George Simion despre starea națiunii

2022-07-10T00:28:35+03:0010 iulie 2022|Doctrină naţionalistă|

Privatizările păguboase și vânzarea bogățiilor poporului pe nimic, lichidarea agriculturii, industriei, a oamenilor de afaceri și a tuturor polilor de putere reală ne fac acum să fim un stat care nu mai este suveran – 60m.ro

Președintele AUR, George Simion, a prezentat un raport despre starea națiunii la zi în condițiile crizei economice globale și vânzarea României, bucată cu bucată, de către clasa politică trădătoare de țară.

”Am venit în fața voastră astăzi pentru a vă spune adevărul. La nivel global suntem conduși prin intermediul fricii. Întâi a fost COVIDUL, apoi criza energetică și războiul pentru ca să revenim la Covid care nu vă faceți iluzii, va reveni. Urmează o raționalizare a apei și a gazelor. O să folosim 15/20% din ce consumăm acum.

Privatizările păguboase și vânzările bogățiilor poporului pe nimic, lichidarea agriculturii, industriei, a oamenilor de afaceri și a tuturor polilor de putere reală ne fac acum să fim un stat care nu mai este suveran.

Vă prezint situația la zi, care este dramatică. Toate cerealele de anul acesta au mers către export. O să importăm pâine congelată din Occident. Ce face conducerea noastră trădătoare? Direcționează toată apa din râul Mureș către culturile agricole din Ungaria.

Prim-ministrul Ciucă îl girează în continuare pe cel mai mare șarlatan din istoria guvernelor României, Virgil Popescu, ca ministru al Energiei. În plină criză energetică, statul scoate la licitație Termocentrala de la Mintia pentru suma de 90 de milioane de euro. Prin licitații succesive o vor vinde cel mai probabil pe o sumă de nimic, circa 50 de milioane de euro.

Soluții există. O Românie condusă de oameni integri și patrioți ar plafona prețul la combustibil, ar cumpăra grâul de la populație la prețuri decente și ar crea spații de depozitare a grânelor, ar opri vânzarea Termomintia și ar folosi în interes național resursele, ar renegocia păgubosul plan PNRR și ar direcționa banii către căile ferate și irigații.

Singura bogăție pe care încă o mai avem este forța de muncă, noi cumpărând legumele și fructele pe care brațele românilor le culeg în Spania sau Germania.

Acest război al patrioților contra globaliștilor va fi pe viață și pe moarte. Dacă avem încredere în forțele noastre, în Dumnezeu, vom reuși.”, a spus George Simion.

Un comentariu

  1. Victor Grigor 10 iulie 2022 la 10:11 pm - Raspunde

    Sansa acestui partid tine de capacitatea sa de a urma exemplul PIS, atat in ceea ce priveste politica interna , cat si in ceea ce priveste politica externa. Debarcarea infiltratilor rusofili trebuie sa continue.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top