nicu bar cohen
130 aprobate

nickvegetarian@gmail.com
199.175.128.10

 

 

Hmm ! Vasile  pune caruta inaintea  boilor , ca intotdeauna . Deoarece nu cunoaste mentalitatea  evreilor  si nu a priceput  procedurile de  control si guvernare  instrumentate  de  liderii  comunitatilor evreiesti , ca la biliard .
De exemplu ghettourile  evului mediu . Se zice ca evreii erau tinuti in ghetouri  ca in niste inchisori de catre  Biserica si Stat . Realitatea era ca  evreii  insisi  manipulasera  crearea  ghetourile  , influentind   autoritatile  Crestine sa  scoata tot felul de decrete  care  sa  le   „limiteze ”   locuirea  in ghetouri  dar in realitatea  , se creau   niste conclavuri   evreiasti  autonome  unde se bucurau  de  anumite imunitati …Liderii evreilor  aveau nevoie ca  Statul  sa emita acele  Decrete , chipurile contra lor , dar in realitate pentru beneficiul lor . Evreii , care se vaicareau ca nu putea  poseda  pamint , de parca s-ar fi inghesuit evreii sa mearga la arat  si semanat ,  aveau  privilegiul  , interzis Crestinilor , sa  imprumuta bani cu dobinda ……Deci prin aceste  manevre de culise  , ghetourile  erau  Stat in Stat.
La  Marginea  de  vest a Imperiului  Rus , s-a aplicat aceasi strategie . Tarina  Caterina  a dat  un Decret ,la influente  oculte evreiesti , prin care evreii ar fi fost  obligati  sa nu paraseasca acel teritoriu , ci sa traiasca si sa se inmulteasca si sa  faca  comert  si sa Domine  politic .
Asta nu a priceput Vasile , evreii   controlau  comertul si politica  in   Zona de Rezidenta  . Deci prin limitarea  de  deplasare  in interiorul Zonei de Rezidenta  , practic  Tarina a creat un Stat  Ashkenaz  care  isi ziceau ca sunt  evrei dar nu erau , erau  Ashkenazi , care este alta  nationalitate , o nationalitate de origine  turkomana  care au adoptat  Mozaismul  si in timp s-au amestecat  cu  evreii autentici .Inainte de  asta ei avind  legile si  riturile  lor  Samanice  ale Asiei  Centrale , care inca au supravietuit  in  interiorul  cultului  ashkenazimii , de aceea  au  dispute  culturale cu evreii  sefardici  din  Orientul mijlociu .
A minte inseamna  a expune o informatie frauduloasa , fiind in cunostiinta exacta de informatia reala . Nu am trait in acele timpuri  si nu am fost martorul  evenimentelor , nu am vazut  documentele  , decretele , ucazurile  etc  Tot ce fac este  sa  citez  din  ce  citesc si sa coroborez  cu  mentalitatea si strategia de  supravietuire  socio politica  a  evreilor , strategia de control a maselor evreiesti de catre  liderii  scolastici , adica Rabinii , invatatorii legii  mozaice  si talmudice .
Dupa Revolutia din Octombrie  , Lenin  nu a mai  continuat  poltica  , niciodata  impusa real  , de  „gheto”  din Zona de Rezidenta  deoarece Lenin stia ca planul evreilor era sa  constitue un Stat  in Zona de Rezidenta  si probabil se temea de puterea  unui asemenea Stat Evreiesc …sint prezumtiile mele , nu am  vorbit cu Lenin si nu am citit  documente  ale  liderilor bolsevici sa  stiu ce motivatie au avut  cind  au  anulat privilegiul evreilor  de a se deplasa strict in zona  aceea cit  Germania in suprafata , nu prea  clar  demarcata  , si a creat  Statul  evreiesc  Ukraina . Numai evreii sunt la Putere in Ukraina .
Puna atunci  Ukraina nu a existat in istorie decit ca o vaga  denumire „U  Kraina ” adica  ” Regatul  de  a Marginea ”  Imperiului …
O sa  apelez la  prieteni evrei rusi  sa  ma ajute sa gasesc  documente  din arhivele rusesti  si voi revenii asupra  temei referitoare la  Zona de Rezidenta .

*

NR – Așteptăm informațiile promise de domnul Cohen. Deja ne-a oferit informații extrem de interesante!