Fudulia nejustificată, prostia și gena trădării la „ardeleniștii” secesioniști
Posted by justitiarul on 14 martie 2019

Elita intelighenției românești vine din Moldova și Oltenia, marii inventatori sau scriitorii clasici cunoscuți de acolo provin. De aceea […]

Elita intelighenției românești vine din Moldova și Oltenia, marii inventatori sau scriitorii clasici cunoscuți de acolo provin. De aceea și sunt ținute în primitivism aceste zone, ca să nu mai apară alți isteți care să încurce planurile ocultei de dezmembrare a României.

Ardeleanul, deși se consideră superior celorlalți români, mai harnic și mai cinstit, în realitate este mai lent în gândire și acțiune, comod, „ocoș”, infatuat fără temei și lesne de satisfăcut, dar din păcate doar material: case musai cu etaj, mașini bengoase, restaurante de fițe, călătorii exotice peste hotare și… cam atât, mațul să fie plin, iar orgoliul fiecăruia saturat. Spiritualitatea, ideile nobile, idealurile filosofice, altruismul, onestitatea, generozitatea față semeni, gândirea și sensul vieții nu-l interesează, deși marele filosof Emil Cioran era din Rășinari, la doi pași de Sibiu.

Casa memorială Emil Cioran din Rășinari.

Gena trădării este cea mai puternică în Ardealul cel „civilizat” – divorțuri, abandon familial, escrocherii în detrimentul partenerilor de afaceri, politicieni secesioniști, dar și mentalul oamenilor de pe stradă… Dacă-i iei deoparte și-i întrebi de Ardeal și restul României, vei găsi un număr enorm de „ardeleniști” care vor separarea de țară, că cică Bucureștii jefuiesc Transilvania și Banatul, deși este o aberație, o teorie falsă, dar ei o iau de bună, că așa „o zâs” ’telectualul Sabin Gherman de la Cluj și gata, ăsta este argumentul suprem că așa este! Vă spun din capul locului că sunt clujean, concetățean cu Sabin Gherman, Rareș Bogdan și restul șlehtei secesioniste. Deci, nu sunt oltean, moldovean sau „mitic” din București!

Epicentrul prostiei nu-i Caracalul sau Vasluiul, ci Sibiul. Pe cât de mic, pe atât de spurcat! Un izvor nesecat de proști îngâmfați, trădători ereditari și oameni fără caracter! Sasul Werner a fost un fel de Boc al lor, o altă mizerie bipedă, care conduce în același stil, cu spectacole tip „Untold” pentru spălarea creierilor și renovări ale clădirilor fușerite, totul făcut numai pentru ochi, nimic pentru suflet!

Sasul Werner este un robot lipsit de sentimente și asexuat, realizat în laboratoarele globalismului, testat initial și rodat în „poligonul pentru experimente multiculturale” de la Sibiu, după care creatorii lui l-au instalat ca șef peste colonia numită România pentru ca jefuirea acestei țări de către corporațiile multinaționale să nu întâmpine piedici.

Sibiul a devenit un sat fără câini, orașul cu autoritățile și justiția cele mai corupte din România, capitala imposturii, a infatuării colective, acea fudulie nejustificată tipică omului prost, un stat în stat, „țara” sasului penal Mălai Mare Vodă. Un oraș condus de mafioți și locuit de idioți. Nu toți, doar marea majoritate…

Miting la Sibiu: „Je suis Gusti”, adică Augustin Lazăr… Doamne ferește, rău e să fii înghesuit la minte!

Sibiul e înconjurat de „sibiuri” mai mici, orășele moarte, ex-zone industriale puse la pămant, așa cum este Mediașul. Aici locuitorii sunt influnțați de indivizi caraghioși, ca tâmplarul Mircea Dăian, care se dă jurnalist, un propagandist separatist în slujba BND-ului german, activist militant pentru așa-zisa „independență” a Transilvaniei sau contrafăcutul „țărănoi” Willy Schuster, jumătate sas, jumătate ungur, alt agent de influență german, implantat în mediul rural și alte lepre secesioniste, la fel ca ei sau mentorul lor care-i și coordonează, nelipsitul activist antinațional Sabin Gherman.

Dăian, Gherman și Schuster la restaurantul cu specific săsesc „Hermania” din Sibiu.

Nu mi-am imaginat că Ardealul poate genera asemenea gunoaie, dar uite că poate! Ca focar toxic de infecție, Sibiul bate Clujul, agresivitatea antiromânească e mai concentrată la „Hermannstadt” pe metrul pătrat! Aici s-a petrecut ceva malefic, atitudinea aceasta dușmănoasă cu efect întârziat am simțit-o încă de pe băncile facultății, colegii sibieni aveau un soi de defazare atemporală gângavă în toate cele. Sincer, nu știu ce a provocat această degenerare colectivă, nu sunt psiho-sociolog, dar presupun că are legătura cu alcoolul consumat în cantități uriașe, înlocuit acum de droguri la cei tineri, cu propaganda pro-occidentală, cu predispoziția la comportamentul de turmă și – de ce nu? – cu egoismul, plus lăcomia sașilor și consangvinizarea prin căsătoriile între veri primari, ca să rămână averile în familie, uniuni conjugale incestuoase care au generat urmași imbecili.

Mircea Dăian și așa-zisul „steag al Transilvaniei independente”, în timpul campaniei electorale a lui Klaus Werner Iohannis din anul 2014.

Ardelenii sibieni sunt în politică cam ceea ce sunt femeile lor în societate: vulgaritate, educație deficitară (fără cei „șapte ani de acasă”), lipsă de maniere, aspect neglijent, atitudine de țoapă dornică de bârfă, îmbrăcăminte ieftină și de prost gust, frustare cât încape, orgolii aiurea, invidie, grandomanie și trădare în final.
Traian STOIA, Cluj-Napoca

********************

Nota redacției: Publicăm acest text care nu este în spiritul site-ului nostru. Semnale despre apariția unor „secesioniști” printre noi ne-au parvenit încă din 1990 și nu ne-au mirat. Se pare că vocile acestor bezmetici s-au înmulțit și nu-i putem ignora. Trebuie să-i luăm în calcul, chiar dacă nu le acordăm nicio șansă. Ideea că Transilvania ar trebui să fie un stat independent este de sorginte budapestană și și-a găsit unii susținători imediat după ce ungurii și-au dat seama că Stalin va face dreptate, va respecta drepturile românilor. Încercarea disperată de a impune o altă soluție, i-a adunat sub stindardul trădării pe mai mulți ardeleni imediat după 23 august 1944. Aceștia l-au avut în frunte pe Valter Roman… Detaliu aflat după 1990 din arhivele de la Moscova cercetate de GHeorghe Buzatu.
Textul de mai sus îl pomenește printre „secesioniști” și pe Rareș Bogdan. Nu greșește.
Tuturor le amintesc verdictul popular:
Tot românu-i ardelean Dus în țară de alean