Fw: Fwd: Post periodic

Mesaje primite

vladimir farsirotu vfarsirotu@yahoo.com

12:31 (acum 4 ore)

către
❤️❤️❤️„O boală precum cancerul, în țările musulmane, nu este considerată o boală periculoasă și poate fi tratată ușor câteva zile, prin post.
Fapt este că musulmanii, numesc această boală nu cancer, ci o bestie care absoarbe de câteva ori mai multă energie decât celulele obișnuite ale corpului. Este fructuos și se înmulțește (metastaze), iar atunci când se înmulțește și îi lipsește energia, în cele din urmă absoarbe toate resursele organismului, după care apare rezultatul fatal. Și în absența unei bestii a puterii, moare repede.
Unui profesor la Universitatea din Algeria i se spune că cancerul moare în post de la 3 zile la o lună, și în orice moment. Asta înseamnă să nu mănânci nimic și să bei doar apă curată.
Nutriția neîntreruptă poate provoca și cancer. Trebuie spus că medicii țărilor musulmane, au fost extrem de surprinși să audă despre statisticile cancerului și mortalității din Ucraina din acest motiv, deoarece această boală este rară în est, și dacă este găsită, se tratează ușor. Totuși, în țara noastră și în vest, aproape că nu există nicio informație despre tratamentul atât de simplu al cancerului, oamenii continuă să moară sute de mii. Postul este o rețetă pentru prevenirea și tratarea cancerului.

Potrivit unui studiu prezentat în Procedura Academiei Naționale de Științe, oamenii trebuie să refuze periodic trei mese și să tina post timp de trei zile sau jumătate.

O altă opțiune este așa-numitele ′′ zile de descărcare ′′ când o persoană ar trebui să consume maximum 500 kilocalorii sau să refuze micul dejun și prânzul.

Potrivit oamenilor de știință, această practică le va permite oamenilor să își mențină greutatea în normalitate și să opreasca dezvoltarea diabetului, cancerului, bolii Alzheimer și bolilor cardiovasculare.

Un astfel de efect de vindecare, se datorează refuzului temporar al alimentelor, care permit organismului să răspundă mai eficient la stres, oprește procesele inflamatorii, deprivează tumorile de ′′ nutriție „, accelerează eliminarea de celule deteriorate.

Cercetătorii au ajuns la concluzia, că sistemul tradițional de nutriție de trei ori pe zi, pentru majoritatea este anormal în ceea ce privește evoluția.

🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 Consum de fructe pe stomacul gol.

Asta îți va deschide ochii! Citiți până la capăt și trimiteți-o tuturor!

Dr. Dr. Stephen Mac tratează bolnavii de cancer într-un mod ′′ neortodox iar mulți pacienți își revin.

Înainte de a folosi energia solară pentru a-și vindeca pacienții de boală, crede în vindecarea naturală a bolilor. Uitați-vă la articolul lui de mai jos.

Aceasta este una dintre strategiile pentru tratarea cancerului. În ultima vreme, succesul meu în tratamentul cancerului este de aproximativ 80 %. Pacienții de cancer nu trebuie să moară. Leacul pentru cancer a fost deja găsit – așa mâncăm fructe.

Asta e chiar dacă crezi sau nu.

Regret sutele de bolnavi de cancer, care mor cu tratamente normale.

MÂNCARE

Toți credem că dacă mănânci fructe, înseamnă doar să cumperi fructe, să le tai și să le introduci în gura.

Nu este atât de ușor pe cât crezi. Este important să știi, cum și când mancam fructe.

Care este modul corect de a mânca fructe?

ÎNSEAMNĂ CĂ NU POȚI MÂNCA FRUCTE DUPĂ CE AI MÂNCAT ALTE ALIMENTE!

FRUCTELE, AR TREBUI SĂ FIE CONSUMATE PE STOMACUL GOL!

Dacă mănânci fructe pe stomacul gol, aceasta va juca un rol important în detoxifierea sistemului tău, oferindu-ți energie deosebită pentru pierderea în greutate și altele.

FRUCTELE SUNT CEL MAI IMPORTANT PRODUS.

Să presupunem că mănânci două felii de pâine și apoi o felie de fructe.

O felie de fructe, este gata să treacă direct prin stomacul si intestine, dar nu se întâmplă, din cauza pâinii mâncate înainte de fructe.

Între timp, pâinea și fructele putrezesc și se transformă în acid.

În momentul în care fructul intră în contact cu mâncarea din stomac și cu sucul digestiv, întreaga masă de alimente începe să se strice.

Așa că, te rog, mănâncă-ți fructele  înainte de masa, cu 30 de minute.

Ai auzit oameni plângându-se:

De fiecare dată când mănânc pepene verde, am gaze, stomacul îmi explodează, când mănânc banană, simt că trebuie să fug urgent la baie.

Fructele se amestecă cu alte alimente putrezite și produc gaz, prin urmare vei fi balonat!

Păr gri, chelie, flash-uri nervoase și cercuri întunecate sub ochi,  lucruri care nu se vor întâmpla dacă mananci fructe.

Potrivit dr. Herbert Shelton, care a făcut cercetări în acest sens, nu există lucruri ca niște fructe precum portocală și lămâie, acre pentru că toate fructele devin alcaline în corpurile noastre.

Dacă ai învățat cum trebuie să mănânci fructe, ai secretul frumuseții, longevității, sănătății, energiei, fericirii și greutății normale.

Când trebuie să bei suc de fructe – bea doar suc proaspăt de fructe, NU din cutii, pachete sau sticle.

Nici să nu te gândești, să bei sucul încălzit.

Nu mânca fructe fierte, pentru că nu primești nutrienți deloc.

Îi prinzi doar gustul.

Gătitul distruge toate vitaminele.

Sa mănânci un fruct întreg, este mai bun decât să bei suc.

Dacă trebuie să bei suc proaspăt de fructe, bea-l încet, pentru că trebuie să-l lași să se amestece cu saliva, înainte să o înghiți.

Poți face trei zile de fructe, pentru detoxifierea rapida a organismului.

Mănâncă doar fructe și bea suc proaspăt de fructe, timp de 3 zile.

Și vei fi surprins când prietenii îți vor spune cum strălucești!

Kiwi: 🥝🥝🥝
Micuț, dar puternic.
Acesta este o sursă bună de potasiu, magneziu, vitamina E și fibre. Conținutul său de vitamina C este de două ori mai mare decât portocala.

🍏🍎🍏🍎🍏 MĂRUL:
Un măr pe zi te ține departe de doctori!
În timp ce mărul are vitamina C scăzută, are antioxidanți și flavonoizi care stimulează activitatea vitamina C, reducând astfel riscul de cancer de colon, atac de cord și accident vascular cerebral.

🍓🍓🍓🍓🍓 Căpșuni:
Un fruct protector.
Căpșunile au cea mai mare capacitate antioxidantă  și protejează organismul de cancer, vase de sânge și radicali liberi.

🍊🍊🍊🍊🍊 Portocala 😗
Un leac dulce.
Consumul de 2-4 portocale pe zi, poate ajuta la reducerea răcelilor, la reducerea colesterolului, prevenirea și dizolvarea pietrelor la rinichi și reducerea riscului de cancer de colon.

🍉🍉🍉🍉🍉 PEPENE:
Este compus din 92 % apa, ajuta la stimularea sistemului imunitar.

Este și principala sursă de licopină care luptă împotriva cancerului.
Vitamina C și potasiul sunt alte substanțe nutritive găsite în pepene verde.

🍑🥑🍑🥑 GUAVA ȘI PAPAYA
Cea mai bogata sursa a vitaminei C.

Guava este, de asemenea, bogată în fibre, care ajută la prevenirea constipației.

Papaya este bogată în caroten; ajuta vederea.

Bem apă rece sau băuturi după ce mancam.

Îți vine să crezi asta?

Pentru cei cărora le place să bea apă rece sau băuturi reci, acest articol este pentru voi.

E frumos să bei o cană cu apă rece, sau băuturi reci, după masă.

Totuși, apa rece sau băuturile vor întări materialul uleios, pe care tocmai l-ai mâncat.

Foarte curând se va transforma în grăsimi nocive și va duce la cancer!

Este mai bine să bei supă caldă, sau apă caldă după ce mănânci, și înainte de masa cu jumătate de ora, poți bea un pahar de apa. ”

Cardiologul spune asta :

Dacă toată lumea o trimite la 10 persoane, atunci poate fi sigur că va salva cel puțin o viață.

Deci, hai să facem asta!!! 🍏🍓🍊🍉🍇🍍🍎🍈🍑🍒🍌

Text preluat.

Trimis de pe iPhone‑ul meu