Dacă o singură țară ar vota împotriva, participarea la război nu s-ar produce.

„Cercetătorii UE – De ce fiecare cetățean al UE este în război astăzi” VIDEO -documentar german despre TRAGATORII DE SFORI SI DEFORMAREA EU- accesibil si IN LIMBA ROMANA,

https://www.kla.tv/26026?autoplay=true

Die Drahtzieher der EU – Warum sich heute jeder EU-Bürger im Krieg befindet

Die Drahtzieher der EU – Warum sich heute jeder EU-Bürger im Krieg befindet
https://www.kla.tv/26026

Cercetătorii UE – De ce fiecare cetățean al UE este în război astăzi
Uniunea Europeană – și, prin urmare, fiecare cetățean al UE (!) – este în război cu Rusia. Cum s-a putut ajunge la asta? În acest documentar, Kla.TV luminează istoria originilor și factorilor de decizie ai UE – de la părinții fondatori până la politica actuală de vârf. Cine controlează Uniunea Europeană și care sunt obiectivele ei reale? [Continuați lectură]

174.205 vizualizări
Licență: licență Creative Commons cu atribuire

Răspândiți emisiunea
pe www.kla.tv/26026
Textul programului
în formă scrisă
+ sursă

descărcați emisiunea
Cercetătorii UE – De ce fiecare cetățean al UE este în război astăzi

13.05.2023 | www.kla.tv/26026

Proiectul de pace al UE este în război! Acest lucru reiese din declarațiile făcute de șeful UE pentru politică externă, Josep Borrell, la Conferința de securitate de la München din 2023. El susține că Ucraina nu poate câștiga războiul fără muniție. Borrell a spus: „Suntem în modul război.” Acum este o chestiune de a reacționa rapid.
„Sunt în regim de război” – UE promite că va ajuta Ucraina cu muniție
UE majorează ajutorul militar cu două miliarde de euro
Un milion de grenade în douăsprezece luni
Statele membre doresc să aprovizioneze Ucrainei cu un total de „un milion de cartușe de artilerie” în „douăsprezece luni”.
Misiunea de pregătire militară a UE a decis pentru Ucraina
Uniunea Europeană – și, prin urmare, fiecare cetățean al UE (!) – este în război cu Rusia. În acest documentar, Kla.TV luminează istoria originilor și factorilor de decizie ai UE – de la părinții fondatori până la politica actuală de vârf. Cine controlează Uniunea Europeană și care sunt obiectivele ei reale?
La început, aflați cum este UE în războiul împotriva Rusiei. În capitolele următoare vom analiza cum s-ar fi putut ajunge la asta.
CAPITOLUL 1 – Uniunea Europeană este în război
Pe 10 decembrie 2012, Uniunea Europeană a primit Premiul Nobel pentru Pace. 10 ani mai târziu, UE ia parte la războiul Rusia-Ucraina cu provizii militare în valoare de miliarde. În loc să se diminueze și să se concentreze asupra negocierilor de pace, acest lucru alimentează în plus războiul.
Până acum, UE a oferit 4,5 miliarde de euro pentru interferența militară cu arme și echipamente în războiul Rusia-Ucraina. Actuala politică de război a Uniunii Europene este camuflata cu pricepere ca politică de pace. Facilitatea pentru pace – așa se numește instrumentul de finanțare războinic al UE, de la care provin fondurile pentru participarea la război.
La 10 ianuarie 2023, UE și NATO au semnat și o viitoare cooperare strategică la Bruxelles.
Întrucât UE se amestecă militar în războiul Rusia-Ucraina, întreaga UE este deja implicată într-un război al unei țări non-membre UE. Acest lucru riscă și provoacă pericolul unui al treilea război mondial și răspândirea războiului pe pământul european.
În plus, UE este angajată într-un război economic cu Rusia. De la anexarea Crimeei de către Rusia în 2014, și mai ales de la începutul războiului dintre Rusia și Ucraina în februarie 2022, Rusiei au fost impuse numeroase sancțiuni. Dar acestea afectează în cea mai mare parte Europa – în special oamenii europeni, deoarece sancțiunile împing prețurile la energie și inflația în Europa.
În politica externă și de securitate actuală a UE, este și clar: țările UE se supun liniilor directoare ale conducerii UE! Și asta în ciuda faptului că toate deciziile importante la nivelul UE – ca în cazul livrărilor de arme și al sancțiunilor – sunt supuse unanimității, ceea ce conferă fiecărui stat un drept de veto de facto. Dacă o singură țară ar vota împotriva, participarea la război nu s-ar produce.
Acest principiu al unanimității și dreptul de veto afectează deciziile luate în cadrul Consiliului Uniunii Europene cu privire la politica externă și de securitate. Consiliul Uniunii Europene este format din miniștrii de externe ai statelor membre UE atunci când votează livrările de arme și sancțiunile.
Țări precum Ungaria și Austria, care nu participă la livrările de arme, le fac posibile prin utilizarea opțiunii de „abținere constructivă”. În timp ce se abțin de la vot, aceștia nu își folosesc dreptul de a veto un vot NU asupra participării la război. De ce nu se folosește acest drept de veto și de ce nici măcar o țară neutră precum Austria nu votează nu și, prin urmare, împiedică participarea la război?
Pentru a răspunde la această întrebare, trebuie să înțelegem cum funcționează și cum este structurată UE.

CAPITOLUL 2 – Aderarea la UE duce la renunțarea la suveranitatea națională
Începuturile UE datează din anii 1950. La 9 mai 1950, ministrul francez de externe Robert Schuman a prezentat ideea de a plasa producția franco-germană de cărbune și oțel sub o autoritate comună. Acesta a intrat în istorie ca „Planul Schuman” și a dus la înființarea Comunității Europene a Cărbunelui și Oțelului în aprilie 1951. Prin urmare, UE sărbătorește Ziua Europei în fiecare an, pe 9 mai. Astăzi, UE este o asociație a 27 de țări europene cu un total de 450 de milioane de locuitori.
De-a lungul timpului, UE s-a transformat din ce în ce mai mult într-o uniune politică care a câștigat din ce în ce mai multă influență și putere politică asupra statelor membre.
În 1957, Comunitatea Economică Europeană a fost înființată prin Tratatele de la Roma de către statele Belgia, Franța, Italia, Luxemburg, Țările de Jos și Republica Federală Germania. În 1987, comunitatea, care anterior fusese orientată spre cooperarea economică, a fost transformată într-o uniune politică. Tratatul de la Maastricht din 1992 a adăugat o politică externă și de securitate comună. În tratatele de reformă ulterioare – cel mai recent în Tratatul de la Lisabona, care a intrat în vigoare în 2009 – responsabilitățile politice supranaționale ale UE au fost în mod constant extinse și guvernele naționale au fost lipsite de putere.
În mai multe tratate de reformă, cel mai recent în Tratatul de la Lisabona din 2009, responsabilitățile supranaționale ale UE au fost extinse pas cu pas. Acest lucru a condus la faptul că astăzi aproximativ 90% din legislația din statele membre UE se referă la implementarea legilor UE. Aceasta reprezintă o limitare enormă a suveranității unui stat membru UE și arată influența enormă pe care o are asupra legislației. O condiție prealabilă pentru intrarea în vigoare a Tratatului de la Lisabona a fost ratificarea de către toate cele 27 de state membre ale UE.
Dar dacă ratificarea nu este acceptată de populația unei țări? Cum abordează UE comportamentul de vot nedorit?
După ce poporul irlandez a respins Tratatul de la Lisabona printr-un referendum în 2008, un alt vot a avut loc fără alte prelungiri. Într-un al doilea referendum nu necontroversat din 2009, poporul irlandez a fost în cele din urmă de acord.
De asemenea, este izbitor în acest context faptul că guvernul UE acționează foarte dur împotriva propriilor state membre atunci când adoptă legi sau reforme pe care Comisia UE „nu le plac”. Iată câteva exemple:
26.10.2022 | Acum, UE trage ciocanul miliardului împotriva Poloniei
13.12.2022 | UE retrage 6,3 miliarde de euro din Ungaria
29.09.2022 | Comisia UE deschide mai multe proceduri împotriva Germaniei
Nu ar trebui să fie o coincidență faptul că suveranitatea tuturor statelor naționale este din ce în ce mai mult predată unei autorități superioare – în acest caz UE.
O declarație a lui Georges Berthoin, care a fost șef de cabinet sub Jean Monnet, unul dintre părinții fondatori ai UE, oferă o idee despre ce se află în spatele ei:
Berthoin a spus într-un interviu din 2010: „Ceea ce sa realizat în Europa va fi într-o zi aplicabil la nivelul guvernului mondial. Aceasta este tocmai marea provocare a secolului XXI. Un exemplu izbitor în acest sens este discursul ținut de George Bush Sr. la Adunarea Generală a Națiunilor Unite în 1990, în calitate de președinte interimar al Statelor Unite ale Americii. În ea, el a declarat că speră în crearea unei noi ordini mondiale.”
În cele ce urmează, mințile și arhitecții acestei „noui ordini mondiale” vor fi numiți în legătură cu Uniunea Europeană.

CAPITOLUL 3 – Părinții fondatori ai UE: obiectivele lor, finanțatorii și clienții
Alături de Robert Schuman, cei mai importanți părinți fondatori ai UE includ oamenii de stat Richard Coudenhove-Kalergi, Jean Monnet, Paul-Henri Spaak, Walter Hallstein și Józef Retinger.
1. Richard Coudenhove-Kalergi [1894 – 1972]
După Primul Război Mondial s-au făcut diverse eforturi de unire a națiunilor europene sub un singur stat. Una dintre ele este Uniunea Paneuropa, fondată în 1922 de austriacul Richard Coudenhove-Kalergi.
Baronul Louis Rothschild a susținut mișcarea paneuropeană și l-a transmis pe Coudenhove-Kalergi bancherului din Hamburg Max Warburg. El a donat 60.000 de mărci de aur pentru a stimula mișcarea.
În 1946, prim-ministrul britanic și francmasonul Winston Churchill a ținut un discurs scris de Coudenhove-Kalergi la Zurich. În aceasta, el a cerut înființarea „Statele Unite ale Europei”. În 1948, Churchill a prezidat un congres al „mișcării europene” la Haga, care a dus mai târziu la înființarea Consiliului Europei de la Strasbourg.
Coudenhove-Kalergi a fost el însuși francmason și a fondat loja masonică originală PAN-EUROPA în 1947. Loja de cercetare masonică „Quatuor Coronati”, în anuarul său din 1995 despre „Mișcarea paneuropeană”, a recunoscut cu sinceritate că Coudenhove-Kalergi și-a construit organizația politică – la nivel mondial – cu ajutorul aparatului de lojă al Francmasoneriei. Susținători cunoscuți au inclus francmasoni precum Otto von Habsburg, Hjalmar Schacht, Ludwig Nathaniel Rothschild, Konrad Adenauer, Felix Warburg și Jean Monnet.
2. Jean Monnet [1888-1979] și Robert Schuman [1886-1963]
Francmasonul Jean Monnet a scris declarația istorică cu care ministrul francez de externe Robert Schuman a prezentat crearea Comunității Europene a Cărbunelui și Oțelului la 9 mai 1950. În 1958, Robert Schuman a fost ales primul președinte al noului Parlament European de la Strasbourg, înlocuind adunarea comună a Comunității Europene a Cărbunelui și Oțelului.
Jean Monnet a fost primul președinte al Comunității Europene a Cărbunelui și Oțelului între 1952-1955. Georges Berthoin era șeful de cabinet al lui Jean Monnet în acest moment. Berthoin a fost, de asemenea, un co-fondator al Comisiei Trilaterale în 1973, o organizație creată de David Rockefeller și Henry Kissinger ca parte a unui guvern global din umbră. În 1975, Berthoin a devenit președinte european al Comisiei Trilaterale.
3. Jozef Retinger [1888 – 1960]
Francmasonul polonez Józef Retinger a fost unul dintre arhitecții cheie ai mișcării europene de după al Doilea Război Mondial. Piatra sa de temelie a fost pusă la Congresul European din 1948 de la Haga. Prezidată de Winston Churchill, au participat 700 de delegați. Congresul a fost prezidat de Józef Retinger, printre alții. Într-o ședință ulterioară, a fost pregătită înființarea Consiliului Europei și s-a decis uniunea economică europeană. Józef Retinger a fost secretar general al Mișcării Europene între 1948 și 1950. De asemenea, a fost considerat un co-fondator al Conferințelor informale Bilderberg inițiate de David Rockefeller din 1952 până în 1954. Apoi a fost secretar permanent al Grupului Bilderberg până la moartea sa în 1960.
Conferința Bilderberg a fost o adunare exclusivă a liderilor mondiali din 1954. Are loc o dată pe an cu ușile închise – complet fără public și complet ascuns. Participanții anterior puțin cunoscuți pot fi adesea găsiți în poziții înalte la scurt timp după vizitarea Bilderbergerilor.
Certificatul de naștere al Comunității Economice Europene este așa-numitele Tratate de la Roma din 1957. Istoricul britanic Richard Aldrich a dezvăluit că și-au avut originile la reuniunea Bilderberg din 1956.
4. Paul-Henri Spaak [1899-1972]
Premierul belgian Paul-Henri Spaak a fost președintele Mișcării Europene între 1950-1955 și a jucat un rol esențial în stabilirea instituțiilor care s-au dezvoltat în Uniunea Europeană.
Spaak sa întâlnit în mod regulat cu Jean Monnet, Robert Schuman, Walter Hallstein și Konrad Adenauer în casa privată a lui Jean Monnet pentru a discuta despre implementarea și introducerea UE. Walter Lippmann, co-fondatorul Consiliului pentru Relații Externe finanțat de familia Rockefeller, a fost și el un invitat regulat acolo.
5. Walter Hallstein [1901 – 1982]
Avocatul și politicianul german Walter Hallstein a jucat un rol cheie în elaborarea Tratatului „Comunității Economice Europene” CEE, care a intrat în vigoare la 1 ianuarie 1958. Hallstein a fost primul președinte al Comisiei Europene al CEE din 1958 până în 1967 și apoi președinte al Mișcării internaționale europene până în 1974.
În acest context, este de remarcat faptul că Hallstein a participat la Conferința Bilderberg din 1958.
Părinții fondatori arată că UE a fost instalată și finanțată de francmasoneria internațională și de minți puternici. Scopul: stabilirea unui guvern mondial, așa cum a spus clar șeful de cabinet al lui Jean Monnet.
Informații suplimentare despre finanțarea inițiativelor europene și a părinților fondatori dezvăluie următoarele fapte:
În 1948, Coudenhove-Kalergi a fondat la New York Comitetul American pentru o Europă Unită. Finanțarea pentru aceasta a venit de la Fundațiile Ford și Rockefeller, printre altele. Fostul șef al serviciilor secrete William Joseph Donovan a devenit director executiv al acestui comitet, iar adjunctul său a fost directorul CIA, Allen Welsh Dulles. Donovan a fost și membru al Fundației Rockefeller. Allen Dulles a făcut parte, de asemenea, în consiliul de administrație al Consiliului pentru Relații Externe, sponsorizat de familia Rockefeller, în perioada 1927-1969 și a fost considerat unul dintre cei mai influenți francmasoni ai timpului său.
Comitetul american pentru o Europă Unită s-a dovedit a fi un donator major al mișcării europene în ansamblu până în anii 1960. A fost folosit ca o modalitate discretă de a canaliza în mod secret fondurile CIA către organizații europene – inclusiv Consiliul Europei și Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului. La mijlocul anilor 1950, acest comitet primea aproximativ 1 milion de dolari pe an de la CIA. Documentele declasificate ale guvernului SUA din 2000 au mai relevat că liderii Mișcării Europene – ​​Józef Retinger, Robert Schuman și Paul-Henri Spaak – au primit și ei fonduri CIA.
Până în acest moment, familia Rockefeller și în special descendentul familiei, David Rockefeller, s-a dovedit a fi creierul puternic din spatele părinților fondatori și din spatele finanțării UE. David Rockefeller, care a murit în 2017, a fost un bancher american și din 1949 a lucrat în consiliu de administrație și mai târziu ca director al Council on Foreign Relations, care trage sforile ca un fel de guvern din umbră în America. Din CFR, sub marea influență a lui David Rockefeller, Conferința Bilderberg și Comisia Trilaterală au fost pregătite strategic și instalate paralel cu Uniunea Europeană. Apariția UE a fost finanțată în esență de agenții săi Donovan și Dulles, cu ajutorul CIA.
Se dezvăluie oare Uniunea Europeană astăzi a fi și jucăria acestor minți puternice și centrele lor de control? Dar topul actual al UE?

CAPITOLUL 4 – Președinții Comisiei UE din 1999
Este de remarcat faptul că președinții Comisiei UE nu sunt aleși în mod direct de către populație – ci sunt numiți de Consiliul European și apoi aleși de Parlamentul European.
1. Romano Prodi [Președintele Comisiei Europene 1999 – 2004]
Romano Prodi a fost membru al Consiliului European pentru Relații Externe până în 2019. Acesta a fost fondat și finanțat în primul rând de George Soros în 2007, ca o ramură europeană a Consiliului pentru Relații Externe. Fostul consilier politic al lui Prodi, Alba Lamberti, este acum director adjunct al Consiliului European pentru Relații Externe. Prodi a participat la întâlnirile Bilderberg din 1980 și mai târziu a lucrat chiar în comitetul executiv al Grupului Bilderberg.
2. Jose Manuel Barroso [Președintele Comisiei Europene 2004 – 2014]
Barroso face parte din Grupul Bilderberg din 1994 și acum este membru al Comitetului Executiv Bilderberg.
3. Jean-Claude Juncker [Președintele Comisiei Europene 2014 – 2019]
În 2019, cotidianul maghiar „Magyar Idök” a relatat pe larg despre contactele continue și intense dintre George Soros și reprezentanții organizațiilor sale și politicienii de frunte din UE. Soros s-a întâlnit oficial cu Juncker sau cu membrii comisiei sale de peste 20 de ori de la începutul mandatului lui Jean-Claude Juncker.
Declarația lui Juncker din 1999 face clară abordarea unei noi ordini mondiale: „Hotărâm ceva, apoi îl punem acolo și așteptăm puțin să vedem ce se întâmplă. Dacă nu există strigăte mari și nici revolte pentru că majoritatea oamenilor nu înțeleg ceea ce s-a hotărât, atunci vom continua – pas cu pas până nu mai există întoarcere”.
În acest moment, apare următorul creier, care direcționează factorii de decizie din UE. George Soros lucrează și el la CFR. Semnătura sa poate fi văzută în răsturnarea guvernului din Ucraina, lovitura de stat Euromaidan din 2013-2014. Însuși Soros a explicat într-un interviu CNN din 2014 că „cu Fundația sa Soros a jucat un rol important în evenimentele din Ucraina.” 15 ani – a fost implicat.
4. Ursula von der Leyen [Președintele Comisiei Europene din 2019]
Înainte ca von der Leyen să devină comisar european, ea a participat oficial la patru conferințe Bilderberg. Este considerata ca primul punct de contact al lui David M. Rubenstein în Europa. Rubenstein prezidează CFR și este membru al Comisiei Trilaterale fondată de David Rockefeller și Henry Kissinger.
Numeroși politicieni UE, reprezentanți ai guvernului și personalități-cheie din principalele state ale UE trebuie, de asemenea, menționați în aceeași suflare cu președinții Comisiei UE. De asemenea, sunt membri ai Grupului Bilderberg, ai Consiliului European pentru Relații Externe sau ai Comisiei Trilaterale. Iată câteva exemple:
Franţa
Președintele Franței, Emmanuel Macron, a participat la Conferința Bilderberg din 2014. Consilierul său de multă vreme Alexandre Adam și consilierul său pentru afaceri europene Garance Pineau sunt membri ai Consiliului European pentru Relații Externe.
Italia
Mario Draghi a fost prim-ministru al Italiei până în octombrie 2022. A participat la Conferința Bilderberg în 1994, 1995, 2002, 2003, 2004 și 2007. El este, de asemenea, membru al Grupului celor treizeci, un club privat de lideri financiari înființat de Fundația Rockefeller.
Giorgia Meloni este prim-ministru al Italiei din octombrie 2022. În februarie 2021, s-a alăturat Institutului Aspen, un think tank internațional cu sediul în Washington, DC. Acest institut este finanțat parțial de familia Rockefeller.
Austria
Sebastian Kurz a fost cancelar federal al Austriei până în 2021 și în acest timp membru al Consiliului European pentru Relații Externe al lui George Soros. Actualul ministru federal pentru Europa și Constituție, Karoline Edtstadler, este și ea membră a acestui cerc de elită. Actualul cancelar Karl Nehammer și ministrul de externe austriac Alexander Schallenberg se întâlnesc regulat cu Georg Soros sau cu fiul său Alexander Soros. Aproape toți cancelarii austrieci din 1970 încolo au participat la conferințele Bilderberg.
Germania
Cancelarul german Olaf Scholz a participat la Conferința Bilderberg din 2010. Jörg Kukies este considerat unul dintre cei mai importanți consilieri ai săi. Este secretar de stat în Cancelaria Federală și a participat la Conferința Bilderberg din 2022. Cei doi secretari de stat parlamentari din cabinetul lui Olaf Scholz, Niels Annen și Franziska Brantner, sunt membri ai Consiliului European pentru Relații Externe.
Și aici este clar cum sunt desfășurați actualii lideri ai UE din Bilderberg, CFR sau ramurile sale europene, Consiliul European pentru Relații Externe. Consecința logică a acestui fapt este că ei sunt, de asemenea, controlați de aceste organisme și își implementează obiectivele în politicile lor, în special crearea unui nou guvern mondial – și acest lucru trece în mare măsură neobservat de către populație.
James Warburg, membru al CFR la 17 februarie 1950: „Vom avea un singur guvern mondial, fie că vă place sau nu, fie prin supunere, fie prin acord”.

Concluzie
De la înființarea sa, UE a fost finanțată și condusă de minți puternice care conspiră pentru a forma un guvern mondial. Ei au subminat treptat suveranitatea țărilor UE și au promovat până în acest moment agenda unui guvern mondial, împotriva voinței oamenilor. UE însăși s-a dezvoltat într-un centru pentru acești strategi globali, care dictează toate statele membre până la legislația națională.
Ceea ce mulți nu știu cu adevărat: întreaga UE și, prin urmare, fiecare cetățean al UE (!) este în prezent în război cu Rusia.
Cum a fost posibil așa ceva fără ca publicul larg să observe?
David Rockefeller, fondatorul Conferinței Bilderberg a spus în 1991:
„Suntem recunoscători Washington Post, New York Times, Time Magazine și altor publicații importante ai căror editori au participat la întâlnirile noastre în trecut și au respectat promisiunea de confidențialitate timp de aproape 40 de ani. […] Nu ar fi fost niciodată posibil pentru noi să dezvoltăm un plan pentru lume dacă am fi fost în ochii publicului în acei ani. Dar lumea se află pe o cale complexă și pregătită către guvernarea mondială.”
Cu alte cuvinte, Rockefeller este foarte recunoscător mass-media, care a păstrat planurile de la publicul mondial timp de decenii și a acoperit activitățile strategilor globali. Aceasta include și mass-media din Europa!
Acesta a fost singurul mod de a înființa treptat un guvern mondial din culise timp de decenii, de a se infiltra în guvernele statelor membre UE și, în sfârșit, chiar de a deghiza participarea actuală la război ca un proiect de pace.
Dar încă nu e prea târziu!
Acești tragatori de sfori și aliații lor din statele-națiune trebuie să ajungă în atenția populației cu chipul și numele și controlul lor – precum și cu planul lor pentru implementarea unui guvern mondial. Doar așa nu va mai fi supusă populației nebănuitoare acestui dictat, ci că aceste minți și centrele și planurile lor de control vor fi depășite de populație.
Vă rugăm să răspândiți această emisiune cât mai larg posibil cu conținutul său exploziv!

de la mw.
Surse/Link-uri: Capitolul 1 – Uniunea Europeană este în război
https://politik.watson.de/international/ukraine-blog/597328923-ukraine-krieg-eu-stockt-militaerhilfe-fuer-die-ukraine-um- 500 -million-euro-on https://www.n-tv.de/politik/EU-will-Munitionsproduktion-fuer-Ukraine-ankurbeln-article24094315.html https://www.consilium.europa.eu/de/ press /press-releases/2023/01/10/eu-nato-joint-declaration-10-january-2023 https://www.consilium.europa.eu/de/council-eu https://www.consilium.europa .eu/de/council-eu/voting-system/unanimity https://www.bmeia.gv.at/themen/europapolitik/eu-aussenpolitik/gasp