Peia Ninel a distribuit o postare.

George Simion – Lupt împotriva multiculturalismului de tip neomarxist, globalist și antinațional! Candidatul Independent George Simion, președintele asociației unioniste Acțiunea 2012, poziția 15 de pe lista electorală! VOTAT!

Partidului Neamul Românesc
1.983 de vizualizări
Partidul Neamul Romanesc

George Simion – Lupt împotriva multiculturalismului de tip neomarxist, globalist și antinațional! Candidatul Independent George Simion, președintele asociației unioniste Acțiunea 2012, poziția 15 de pe lista electorală! VOTAT!

Decizia
Consiliului Fondatorilor Naționali cu privire la poziția
Partidului Neamul Românesc
pentru alegerile europarlamentare din 26 mai 2019..

Către
toate organizațiile teritoriale, structurile independente, membrii de partid individuali, susținători și simpantizanți, din țară și din afara țării.

Partidul Neamul Românesc, prin dumneavoastră, a reușit să strângă cu puțin peste 200 de mii de semnături, impuse de o lege pe care o considerăm neconstituțională, astfel încât să îndeplinim condițiile de participare la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019. Fără a avea explicații juridice și tehnice plauzibile și raționale, după cum știți, autoritățile în drept au recurs la anularea a peste 4 de mii de semnături, scoțându-ne astfel din dreptul de a participa la competiția electorală.

Astfel ni s-a refuzat șansa de a face cunoscut Națiunii Române și nu numai, principalele linii directoare ale doctrinei politice a Partidului Neamul Românesc referitoare la locul și rolul României în construcția unei Europe a Națiunilor, demne și suverane, ca factor activ de creare și apărare a Civilizației și Culturii Creștine, în fapt sursa noastră de Identitate Națională.

Ca formațiune politică ce se declară, prin Programul Politic și Statut, promotoare a național-românismului și apărătoare a valorilor sale ireductibile, inclusiv realizarea Idealului Național Suprem – Reîntregirea Patriei, am identificat persoana care este capabilă să ne reprezintă și care, prin acțiunile sale de până acum dedicate, merită sprijinul nostru.

Vă îndemnăm așadar să vă exersați dreptul de vot în spiritul civic care vă animă și să promovați, să susțineți și să alegeți Candidatul Independent George Simion, președintele asociației unioniste Acțiunea 2012, poziția 15 de pe lista electorală.

Suntem convinși că prin reușita lui în această acțiune temerară – SINGUR CONTRA TUTUROR!- România și Neamul Românesc va avea o voce calificată și severă în Parlamentul European, un apărător al intereselor românilor și aspirațiilor legitime de Reîntregire Națională.

Trăiască România Unită într-o Europă a Națiunilor Suverane!
Totul pentru Țară, nimic pentru Sine!

Semnează:
Fondatorii naționali,
Peia Ninel,
Chelaru Mircia,
Onișor Constantin,
Rotaru Nicolae

Dată astăzi, 21 mai 2019 de ziua Sfinților Împărați Constantin și Elena

Catre toți cei care sunt din și cu Neamul Românesc!! Acesta este George Simion.
Ascultați-l cu luate aminte. Este revanșa noastră