mihai
169 aprobate
ioncoja.rox
mihai.remion@yahoo.com
86.123.232.92 Ca răspuns la Iulian MARES.
De ce insisti, de-aia dovedesti mai mult ca suferi de analfabetism functional.
Eu vorbeam despre alte aspecte. Ca Rusia se pregatea de invazie era evident. Nu am spus nici ca nu trebuie sa te pregatesti de aparare.
Spusele mele erau argumente pt faptul ca America a dorit si provocat acest razboi. Ca nu a fost interesata de dialog, ca a amenintat si atat. Ca toate actiunile Americii pornind din noiembrie 2013 si pana azi arata alte interese, anume slabirea Rusiei cu orice pret – inclusiv a unui razboi, scoaterea ei din Europa, impingerea granitei Nato cat mai aproape de Rusia(evident din dorinta de a proteja lumea asta de imperialismul Rusiei…haha), intarirea dominatiei In Europa, chiar daca asta inseamna o criza energetica si economica pt noi.

„*Cei mai multi romani NU vor granita cu Rusia, numai cativa „corifei” declara altfel…, momiti de Gușă, Hartman..etc!” – referitor la bazaconia asta ti-am mai raspuns o data, numai ca inca nu a aparut comentariul.
Reiau din cele spuse mai sus: „Te-ai gandit ca una e ce crezi, ce consideri corect, si alta e ce simti si ce iti doresti?
Nu imi plac rusii, nici ucrainenii, sunt aceiasi pt noi. Nu ma lasa istoria noastra ca sa ii plac sa sa imi doresc sa castige Rusia.
Nu imi doresc granita cu Rusia, tot istoria imi arata de ce nu e bine.
Dar asta nu ma impiedica sa judec corect ce se intampla.”
Tu de fapt imi spui ca eu doresc granita cu Rusia, cand eu tocmai asta iti spuneam – ca NU DORESC.
Dar…cand vrei sa spui si tu ceva, orice…