Mihai
57 aprobate

mihai@yahoo.com
82.77.237.236
Frumos !

Domnule Coja, sunt sigur ca v-ati dat seama ca un roman autentic cu o astfel de biografie nu ar fi putut ajunge la carma tarii.

Citind ,,Bigrafia secreta a lui Ion Iliescu” si biografiile inexistente ale lui Umil Constantinescu si Zoianis Shase Kase, reiese clar ca pentru o astfel de functie au fost alesi numai cei santajabili, yesmanii cu biografii intunecate si trecut de satanei.
Chiar si Basescu, care nu a fost un tradator veritabil ca ceilalti, a avut schelete in dulap si abia acum au aparut la vedere – probabil pentru ca le-a baut satanistilor tot whiskiul din debara…? sau nu l-a salutat cum trebuie pe seful sau Soros, alias Zelenski…?

Petre Tutea spunea ca a regretat mult ca si-a irosit 13 ani din viata in temnita, pentru un popor de idioti.
Sunt convins 1000% ca avea perfecta dreptate.

Poate dupa acest razboi se vor trezi si romanii la realitate si vor vrea sa-si ia propria soarta in maini, sa nu se mai lase condusi de sclavii satanei, pentru ca Romania este Gradina Maicii Domnului Iisus Cristos si trebuie ingrijita si pastrata curata.

Istoria poporului roman a fost ascunsa si falsificata, dar Dumnezeu ii face bine pacatosului cu sila daca el nu este capabil sa priceapa ca traieste in minciuna.
Este bine ca s-a intamplat tot ce s-a intamplat in acest razboi atipic, pentru ca asa drojdia a iesit la suprafata. Romanul spune ca tot raul este spre bine si asa este.
Acum stim cu totii care sunt buruienile care trebuie taiate in Gradina Sfintei Fecioare.

Poporul roman este majoritar crestin – crestin ortodox este un pleonasm pentru ca adevaratii crestini sunt numai ortodocsii, ceilalti fiind falsi crestini din secte create de khazari pentru a opri raspandirea credinciosilor din Biserica Mantuitorului.
Partea buna este ca poporul roman crestin nu trebuie sa faca pacate si sa extermine el buruienile sataniste, fiindca sataneii incep sa-si ia gatul unul altuia conform traditiei Cabalei, care este o organizatie Biodegradabila, se auto-distruge precum pungile bio de la supermarket.
De ceilalti satanisti ,,sintetici”, nedegradabili de buna voie, se va ocupa Tribunalul International aplicand Legea Martiala, Codul de la Nuremberg si Conventia de la Geneva 1949.

Bucurati-va ca nu v-au ales sa conduceti Romania, pentru ca nu aveti stofa de sclav al Satanei.