„PETROM Moldova” Costas- Plohotniuc..

ADEVARUL cum a fost demis,”FUGARIT”, plecat Gen.Ion Costas din functiea Director General”PETROM Moldova” cu ajutorul “fratilor”moldoveni din Chisinau cu romanii din Buchuresti si inlocuit in acesta IPORTANTA functiea Director General”PETROM Moldova”marele “PATRIHOTI”ai neamului si “ANIMAL POLITIC” Vladimir Plohotniuc!!

VIDEO- Baricada TV(02.07.2021)

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=260405858052660&id=143716266388287&fs=60&focus_composer=0&m_entstream_source=video_home&player_suborigin=entry_point&player_format=permalink

Punem ţara înainte de orice, datoria înainte de propria persoană, suntem mândri ştiind că tot ceea ce facem este pentru Neam si Tara, pentru România intregita.

Gen.(r) Ion Costas.

Adevarul gol, goluț demiterei, plecarii din functie Director General „PETROM Moldova” a fost altul – NU santaj si amenintari,filmari compromitatoare cum spune, declara la T.V.- Baricada(2.07.2018) moderatorul, redactorul emisiunii. Ce ma priveste pe mine personal,Generalul si Omul patriot devotat Neamului si Tarii nu avea cu ce sa fiu santajat,filmari compromitatoare de acest „SMECHER si ANIMAL”politic national pe nume Vladimir Plohotniuc. Am fost TRADAT(cum se practica la moldoveni, la romani de “fratii” din R.Moldova si de Guvernantii PSD din Romania .Am fost schimbat de la conducerea ca Director General „PETROM Moldova” dupa INTERVENTIA Tov: Petru Lucinschi,Ion Sturza, Dunitru Bragis,Vlad Filat, Dumitru Diacov,Vlad Lupu.Naraschin- Sef KGB Rus, (V.Lazari un securist al KGB rus din echipa lui Ion Sturza),Moise Gimpu, KGB, SIS,si Adrian Nastase,Ion Iliescu.Ministru PSD-Dan Mircea Popescu,sef directie intrnational(PETROM Romania)Florin CIOCANELEA++( SRI- sef Radu Timofte, SIE- sef Ioan Talpes , formatori de opinii, politruci si (jurnalisti securisti acoperiti romani) prieteni ai V.Plohotniu-Gusa,Vantu si multi din lideri senat si parlament PSD Roman. Pentri ei eram o persoana INCOMODA, „UNCOMFORTABLE”. Asteptau sa finantezi partidele si activitatile acestor PERSONAJE si sa NU spijin activitatea patriotica, proromana, pro UE din R.Moldova. Nu eram din categoriea LACHEILOR, PUPINCURISTILOR si Tradator de interesele ai Tarii si Neamului roman!! Am devenit general in imperiul Rus(URSS). Nu datorită ca am fost moldovian-roman, ci datorită capacitatilor personale ca OM,OFITER,GENERAL care tine mult si respecta la Demnitatea, Cinstea si Onoare, respecta Neamul si Tara.Aceasta e ADEVARUL dur,nemilos la care am fost supus de DUSMANII neamului ASCUNSI si cei INCOGNITO si cei pe FATA.!!!