• radustefan355@gmail.com81.245.214.160

  HAI CA NE-AM TAMPIT DE TOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  MEREU AM URLAT PE ACEST BLOG: ATENTIE LA CIFRELE TAINUITE SI FALSIFICATE DE „RAPORTORII POLITIEI ROMANE ” DESPRE REFUGIATII VARATI IN SECRET IN ROMANIA SI INDOPATI CU BANI DIN FURTULIN SECRET SAVARSIT ASUPRA PENSIILOR SI SALARIILOR DE EXTERMINARE A ROMANILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  DECE SUPORTA ROMANII SA FIE JEFUITI IN HALUL ASTA DE OFICIALITATI CA CIOLOSH CARE SE PLASEAZA IN AFARA LEGII ACESTEI TARI PRIN ACESTE MANRVRE ILEGALE ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????
  DECE ROMANII NU IES MASIV IN STRADA SA SE OPUNA RADICAL ACESTOR INGERENTE STRAINE ASUPRA TARII LOR??????????????????????????????????????????????,

  http://www.fluierul.ro/jsp/art…

  DE NEACCEPTAT. BANII ROMÂNIEI PENTRU AGRICULTURĂ DAȚI DE UE LA REFUGIAȚI. Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, confirmă că banii europeni pentru agricultură s-au dus şi se vor duce la MIGRANȚI. IRIMESCU: „Sute de milioane de euro s-au dat la Refugiaţi”

  Irimescu: ” Uniunea Europeană a decis
  (N. Red. Cine a decis când noi avem drept de VETO? A VOTAT IOHANNIS AȘA CEVA? Fără să spună la NIMENI?)
  ca fondurile nefolosite în acest an să fie date ţărilor cu refugiaţi, pentru aceştia”, a mai declarat ministrul Achim Irimescu la cererea MEDIAFAX