Tu ce alegi? Capitalism sau Catolicism(„binele comun”)

Mesaje primite
x

Mihai Croitor

11 sept. 2020, 22:37 (acum 13 ore)

către eu
Falsa pandemie este folosită pt. a destabiliza încă odată economia capitalistă care se apropie de sfârșit. La fel ca în 2008 . Agenda Vaticanului avansează. ADIO CAPITALISM.
(studiați distribuiți materialul de mai jos)
”A sosit timpul să ne gândim la un salariu universal…”, spune public papa Francisc, într-un moment când prelungirea epidemiei „coronavirus” blochează economia lumii… papa îndeamnă la „solidaritate” și împinge agenda reformelor sale pe cel mai înalt piedestal al legislativului mondial !!!
Ce va alege umanitatea?
Așadar Papa Francisc oferă unei
 lumi constrânse de „coronavirus” o
șansă de a alege:
Capitalismul sau Catolicismul (binele comun)!
Destul de recent, la liturghia de Paște 2020 papa a anunțat că recuperarea din criza pandemică a societății „post-coronavirus” implică alegerea între Capitalism(zeul ban) sau Binele Comun
( evident: definit de papii de la Roma, ei vor fi distribuitorii binelui comun pe planetă).
Vezi știrea AICI [„Crux” Apr 13, 2020]
De mult timp, și pe bună dreptate, lumea este în revoltă și saturată de monopolul cabalei financiare: cere schimbarea. Dar papa știe că acum e clipa când trebuie să introducă el schimbările sale. Folosind resortul imens al mișcărilor populare, a miilor de asociații catolice și organizații de nivel mondial, catolicismul va oferi lumii schimbarea „mult așteptată”. Sub coordonarea, mai puțin vizibilă , dar decisivă a papilor: lumea va fi eliberată de sub Capitalism („zeul ban”). Aici avem conceptul iezuit al „teologiei eliberării”. Așadar, eliberată de sub capitalism și trecută inobservabil sub tutela papei devenit peste noapte monarh universal. Indiferent care papă, acesta sau altul,  vom avea aceeași agendă, aceleași politici migratorii, binele comun, solidaritate, ajutarea săracilor sau a celor „mai vulnerabili”…. ample reforme sociale catolice în care lumea va fi angrenată chiar prin marile coorporații ale lumii care se vor alinia cu denumirile lor de cod: dezvoltare durabilă, sustenabilă, mediu, climă  etc. Vorbim de Noua Ordine Economică gândită și planuită de artizanii papiști de de la Roma și care înlocuiește cu învățăturile sale sociale Capitalismul fără ca lumea să observe (ca broasca care fierbe în oală… la foc lent).
Cine vor fi îndrumătorii morali ai lumii?
Odată legislația mondială pusă în mișcare, e clar că toată umanitatea va fi nevoită să plece urechea și la „îndrumarea morală” a papilor. La început toate aceasta se vor face într-o modalitate mai inobservabilă, de sfaturi, dar când papii vor avea pe deplin puterea vor fi mult mai direcți și mai autoritari cu populația. Președintele Americii dacă nu își va da seama la timp și va accepta „binele comun”(ca model economic) atunci papii vor redistribui titlurile de proprietate pe mapamond în numele „dreptății și echității sociale”.
Presa americană zilele acestea:
„National Review”, 5 Apr 2020
‘…O politică post-coronavirus a binelui comun se va încadra confortabil în tradiția politică americană a „libertății și dreptății pentru toți” … ‘
[Vezi articolul AICI]
Cum va arăta viitorul planetei?
Undeva în viitor, cei care nu se vor alinia acestor principii vor fi marginalizați progresiv(economic sau politic); considerați inamici ai Casei Comune, „egoiști” sau „teroriști ideologici”. Mulți vor fi arestați sau vor muri.
La categoria „terorist ideologic” ar putea intra toți cei care protestează sau nu se conformează ideologiei binelui comun, căci vor fi acuzați „de lipsă de solidaritate” în ideea că egoismul și „cultura individualismului” ar împiedica bunăstarea omenirii și pune în pericol planeta (numită mai nou de papi Casa Comună).
Cum am ajuns aici?
Nu e ceva nou, problema e mai veche, și s-a tot discutat de ani de zile.
Dar niciodată Vaticanul nu recunoaște.
Cei mai atenți ziariști au observat încă din timpul papei Benedict intențiile politice ale Vaticanului care solicita în 2011:
„…o autoritate supranațională care să supravegheze economia globală…”
Ce s-a întâmplat în 2011?
Vaticanul a redactat un document pentru că a observat nemulțumiri și mișcări sociale pe Wall Street, experții Vaticanului au sărit ei cu soluții argumentând că FMI nu a răspuns adecvat nevoii economiei globale, în consecință ei vin cu o propunere de reformă radicală a sistemului economic mondial; Vaticanul propunea o Nouă Ordine Mondială bazată pe Etică și pe binele comun. Presa a publicat și comentat pe această temă în 2011 (video AICI)
Aflat în 2015 într-o călătorie apostolică în America Latină, papa Francisc agită spiritele și a compară capitalismul cu „bălegarul diavolului” (vezi aici). Așadar, pentru a surclasa capitalismul, papa agită cazanul folosindu-se de Mișcarea Populară din America Latină . Mișcarea se află sub control iezuit și lucrează la transformarea socială, dinspre local înspre global: pe glob avem deja mai multe mișcări populare (indiferent dacă sunt ideologice sau ne-ideologice… ei sunt în agenda papei, „în tranșee”, și se vrea recompensarea lor cu „salariu universal”)
Vaticanul știe că actualmente populația lumii este în revoltă maximă față de ordinea economică controlată din păcate de cabala financiară și alți indivizi dubioși ca moralitate…. În aceasta revoltă mondială, și în acest gol de putere creeat, liderii de opinie și presa ne vor sugera că papii de la Vatican sunt ultima soluție: reformele papale și sfaturile lor de a ajuta „pe cei excluși și mai vulnerabili”…fiind singura lumină pentru planetă numită în Enciclice CASA COMUNĂ. Așadar planeta a ajuns o Casă Comună. O parohie catolică și ecumenică.
Așadar papa Francisc, simte că acum e momentul introducerii schimbării (pregătită de decenii în centrele sociale iezuite și alte organizații, societăți cum ar fi: Clube of Rome cu armata de ingineri transformați în politicieni cu soluții și proiecte de țară etc.).
pontiful menționează:
zilele acestea există ”o armată invizibilă, care combate în tranșeele cele mai periculoase”, (adresându-se aici Mișcării Populare… în lupta cu Covidul-19). Insă doar anul trecut pontiful vedea în Mișcarea Populară „o pârghie” cu potențial de luptă împotriva Ordinii Mondiale administrate de Elită, „o pârghie” pentru a produce „transformarea socială”.
Ce pârghii au sărăcit popoarele?
Intrebarea pe care ne-o punem este următoarea:
Cine a folosit cabala financiară ca o pârghie de monopolizare în capitalism și care a distrus independența economică a popoarelor, pentru ca apoi să se prezinte cu soluții și reforme sociale care promit un viitor luminos celor mai săraci și vulnerabili?
Raspunsul l-am putea găsi într-o Enciclopedie iudaică din anul 1907, care ne prezintă magnații capitalismului drept „păzitori ai tezaurului Vaticanului”. Este vorba de dinastia Rotschild’s de la care pleacă toate relele.
Enciclicele papale vor fi inoculate cât de curând și în sistemul legislativ mondial. Lumea întreagă va asculta de papa, și dacă încă ți-e dificil să crezi, te vei lămuri când liderii tăi politici din țară la tine îți vor cita idei preluate din Enciclicele papilor, acestea devenind pentru tine un standard moral, o regulă la care va trebui să iei aminte ca să te supui, fie că e vorba de subiecte pe temă religioasă, de climă, mediu, imigrație, economie etc. Vei asculta sau… guvernul se va ocupa de tine!