ADEVĂRURI ASCUNSE POPORULUI ROMÂN DE CANDIDATUL ALOGEN KLAUS WERNER IOHANNIS ÎN TIMPUL CAMPANIEI ELECTORALE PENTRU ALEGERILE PREZIDENȚIALE DIN NOIEMBRIE 2019

PARTEA A II-A: ANTICREȘTINUL KLAUS WERNER IOHANNIS

Cetățenii români au aflat că, în mandatul 2014-2019, Președintele României Klaus Werner Iohannis s-a dus, foarte rar, în Sibiu la Biserica evanghelică, o biserică protestantă.
Puțini români știu că adepții Bisericii evanghelice sunt luptători împotriva Fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos, a Maicii Domnului, a Ortodoxiei și a tot ce este sfânt pentru mântuirea sufletului omului. Ei nu sunt creștini, ei nu se închină la Cruce și nu își fac Cruce. Acești adepți nu au nici un crez, nicio moralitate creștină. Ei contestă orele de Religie ținute în școli și acționează pentru scoaterea Religiei și a icoanelor din instituțiile de învățământ.
Ca primar al Sibiului și în mandatul de Președinte al României, alogenul și evanghelistul Klaus Werner Iohannis a participat de foarte, foarte puține ori la evenimentele din Biserica Ortodoxă, organizate de Mitropolia Ardealului și de Patriarhia Bisericii Ortodoxe Române. Astfel:
-La 25 noiembrie 2018, când a fost slujba de sfințire a catapetesmei din Catedrala Națională, Catedrala Mântuirii Neamului, Președintele României Klaus Werner Iohannis a lipsit de la acest eveniment unic în istoria Bisericii Ortodoxe Române. Premierul României de atunci și finalista alegerilor prezidențiale de acum, doamna Viorica-Vasilica Dăncilă a fost la slujba din Catedrala Națională.
-În perioada 31 mai-2 iunie a.c., în timpul vizitei Papei Francisc în România, Președintele țării, evanghelistul Klaus Werner Iohannis a refuzat să-l însoțească pe Suveranul Pontif în călătoria sa prin România și să participe la slujbele religioase de la Șumuleu-Ciuc, Iași și Blaj. Atunci, Premierul României, doamna Viorica-Vasilica Dăncilă a participat la toate slujbele, fiind creștină ortodoxă.
-La 1 noiembrie 2019, la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost sărbătorit Centenarul acestei instituții de învățământ. Prezent la sărbătoare, în plină campanie pentru alegerile prezidențiale, Președintele-candidat Klaus Werner Iohannis a solicitat și a obținut scoaterea slujbei religioase din programul manifestărilor din Capitala Marii Uniri. Anticreștinul Klaus Werner Iohannis, încă Președintele României, a interzis oficierea slujbei religioase ortodoxe la Alba Iulia, la Centenarul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”!
Președintele alogen și anticreștin Klaus Werner Iohannis nu a inițiat și nu a susținut Referendumul național pentru familia creștină, formată din bărbat și femeie. Ca să nu fie criticat că nu a participat la acest Referendum pentru familie, seara târziu s-a dus și el la vot.
Președintele alogen și anticreștin Klaus Werner Iohannis nu a luat atitudine împotriva manifestărilor publice ale homosexualilor și lesbienelor, organizate în București și la Cluj-Napoca.
Ca să nu observe românii că nu își face Cruce, că este anticreștin, evanghelistul Klaus Werner Iohannis, la diferite evenimente și ceremonii, își duce mâna dreaptă în dreptul inimii. Unii au început să-l imite, dovedind că sunt și ei anticreștini.
Președintele-candidat alogen anticreștin Klaus Werner Iohannis a declarat și a repetat de nenumărate ori că el este în „război cu PSD”, adică cu milioane de cetățeni români creștini care sunt membri sau simpatizanți ai celui mai mare partid politic din România. Ca urmare, alegătorii care se duc la vot , în 24 noiembrie a.c., și pun ștampila pe Klaus Werner Iohannis își risipesc voturile pe un candidat alogen, anticreștin, antiromân și un războinic, cu o genă moștenită de la tatăl său, fost ofițer în armata lui Hitler. Familia din Germania care l-a adoptat pe micuțul Klaus Werner Iohannis este pașnică, din neamul auto-intitulat ales.
În România, în Grădina Maicii Domnului peste 95% dintre cetățenii români sunt credincioși ortodocși și catolici. Logic și în mod normal, Președintele tuturor românilor ar trebui să fie un credincios ortodox. A fost o mare rătăcire și mai ales o manipulare uriașă a românilor la alegerile prezidențiale din noiembrie 2014, când a fost ales Președinte al României un anticreștin. Pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie a.c., Biserica luptătoare, preoții ortodocși și cei catolici au șansa și obligația să-i informeze pe credincioși că în finala acestor alegeri au ajuns: un anticreștin și o ortodoxă.Ca urmare, anticreștinul Klaus Werner Iohannis are șanse uriașe să piardă aceste alegeri și imunitatea care i-a împiedicat pe procurori să se ocupe de dosarele sale penale, despre care mass-media a oferit unele informații.
Candidata Viorica-Vasilica Dăncilă este creștină ortodoxă, cu frica lui Dumnezeu, este o luptătoare pentru unirea românilor, pentru pace și colaborare pe scena politică românească.
Se știe că, în Postul Sfintelor Paști creștinii se salută între ei și susțin Adevărul privind Învierea Domnului nostru Iisus Hristos.
În situația actuală din România, după mandatul anticreștinului Klaus Werner Iohannis și până la alegerile prezidențiale din 24 noiembrie a.c., salutul potrivit între românii din Țara-Mamă și cei alungați pretutindeni ar trebui să fie:
Te lepezi de Satana?
Da, mă lepăd și merg la vot!
Jos dictatorul!
Jos dictatorul!
Nu vă fie frică și Iohannis pică!
Doamne ajută!
Dr.Gheorghe Funar

Cluj-Napoca,
17 noiembrie 2019