Generalul Ion Costaș pe post de santinelă raportează: „Miroase a praf de pușcă!”

2017-09-05T20:04:48+03:005 septembrie 2017|Doctrină naţionalistă, Textele altora|

Generalul Costaș: Suntem într-o stare de amenințare permanentă din partea Kremlinului

 05/09/2017  08:20

Foto: ytimg.com

Republica Moldova este într-o stare de amenințare permanentă din partea Federației Ruse. În aer miroase a praf de pușcă. Declarația a fost făcută de generalul Ion Costaș în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

„Noi suntem într-o amenințare permanentă a Kremlinului că dacă nu facem așa cum doresc ei – nu mergem pe linia Uniunii Vamale, Uniunii Euroasiatice – atunci noi o să o pățim”, spune generalul.

Ion Costaș susține că atât timp cât va exista armata rusească pe teritoriul Republicii Moldova, atât timp va exista conflictul de pe Nistru. „Mâine dacă dispare Armata a 14-a cu munițiile, cu armamentul, cu depozitele uriașe de armament, eu cred că într-o săptămână-două Republica Moldova o să fie integrată”, a declarat generalul.

Potrivit lui, existența armatei ruse pe teritoriul Republicii Moldova a contribuit la consolidarea regimului separatist din stânga Nistrului. Generalul a mai adăugat că în prezent există pericolul unor provocări și autoritățile moldovenești trebuie să fie foarte vigilente.

În opinia generalului, dacă Republica Moldova vrea să fie independentă, primul pas care trebuie să-l facă este să se apropie de structurile Alianței Nord-Atlantice, care ar constitui o protecție și o siguranță de existență a acestei statalități – Republica Moldova.

Ai depistat o eroare în text?  Selecteaz-o  și apasă combinația de taste CTRL + ENTER

8 Comments

 1. dans 8 septembrie 2017 la 8:12 pm - Raspunde

  mai bine sarac si sanatos decit bolnav si bogat. Fratii nostrii moldoveni macar sunt scapati de chemtrails, adica de otravirea cu aluminiu si alte boli, de OMG-uri, de vaccinarea obligatorie, de fluorizarea apei, de pervertirea tineretului cu drepturile si propaganda LGMB sau droguri….
  I-au serios in consideratie posibilitatea de a ma muta in Moldova daca trdatorii politicieni din Romania mai aduc multi negrii si araboi pe capul nostru, de parca nu ne-ar fi fost de ajuns tiganii nostrii

 2. Aromanul Spartacus 6 septembrie 2017 la 9:12 am - Raspunde

  Nicule Cohaen in toate comentariile tale de doi lei pe care le-aifacut pana acum…azi recunosc ca ai zis in sfirsit o vorba de duh. Sa-ti vezi de drumul tau. Ne vei face un mare serviciu. Doamne Ajuta!

 3. Nicu Cohen 5 septembrie 2017 la 8:25 pm - Raspunde

  Costas asta este un jidan intrigant , o cirtita a Vaticanului in Moldova , echivalentul tradatorului Victor Stanculescu .
  https://www.youtube.com/watch?v=pD5oB4LuAJc

  • Ion Coja 5 septembrie 2017 la 10:27 pm - Raspunde

   Domnule Nicu, iar mă bagi la bănuieli: ce urmărești dumneata? Te legi de un erou al neamului nostru, erou în viață, fără să ai habar despre ce vorbești! Spui prosti despre limba română, despre numele nostru de neam, atât de mari că nu e nevoie să fii combătut deoarece nimeni nu le poate lua în serios! Dar când te legi de un om, a cărui viață ar merita să-ți fie model, dar nu știi mai nimica despre el, ceea ce nu te împiedică să fii injurios și defăimător, încep să mă mir că am putut să-mi fii impatic, ba chiar să te consider util într-o dezbatere de idei și informații între oameni serioși și bine intenționați.
   M-am înșelat! Nu-i vina dumitale!

   • Nicu Cohen 5 septembrie 2017 la 10:33 pm - Raspunde

    Repet , domn , nu sint ! Iar daca informantiile si perceptia noastra difera atunci Ioane hai sa ne vedem fiecare de drumul lui .

    • Ion Coja 5 septembrie 2017 la 10:49 pm - Raspunde

     Doamne, ajută!

     • James M 6 septembrie 2017 la 10:50 am

      omul are dreptate, acest Costas daca e erou al neamului ROMANESC precum spuneti, ar trebui sa arunce armele in prima secunda in care transnistrenii ar trece Nistrul, ca sa combada propaganda SOROS-ista poponara venita din occident, si sa evite orice varsare de sange!! NU ESTI MEMBRU NATO, nici costas, nici Moldova!!! uita-te in Ukraina daca sunteti beti toti la Chisinau! nici pana azi dupa 25000 de cadavre NATO nu a invitat Ukraina sa intre in NATO sa fie protejata! despre ce vorbiti oameni buni!?!? Romania o sa faca in parlament o declaratie sforaitoare daca intra rusii in Chisinau, si cu asta basta! nu o sa actioneze cu absolut nimic, asa cum au facut si in 1992 telefonand la Moscova. Magureanu- Iliescu KGB erau buni tovarasi cu smirnov in Tiraspol si Boris yeltsan la Moscova!

     • calcan albastru 13 septembrie 2017 la 11:07 am

      Uiteacusi acusi o sa dam muie la rushi….

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Go to Top