misu croitor

cautatorii adevarului

Conceptul de Nouă Ordine Mondială. O privire de ansamblu spre viitorul planetei.
Publicat demisucroitoraprilie 2, 2020Publicat înUncategorized
Este bine de știut că, după această luptă, conceptul de Nouă Ordine Mondială nu va dispărea, practic Ordinea Mondială va continua sub o altă formă, va trece sub administrare creștină. Momentan președintele Donald Trump pare a fi vârful de lance împotriva Oculte (în interiorul căreia, trebuie să recunoaștem, cel puțin o triere se produce… sau reglare de conturi).
Conceptul de Nouă Ordine Mondială este mai vechi și există din Evul Mediu (atunci era sub administrare creștină, adică a papei… și vor să îl readucă sub conducerea papei, aici e cuiul, aici e lucrarea guvernului din umbră care lucrează pe rânduri… unul în spatele celuilalt având în partea din față interminabila cortină de fum Soros, Rotsxhild’s& Compania).
E o problemă doar de timp, și veți vedea cum pe viitor, papii de la Vatican(acest papă sau altul)… vor prelua comanda Ordinii Mondiale. Acest lucru se va face printr-o modalitate înșelătoare și inobservabilă: politici legate de MEDIU, FAMILIE … valori creștine… sau alte soluții de „salvare a planetei”, care vor penetra sistemul legislativ mondial.
Vreau să vă spun adevărul încă de la început, ca să știți… că finalizarea globalizării (care va fi de nuanță ecumenico-creștină), va consta în întronarea papei ca MONARH UNIVERSA prin procedeul CONTINUU de crize dirijate …
Problemă+ Reacție = Soluție! … mereu aceeași metodă veche dar încă eficientă de manipulare a maselor!

*****

Nota redacției: Domnule Mișu Croitoru, dacă e să se ajungă la un guvern mondial, m-aș bucura ca acesta să fie sub autoritatea Papei. Nu cunosc o instanță de rang planetar mai potrivită. Deci, dacă e să fie, să fie cu Papa. Sunt de acord! Ca să ajungi papă nu te votează electoratul năuc, ci treci prin mai multe filtre bine rânduite prin tradiție și responsabilitate.
Dar, desigur, sunt curios care ar fi propunerea dumneavoastră! Vă ascult.