Frauda este din ce în ce mai evidentă!

Sunt in jur de 18500 de sectii de vot, gasiti sectii cu 4000, cu 500 de voturi in plus, cu 50, incepe deja lumea sa realizeze ca lucrurile nu sunt in regula, dispar rezultatele cu totul de pe site ul BEC, e inceputul haosului.


[…]

Fostul şef al SPP, generalul Dumitru Iliescu: ”SRI – INSTITUȚIE PUBLICă SAU STRUCTURă MAFIOTĂ?”

Nu exclud posibilitatea ca unii dintre dumneavoastra sa considere titlul acestei postari ca fiind foarte dur! Imi asum acest risc, dar prin cele pe care le voi prezenta in continuare am sa va demonstrez contrariul. O institutie publica, responsabila, in speta SRI, actioneaza numai in limitele impuse de normele legale in vigoare, de Constitutie, de Legea privind Siguranta Nationala a Romaniei, si de Legea de Organizare si Functionare, in special.

Daca analizam activitatea acestei structuri, vom observa foarte usor ca in ultimii 12 ani ea, in mod sistematic, si-a depasit cu mult atributiile conferite prin lege, organizand si desfasurand actiuni si activitati din sfera de responsabilitate a altor autoritati publice. Nu am sa reiau aspectele referitoare la acest subiect, aspecte prezentate in analizele publicate de mine anterior. Ele pot fi usor lecturate daca sunt accesate site-urile publicatiilor care le-au preluat, precum si contul si pagina mea pe Facebook.
[…]

Vă place cum își iau demnitatea înapoi?

Democrația a învins. PSD, deși la guvernare și deci organizatorul alegerilor, a fost martor neputincios cum sistemul i-a făcut varză și a băgat doar decît vreo 1,5 milioane de voturi pe listele suplimentare. De la 30 la 22, doar decît vreo opt puncte procentuale la care au fost lucrați, făcuți, tocați.

Democrația a învins. Securitatea a bătut Partidul de s-a votat pe el. Va prelua încet încet puterea. Pas cu pas, cum ar veni. Și pe urmă civilii vor mînui puterea. Atunci să vezi. Va urma un ciclu de mermeleală aproape civilă de vreo 5-10 ani în care își vor da și ei măsura neputinței și nepriceperii. Cum a fost un an cu civilul de Cioloș? Stați să vedeți cum va fi 5-10 ani cu civilul de Barna sau cu saltimbancul de Orban. […]

Mineriadele și terorismul de stat

Cum a fost organizată și de către cine reprimarea demonstranților din Piața Universității din 14 iunie 1990? Ce se ascunde în spatele Mineriadei? Care sunt, rând pe rând, obiectivele vizate de inițiatori? Cum a fost încheiat, încă de pe atunci, parteneriatul dintre serviciile secrete – și în primul rând SRI – și procurori, având drept obiectiv surprimarea mișcărilor pro-Vest? Cum a fost întârziat cu mulți ani drumul României către civilizație? Ce nu trebuie să uite românii cu niciun preț?

Reprimarea demonstranților, care au participat la protestul maraton din Piața Universității în 1990, a fost o mișcare bine ticluită și bine pusă în practică iar scopul ei nu s-a rezumat doar la pedepsirea unui mare număr de tineri, cei mai mulți studenți, care au fost maltratați și apoi aruncați pentru a fi torturați în infernul de la Măgurele. Atenție, cu ajutorul unor procurori, așa-ziși oameni ai legii, cu un profil asemănător, dacă nu chiar identic  cu al unora dintre procurorii de azi, care au lucrat și lucrează în binom cu SRI.
[…]

Alexandru Petria: ”România își are de ales parcursul, fără lozinci, cu pragmatism”

Aud- suntem pentru valorile europene. Care valori?, n-am cum să mă abțin. Ale Revoluției franceze de la 1789, ale catolicismului, ale protestantismului militant, ale social- democrației scandinave, ale austerității atee a nemților posaci, cele din mai 1968, ale vestelor galbene protestatare la Paris, ale corectitudinii politice, în care fiecare aschimodie se simte discriminată și pretinde dreptul de a-și bate joc de majoritari?

Valorile europene sunt ca o cameră cu nu știu câte ieșiri. Nu-s o omogenitate, ca portretele cu Iisus produse în China, care trag cu ochiul. La limită, hai să luăm de bune că referirea la „valorile europene” e a optiunilor pentru democrație, dar e o forțare pentru Dorei, pentru cei cu strălucita inteligență a roabei și betonului.
[…]

Dan Diaconu: ”E posibil ca, din rațiuni de răzbunare, americanii să ne împingă să mușcăm din mărul otrăvit de la Chișinău!”

Joi Strâmtoarea Ormuz a început să se încingă. Două petroliere sunt atacate în Golful Oman fără ca cineva să revendice atacul. Întâmplător sau nu, cele două petroliere transportau aurul negru către Japonia. Acea Japonie al cărei premier, Shinzo Abe, se afla într-o vizită de stat în Iran. Abe se află în zonă pentru a încerca detensionarea situației din Orient. În același timp, întrucât teza cu „axa răului” a devenit fâsâită chiar și pentru copiii de grădiniță, tot mai multe țări – printre care și Japonia – continuă să cumpere petrol iranian.

Așadar ce-avem aici. Un premier dintr-o țară care refuză aplicarea embargoului dictat de americani, aflat într-o vizită oficială, constată că două tancuri petroliere care duceau materia primă în țara sa sunt atacate de necunoscuți. Mai mult, americanii apar imediat în zonă pentru a salva echipajele. Și, cum ei se nimeriseră pe-acolo ca niște buni samariteni s-au gândit să facă și o anchetă scurtă, doar ei sunt melițienii mondiali, nu-i așa? Anchetă în urma căreia, surpriză, s-a găsit și vinovatul de serviciu sub forma aceluiași „diavol iranian”. Care Iran, conform saudiților – se face vinovat de un atac al desculților Houti, care-au dat cu bombardeaua într-un aeroport.
[…]

SRI va controla modul de cheltuire a banilor publici și va verifica firmele și angajații dacă au bani mai mulți decât cei declarați

Serviciul Român de Informaţii (SRI) a pus în funcţiune sistemul IT prin care poate controla modul de cheltuire a banilor în instituţii publice, dar şi cât de cinstiţi sunt patronii care au mai multe firme sau angajaţii care au bani mai mulţi decât cei pe care-i declară, scrie adevarul.

Sistemul ar trebui să poată identifica rapid şi firmele ai căror acţionari sau administratori figurează la mai multe societăţi şi au cazier judiciar, precum şi persoanele fizice în cazul cărora sunt neconcordanţe între venitul declarat şi clădirile, terenul sau maşinile cumpărate, scrie profit.ro.
[…]

Luminița Arhire: ”AH! MOȚIUNEA MEA !… SAU FABULOASA APARIȚIE A ȘARPELUI CU OCHELARI (GALBENI )”

În sala de plen, era o liniște care l-ar fi îmbiat la un binemeritat somn post-meridian pe bravul Mihai Goțiu, în caz că, din întâmplare, dânsul ar fi fost acolo. Dar nu era. Și, de fapt, nu era mai nimeni. În afară de Gigel… cum care Gigel? Ăla care a fost ministrul Culturii și căruia i s-a cerut să recite o strofă din Luceafărul, pe 15 ianuarie 2014, de ziua lui Eminescu și a Culturii Naționale … Acum, spuneți: dacă vă trezește cineva din somn și vă cere acest lucru, nu puteți trece „proba”? Eu cred că da! închideți ochii și-i dați drumul: „A fost odată ca-n povești/ A fost ca niciodată…” sau „Porni Luceafărul. Creșteau / În cer a lui aripe…”etc. Gigel însă, ministru al Culturii în România, în loc să recite, legănându-se frumos de pe un picior pe altul, a răspuns așa:

“Sigur că vă pot recita, chiar prima strofă, ultima strofă, cea de-a 63-a strofă, dar chiar credeţi că ministrul Culturii trebuie să apuce să recite aşa, pe holurile Parlamentului, poezii? După ce închideţi camerele vă garantez că vă recit o poezie… Nu ştiu tot «Luceafărul», îl ştiam odată în tinereţe. Vă aduc aminte că am o anumită pregătire, nu ştiu dacă îl mai ştiu pe tot, dar îl ştiam da capo al fine”.
[…]