc la Moscova spune ca „primul guvern sovietic era alcatuit din peste 80% evrei”. Acest guvern a ucis oameni nevinovati in baza unei ideologii false. Observati cum evreii din sala isi misca curul nemultumiti pe scaune. Acest documentar a fost sters de multe ori de pe youtube dar de cand Herve Ryssen a bagat secventele cu Putin, nu au mai indraznit sa l stearga. Asta ma face sa cred ca Putin e personajul pozitiv. Rusii au fost victime! Documentaru mai e si pe Bitchute si pe altele unde inca nu au mana lunga sa l stearga. Adevarul a iesit la spurafata oricat se isterizeaza ei sa l ascunda.

  https://www.youtube.com/watch?v=nHuNr6V1tFg&t=579s&has_verified=1&bpctr=1611606817

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top