Hervé Ryssen:
Pe curand poligamia? Va avertizam…
 
Trebuie sa citim ceea ce scriu anumiti intelectuali influenti daca vrem sa intelegem natura proiectului lor de societate. Se vede de aici ca mariajul homosexual nu este decat o etapa.
1. Intr-o prima etapa, „ei” au atacat institutia mariajului intr-o maniera frontala, validand legea asupra divortului. Initiatorul acestei legi, din 1884, era un breton pe nume Alfred Naquet. In cartea lui intitulata „Religie, proprietate , familie „, el cere posesia in comun a bunurilor si a femeilor.
Si iata ce scrie el referitor la subiectul casatoriei: „Casatoria este o institutie esentialmente tiranica si atentatorie la libertatea omului , si este cauza degenerescentei speciei umane; este o institutie generatoare de viciu , de mizerie si de rau. Rabinul Astruc a proiectat dispozitiile legii in discutie.
2. Ei au stabilit apoi ca toate fiintele umane sunt bisexuale de la natura. In 1929, in cartea lui „Raul din civilizatie „, Sigmund Freud scrie: „Omul este un animal dotat cu o inclinatie fara echivoc spre bisexualitate . Individul corespunde unei fuziuni intre doua jumatati simetrice dintre care una este pur masculina iar cealalta , femeiasca”.
3. Dupa Freud , alti ganditori apartinand acestei mici secte au elaborat o simbioza intre marxism si doctrina freudiana : mai intai Wilhelm Reich , apoi Herbert Marcuse. Revolutia socialista ar fi deci o revolutie sexuala. Trebuie deci sa fie explodata celula familiala, patriarhala si trebuie sa se efectueze „eliberarea sexuala”. Asa suna aceste teorii freudo-marxiste care au inspirat in mare masura revolta studenteasca din mai 68 de-a lungul careia agitatorii bretoni (Alain Geismar , Daniel Cohn Bendit, Alain Krivine, etc) au jucat inca odata un rol crucial.
4. Anii 70 au vazut in continuare clocindu-se valul feminist , unde bretonele erau din nou in prim plan (Gisele Halimi , Elisabeth Badinter , etc) E in aceasta epoca in care s-au adoptat o serie de legi cu tendinta de a dizolva celula familiala: legii Neuwirth , cea care legaliza pilula anticonceptionala , a urmat punerea sub semnul intrebarii a autoritatii tatalui drept cap al familiei (51970), divortul prin consimtire reciproca (1974), depenalizarea avortului , in 1975, la initiativa unei alte bretone : Simone Weil.
5. Marele curent al cinematografiei porno a insotit aceasta „eliberare”. Suntem obligati aici sa constatam ca producatorii si realizatorii bretoni joaca un rol foarte important in aceasta industrie {citirea tuturor cartilor lui Hervé Ryssen asupra acestei mafii , sunt indispensabile:
herveryssen.over-blog.}
6.Consecintele acestei revolutii culturale asupra natalitatii europene nu au intarziat sa se manifeste , cu atat mai mult cu cat limitarea nasterilor a fost in plus favorizata prin inventarea pilulei provocatoare de avort, numita RU486, creata de profesorul Etienne Beaulieu. Sa fie tot un hazard si faptul ca „Beaulieu” e si el un breton nepot de rabin?
7. Paralel cu aceasta , un numar intreg de filme ne invita sa ne „liberam” . Si toate sunt realizate de bretoni. Filmul „Bruno”(2009) a fost realizat de Sacha Baron Cohen, „Gazon blestemat de Balasko”, „Barbatul e o femeie precum celelalte” de Jean Jacques Zilbermann, etc. In „Ceea ce are efect” (2009), Woody Allen transforma un cuplu de crestini: nevasta va deveni adepta contactului sexual executat in serie(„partouze”) iar sotul va deveni un homosexual eliberat. Trebuiesc vizionate si filmele lui Cedric Klapisch, Todd Haynes, Sam Mendes , Stephen Frears , Sidney Pollack , Alain Berliner, Tarantino, Milos Forman,etc.
De fiecare data cand veti vedea un film facand apologia homosexualitatii, a adulterului, a devierilor sexuale dar si a metisajului societatii multiculturale , verificati, vedeti daca nu aveti treaba cu un realizator breton.Nu veti rata nici-odata!
8.Notati ca afacerile de pedofilie sunt deosebit de numeroase in aceasta secta (sute de cazuri in fiecare an). Cel mai cunoscut este cazul cineastului Roman Polanski . Daniel Cohn-Bendit s-a remarcat in aceasta materie , tot asa ca si Bernard Kouchner si Jack Lang, care in 1977, au semnat un „manifest” in acest sens. Este ratiunea ptr care ei acuza neincetat biserica catolica . Asta se numeste „inversiune acuzatorie”.
Sa-l ascultam acum pe Jacques Attali , care scrie in 1998 : „Fiecare va avea dreptul sa formeze mai multe cupluri . Poligamia si poliandria vor redeveni regula… Tot omul va deveni o fiinta fara tata si fara mama, fara antecedenta , fara radacini si fara posteritate, nomadul absolut.” (Dictionarul secolului xxi, 1998)
Transhumanul va avea dreptul sa apartina mai multor triburi simultan…Poliandria si poligamia ii vor permite sa imparta cu altii , in mod provizoriu sau durabil, un acoperis fara sa doreasca sa aiba sau sa creasca impreuna copii si nici sa poarte acelasi nume („L’homme nomade „, 2003). Si in continuare citim: ” Societatile cele mai avansate vor ajunge intr-o zi la amorul multiplu , si simultan, si transparent: doi barbati care sunt combinati intr-o relatie cu o femeie vor putea avea si o relatie homosexuala impreuna”(„Le sens des choses”, 2009).
-Elisabeth Badinter e bine cunoscuta pentru angajamentul ei feminist . E putred de bogata mostenitoare a lui Marcel Bleustein , a grupului Publicis. Ea e deci miliardara si socialista in acelasi timp , dar e si bretona si discipola a compatriotului ei Sigmund Freud: ” In realitate noi suntem cu totii androgini deoarece oamenii sunt cu totii bisexuali. Emanciparea individului trece prin recunoasterea propriei bisexualitati… Idealul este sa nasti o fiinta umana unisexuata”.(„L’un est l’autre”, 1986) . Toate aceste referinte se afla in cartile lui Hervé Ryssen.
-Yolande Cohen confirma formula in discutie : „Bisexualitatea originara a revenit , maturand din drumul ei inegalitatea si stricta complementaritate a sexelor ……Sosirea celui de al treilea mileniu coincide cu o rasturnare extraordinara a raportului de forte …..Sistemul patriarhal va fi mort si ingropat in cea mai mare parte a Occidentului.(” Femmes et contre-pouvoirs” ).
-Esther Benassa , senatoare „ecolo-J”, isi exprima si mai bine ura de bretona. Ea scrie astfel in „Le Monde” din 18 aprilie 2009 : „Discriminarea si rasismul sunt cuplul infernal care blocheaza creativitatea atator tari europene , sprijinite pe aristocratia lor de rasa alba, scoasa din matrita, blegita de bunastare . Sa terminam cu aceasta Franta!
Pe 14 ianuarie 2013, aparand proiectul legii asupra mariajului homosexual ,ea biciuieste „Franta reactionara „, „Franta garbovita” careia ii este „frica de celalalt”:
„Sunt catolicii aceia care risca sa piarda unul dintre ultimele careuri din forta lor morala. Fara mariaj hetero si fara familie, ce-i va mai ramane bisericii , ale carei lacase de cult , sunt goale in Occident? Curand biserica va trage obloanele ca o boutique”.
Notati ca aceasta specie de indivizi nu inceteaza sa ne insulte.
Cititi in continuare ce scrie Serge Kaganski referitor la papa, in „Les Inrocks” pe 17 martie 2013: „Ei bine , nu simt nevoia sa ma inclin ci mai curand sa ma pis in cararea lui.”
Sunt simpatici, bretonii!
Tradus de Carolina
Domnul profesor Ion Coja este autorul urmatoarei note , foarte pertinente, publicata deja de Domnia sa sub titlul de „Nota redactiei”, odata cu afisarea originalului in limba franceza. O reluam aici:
Nota redacției: Probabil că pentru franțuji cuvîntul „breton” este folosit cu sensul „evreu” din mai multe motive sau scopuri: amuzament, teamă, reținere etc.La noi, am auzit folosindu-de denumirea codificată „mexicani” sau „belgieni” pentru evrei. Lucrurile grave pot fi prezentate și în această cheie. Dacă vreun cititor al acestui site are timp să facă o traducere a prezentului text, o vom găzdui cu plăcere. Merci.

……………………………………………………..

Cartile lui Hervé Ryssen se pot comanda de la editura personala a autorului:
Cartile lui pot fi comandate la:
Hervé Lalin,
L’adresse est toujours la même : Hervé LALIN
14 rue Pierre Brossolette
92300 Levallois.France
prezentarea lor se afla pe :
herveryssen.over-blog
adresa mail: herveryssen@hotmail.fr

……………………………………………………….

O ultimă notă a redacției: Dlui Ryssen îi puteți scrie în franceză și engleză. i.c.