George Simion: Votul pentru candidații fără șanse sau anularea votului e în avantajul candidaților regimului Iohannis
Adrian Cimpoi 22/11/2024
7 reguli de AUR pentru vot:
1) Poți vota oriunde ești, chiar dacă nu ai domiciliul acolo.
2) Se pune doar o ștampilă în interiorul căsuței cu candidatul George-Nicolae Simion, orice altă ștampilă va anula buletinul de vot.
3) Votul pentru candidați fără șanse sau anularea votului e în avantajul candidaților sistemului PSD. Fiecare vot face diferența!
4) Votați de dimineață și apoi concentrați-vă să mobilizați/duceți la vot cât mai mulți cunoscuți. Păstrați-vă energiile și pentru următoarele duminici (1 și 8 decembrie) căci mai avem 2 bătălii cruciale de dus.
5) Sâmbătă și duminică nu se pot face decât apeluri la vot dar nu mai scrieți niciunde numele meu sau AUR pentru ca e o încălcare a legislației electorală. Concentrați-vă pe comunicarea cu fiecare cunoscut de a merge la vot și pe ajutarea celor care au dificultăți să ajungă.
6) Nu jigniți pe nimeni indiferent de opțiune, păstrați zâmbetul pe buze și aveți răbdare pentru rezolvarea oricărei situații neplăcute sau care încalcă legea.
7) Orice fraudă sesizați sunați la Call Centerul nostru pe telefonul 0314056310 sau pe aplicația mobilă Platforma AUR.
Distribuiți aceste reguli și HAI CĂ PUTEM!
semiotica si semitica.
au facut blat
I-AU FURAT PE TOTI!
(i-au furat pe toti papagalii:
asa le trebuie!)
(dl. prof. ar putea fi senator usr
daca invatza temeinic „semiologia”)
După 17 ani la ONU, Clubul de la Roma și prin ministere, Călin Georgescu spune c-a ieșit din Matrixul pe care l-a servit contra unor remunerații consistente. Doar că Matrixul n-a ieșit din Călin Georgescu
De Cristian Niculescu / Opinii / Publicat: Vineri, 22 noiembrie 2024, 23:00 / 7 comentarii
ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!
ascultă articolul
CĂLIN, FILE DE BASME PATRIOTICE
În cartierul Cotroceni locuiesc elitele bucureștene. Acolo s-a născut Călin Georgescu, în 1962, deci în regimul comunist. În comunism, elitele erau nomenclatura comunistă, securiștii, ofițerii de armată, magistrații. Sigur se știe că părinții micuțului Călin nu erau membri de partid dar s-au descurcat cumva ca să locuiască în selectul cartier de vile. O fi fost moștenire?
O fi fost meritul tatălui, Scarlat Georgescu, fost ofițer artilerist și inginer agronom, autor de manuale școlare.
O fi fost meritul mamei, Aneta Georgescu, născută Popescu, funcționară la strategicul Institut de Geodezie și secretară a ministrului Agriculturii din anii ’60. Cert este că ei nu se califică drept nomenclaturiști.
Stimulat de acest mediu privilegiat, tânărul CG a învățat meseria tatălui și a ajuns departe, nu doar în profesie dar și în sport. CG era un practicant asiduu de judo, vicecampion național în 1979. În regimul comunist artele marțiale erau interzise poporului, cu excepția judo, sub acoperirea căruia se practicau și alte discipline, precum karate.
Securiștilor le plăceau artele marțiale pe care le exersau în cluburi cu „circuit închis”. Securitatea vedea, în practicanții semilegali de arte marțiale, un rezervor de recrutare. Ca judoka performant, CG avea contact cu această elită sportivă, populată de securiști.
Deci, Georgescu era un tânăr de succes în comunism. Bun în meserie, bun într-un sport dur, având contacte cu privilegiații regimului. Avea un profil numai bun pentru recrutare. Dar CNSAS l-a verificat și n-a fost recrutat de Securitate. L-a lăsat în pace să-și urmeze profesia și destinul eroic.
S-a specializat în problemele de mediu și a lucrat în domeniu, la Parlament, apoi pentru doi miniștri ai Mediului. Din păcate n-a reușit să facă ceva ca să stopeze tăierea pădurilor și mafia lemnului. În schimb a prins gustul dezvoltării sustenabile sau durabile, concept care urma să devină imperativ. Un adevărat vizionar.
Ca urmare a mai urcat o treaptă în carieră: manager de proiect la Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).
La ONU, frate!
Impresionat, Guvernul României l-a desemnat de 2 ori să coordoneze Strategia Națională de Dezvoltare Durabilă, pentru „îmbunătățirea progresivă și menținerea bunăstării populației în corelare cu cerințele folosirii raționale a resurselor naturale și ale conservării ecosistemelor”.
Unde am mai auzit asta? Stați așa! Ah, la scelerații globaliști verzi!
Cu mare putere de muncă sub egida ONU, CG a gestionat în România peste 40 de proiecte din „Agenda 21”. Ăsta e un plan de acțiune prin care guvernele preiau controlul utilizării terenurilor, fără ca proprietarii acestora să mai aibă vreo decizie.
Agenda 21 a întâmpinat opoziție severă în SUA, unde republicanii consideră că „erodează suveranitatea americană”. Ba chiar legiuitorii din mai multe state au introdus legi care interzic finanțarea Agendei 21, considerată un proiect globalist din NWO.
Dar CG și-a continuat imperturbabil faptele de vitejie în slujba ONU și a României. Ca director executiv la Institutul de proiecte pentru inovație și dezvoltare a lucrat cu guvernatorul BNR, Mugur Isărescu alias agentul Manole pentru fosta Securitate și cu alt benerist, fost ministru de Finanțe dar și fost ofițer DIE, Daniel Dăianu.
Atât de bine a colaborat cu Isărescu încât i s-a alăturat și în Clubul de la Roma, care nu mai zic ce este, o organizație genială care vrea binele omenirii.
Ajuns la un asemenea nivel, de ONU și Clubul de la Roma, CG s-a gândit că e momentul pentru o reconvertire: politician și candidat de profesie. 2010, 2011, 2012 și 2016 și 2020 sunt anii în care a fost propus ca prim-ministru pentru diverse partide, ultima oară de către AUR. De aceea i se spune și „premierul de rezervă” al României.
Și-a schimbat radical și discursul: s-a pocăit și a denunțat globalismul pe care l-a slujit, a denunțat preluarea ONU de către oligarhi și a denunțat complexul militar al SUA, care profită de războiul din Ucraina. Waw!
Acum umblă cu crucea și cu credința la el. Doar că după atâta sport e puțin obosit și n-a aprofundat suficient creștinismul. Așa c-o dă de gard în mare stil New Age și are o problemă cu dogmele.
„Sunteți iubiți dacă acceptați dogma. Gândiți-vă bine! Tu împărtășești iubire, respiri iubire. Când împarți, iubirea devine celestă. Daca tu afli cine ești în interiorul tău și înțelegi această iubire, omul devine împărat. Cum spunea Osho.”
Ce, mă, Osho?
Sau alta: „Nici o societate nu dorește oameni liberi. Dacă ești liber ești un pericol pentru guvern, pentru industria farma, pentru industria alimentară (…) ești un pericol pentru Biserică, ești un pericol pentru sistem”. Aha, deci cei liberi sunt un risc pentru Biserică… (Video: https://www.youtube.com/watch?v=4ww2IY5tWwg)
Deși tot timpul e cu credința-n gură Călin Georgescu are cunoștințe vagi sau confuze despre Biblie și teologie: „Toată viața pe această planetă Pământ pleacă de la cea mai importantă afirmație din toată istoria lumii care a fost făcută de Iisus Hristos: Dumnezeu este iubire”.
Doar că nu Mântuitorul a spus asta, ci evanghelistul Ioan în prima epistolă 4:8.
Cam nasol. După 17 ani la ONU, Clubul de la Roma și prin ministere, Călin Georgescu spune c-a ieșit din Matrixul pe care l-a servit contra unor remunerații consistente. Doar că Matrixul n-a ieșit din Călin Georgescu.
Și cu asta am încheiat cu acest domn umflat cu pompa, mi-am pierdut destul timp cu un candidat de sub 5%.
Votat.