CD
464 aprobate

denitsoc@gmail.com
75.57.36.95

 

ALVIN TOFFLER ŞI-A ANUNŢAT PREDICŢIILE
– Nota introductiva de CD

Articolul de mai jos, aparut in Cotidianul din 20 octombrie 2010, este scris de apologetii Globalismului care il considera pe Toffler o sanctitate stiintifica, pecand el este doaro trompeta a propagandei sioniste.
Ridicat in slavi si in ochii publicului, fara nici un merit stiintific sau academic, doar sa capete Faima si sa devina Influent in raspandirea propagandei.
Daca va mai aduceti aminte de bancurile comuniste sau de zvonurile anticipatoare care circulau rapid si anuntau cu cate un an sau 6 luni inainte ca anumite marfuri se vor scumpi, ei bine si capitalistii au si ei o sectie agi-prop – Agitatie si Propaganda, care lanseaza asemenea stiri insa mai elevat, direct in ochii publicului, nu ascunsi in birourile agi-prop ale Securitatii si de catre oameni cu Faima bine lustruita de mass-media Sionista, dar in acelasi scop psihologic: sa obisnuiasca populimea cu gandul ca ceva neplacut se va intampla in viitor.

Toffler, ca si ceilalti agenti agi-prop ridicati la ranguri elevate de scriitori-formatori de opinie, nu sunt profeti si nici nu-si deduc prezicerile din analize stiintifice, ci doar dau sentinte profetice din umbra misterului, ca sa aibe mai mult efect decat o deductie logica pe care o poate urmari o minte treaza.
Toate think-tank-urile occidentale nu sunt altceva decat grupuri de agenti agi-prop, asa cum au fost ei formati de bolsevici acum 100 de ani.
Occidentul nu a facut nimic deosebit fata de celelalte tari doar ca au actionat din directii deosebite cu aceleasi metode ceva mai rafinate. In prezent agentii sunt si ei prosti ca si elitele Globalist-sioniste si nu mai exista rafinamentul de scoala veche.
Tot ce spune Toffler este agenda pe care o are Globalismul si ei lupta sa o realizeze.

Lupta acum este disperata si exagerata caci calculele Globalizarii au dat rateu si conform legii a III-a a dinamicii forta lor de a impune Globalizarea a creat o forta opusa, egala in putere, dar care prin masa imensa si inertia respectiva nu va putea fi infranta de Globalism.
Asa ca profetiile false ale bietului Toffler suna ca niste lozinci proaste ale propagandei Globaliste ce se fasaie in pofida sfortarilor exagerate si disperate de a invinge.
Aceste profetii sunt in fapt agenda de lucru a elitei bankare kosher asa cum o mai prezinta si in spectacolele regizate de FEM la Davos.

Cel mai bun sfat de urmat este sa te dai deoparte din Calea Caderii Globalismului caci in disperarea lor se agata de oricine si orice ca innecatul de un pai.
Priviti atent in jurul vostru ca sa nu pierdeti spectacolul caderii unei ideologii tribalnice milenare de asuprire din umbra si fara nici un respect sau consideratie fata de rasa umana, cu maximul liberalism care le permite doar lor sa conduca Lumea.
Adapostitiva si priviti ca martori si victime acest ultim si unic spectacol al unei civilizatii tribalnice in disparitie eterna.

ALVIN TOFFLER ŞI-A ANUNŢAT PREDICŢIILE

20 octombrie 2010 cotidianul.ro

Alvin Toffler, născut în 1928, este una dintre cele mai influente voci din domeniul afacerilor şi din cel intelectual. Odată cu publicarea primei sale lucrări, „Şocul viitorului”, Toffler a creat o nouă disciplină, futurologia[1], bazată pe studiul schimbării şi pe impactul pe care aceasta îl are asupra afacerilor şi culturii. Graţie lui Toffler, futurologia este considerată în prezent ştiinţa care defineşte forţele şi tendinţele care modelează viitorul în economia actuală, bazată pe informaţii.

Printre celelalte volume publicate de Alvin Toffler, devenite bestseller la scurt timp după publicare, se numără „Al Treilea Val”, „Război şi antirăzboi”, „Puterea în mişcare” şi, recent, „Crearea unei noi civilizaţii”.
Pe parcursul următorilor 40 de ani, femeile vor dispune de o putere de decizie fără precedent, migraţia musulmană către Occident se va amplifica, iar mersul la birou nu va mai fi de actualitate, susţine scriitorul şi futurologul american Alvin Toffler.

Africa de Sud va beneficia de o creştere economică susţinută, în timp ce Orientul Apropiat va deveni „un amestec de religii, mişcări religioase şi etnii”, se afirmă în studiul realizat de Toffler Associates, un cabinet de consultanţă înfiinţat de scriitorul şi futurologul american de succes Alvin Toffler, autorul celebrului roman „Şocul viitorului”, publicat în 1970.

În acelaşi an, Alvin Toffler a declarat că ştiinţa şi tehnologia se vor dezvolta într-un ritm atât de rapid, încât cei mai mulţi oameni nu vor putea să „digere” acest aflux de informaţii şi vor fi tentaţi să se „deconecteze” de la acest ritm de viaţă mult prea trepidant.
Multe dintre previziunile sale, referitoare la rapiditatea transmiterii de informaţii, acceptarea mariajelor homosexuale şi accelerarea ritmului de producere a catastrofelor ecologice, s-au adeverit în anii care au urmat.

Pentru următoarele patru decenii, Alvin Toffler afirmă că un număr tot mai mare de oameni îşi vor cultiva propriile legume şi îşi vor produce singuri alimentele, pentru a depinde tot mai puţin de marii producători şi distribuitori din industria alimentară.
Internetul de mare viteză va deveni o veritabilă normă în domeniu, iar videoconferinţele, devenite deja o practică curentă în zilele noastre, le vor permite angajaţilor din viitor să nu mai meargă la birou şi să lucreze din orice colţ din lume.

Doar câteva ţări vor mai fi considerate în viitor „state poliţieneşti” – în principal Coreea de Nord şi Iran.
China îşi va consolida statutul de putere economică majoră, se va alia cu Brazilia şi cu India pentru a influenţa ratele de schimb ale monedelor, dar şi cu Venezuela şi cu câteva state africane pentru a-şi asigura necesarul energetic.

Statele Unite ale Americii vor depinde de China pentru a se aproviziona cu şapte metale rare, indispensabile pentru fabricarea unor bunuri de larg consum, dar şi a unor dispozitive şi produse specifice, precum radarele, armamentul, instalaţiile eoliene şi automobilele hibride.
Dezvoltarea unor forme alternative de energie va creea „pierdanţi într-o lume post-hidrocarburi”[2], precum Arabia Saudită, Iran, Irak, câteva state din zona Golfului Persic, dar şi Rusia şi Venezuela.

Creştinismul se va extinde în ţările din emisfera sudică[3], iar musulmanii vor emigra în număr mare către ţările din Occident.[4]
Schimbările climatice vor genera o serie de conflicte, iar topirea gheţarilor va conduce la descoperirea unor noi zăcăminte minerale şi petroliere. Creşterea nivelului apelor mărilor şi oceanelor va provoca o deplasare masivă a populaţiei din zonele de coastă.[5]

Fenomenul de îmbătrânire a populaţiei va conduce la creşterea de patru ori pe plan mondial a cheltuielilor totale cu pensiile şi cu îngrijirile acordate persoanelor în vârstă, iar sistemul american al asigurărilor de sănătate va înceta să existe în forma sa actuală.[6]
La rândul lor, femeile vor ocupa tot mai multe posturi importante, procentul femeilor aflate în posturi de conducere urmând să atingă un nivel de neimaginat în urmă cu câţiva ani.[7]

Rapiditatea cu care vor fi transmise informaţiile va determina omenirea să intre în era „petabyte-ului”, o unitate de măsură de stocare şi de putere informatică superioară deja mult uzitatului gigabyte; un HDD de 2000 PB permite stocarea culturii intregii omeniri de când există ea şi până azi.[8]
Politica de cluster va continua şi se va impune, urmând ca în perioada următoare să existe grupuri de firme şi nu concerne mari ca în momentul de faţă.

Sursa de energie a viitorului va fi formată din:
– captarea şi înmagazinarea energiei solare;[9]
– utilizarea fisiunii nucleare;
– utilizarea energiei libere;
– utilizarea energiei vidului;
– utilizarea energiei magneto-gravitaţionale;
şi va determina un nou tip de civilizaţie, cu alte caracteristici decât cea actuală, definită drept civilizaţia hidrocarburilor.

Sursa: https://www.cotidianul.ro/alvin-toffler-si-a-anuntat-predictiile

NOTE:
1. Futurologia, o pseudo stiinta care propaga lozincile profetice de pe agenda Globatista.
2. Hidrocarburile, petrol sau gaze chiar daca nu se vor mai folosi in crearea energiei electrice sau motrice la vehicule, ele vor fi foarte importante ca materii de baza/prime pentru industia chimica si farmaceutica.
Deja scumpirea actuala a gazelor a propulsat preturile de cost la fertilizatorii folositi in agricultura la limite astronomice, anuntandu-se deja anul 2022 un an cu mari scaderi in productia agricola.
3. unde este zona sudica? sudul Americii? el este deja Crestin; sudul Africii? nimeni nu forteaza Crestinismul pe acolo; sudul Asiei? nici pe acolo nu sunt misionari Crestini; deci ce a vrut sa spuna la deruta Toffler cu sudul?
In expresia anglosaxona sud insemna la vale, jos deci tarile sudului sunt tarile mici si subdezvoltate.
4. Musulmanii sunt adusi cu plata de catre Soros, tocmai sa indeplineasca agenda Globalista de distrugere a Crestinismului si a valorilor sale Morale si de deznationalizarea statelor europene.
5. Zvonul cu dezghetarea ghetarilor dovedeste prostia autorului profet si a informatorilor lui.
Topirea gehtarilor nu aduce o crestere a nivelului apelor in Oceanul Planetar.
6. Scumpirea asigurarilor sociale si de sanatate facuta fortat si nenatural de bankerii Kosher va duce desigur la falimentarea statelor deja jecmanite de aceiasi bankeri.
7. Numirea ineptilor in functii de conducera si-a dovedit deja eficienta in mulgerea resurselor din toate companiile de catre bankerii Kosher.
Numirea femeilor, care sunt foarte ascultatoare si disciplinate, duce la acelasi lucru.
8. Profetia asta s-a petrecut deja, dar nu cum au vrut-o Globalistii, caci chinezii sunt cei care au intaietatea in Inteligenta Artificiala, in Quantum Communication, Quantum Computers etc.
De curand China a demonstrat ca are 2 computere capabile sa lucreze in quqntum, unul cu tranzistori de mare frecventa cum au si campionii de la Google, dar mai rapid decat acesta de 50 milioane de ori, iar celalat computer foloseste fotonii si este inca mai rapid decat primul.
9. Si aici chinezii sunt primii si singurii:
– culegerea energiei solare si din ploaie:
https://www.pv-magazine.com/2018/03/08/chinese-breakthrough-in-harvesting-energy-from-the-sun-and-the-rain

Chinezii au relizat o temperatura mai ridicata a soarelui lor artificial de 5 ori mai mare decat a soarelui natural:
https://www.wionews.com/science/hotter-than-the-real-sun-chinas-artificial-sun-sets-massive-record-for-plasma-fusion-442592

CONCLUZII:
Inconsecventa si inconsistenta profetiilor, respectiv a telurilor propuse de Globalism duce la Caderea Globalismului ca incununare de putere si bogatie, a unei culturi tribalnice, oculte si inumane.

De remarcat faptul ca articolul si notele introductive si de subsol au fost scrise in anul 2010, iar predictia cu fertilizatorii si agricultura pe anul 2022 se profileaza destul de clar.
Deci totul era scris in agenda elitelor financiare.

Se asteapta la o intoarcere a respectarii neabatute si neconditionate a prevederilor Cartei ONU care sa asigure independenta si suveranitatea reala a tuturor statelor lumii.

Sa dea Domnul sa se implineasca respectarea Statutelor,
CD