Este ora 18 și un sfert! Televiziunile se pregătesc să ne anunțe cine sunt câștigătorii alegerilor locale. De fapt, aceștia sunt știuți de la începutul campaniei electorale! Câștigătorii sunt Ei. Nu Noi. Noi nici nu am participat! Sau dacă dintre Noi unii totuși au ajuns să candideze, au făcut-o lăsându-se la voia întâmplării, iar nu după o strategie bine gândită!

Nu vor ajunge primar al Bucureștiului nici Florin Călinescu, nici Cătălin Berenghi, nici  Simion sau Coita, ci unul dintre cei doi candidați ai așa ziselor principale partide. Un comentator politic mereu prezent pe micile ecrane a făcut și cel mai sumbru pronostic: cine va fi ales primar la București va candida cu șanse mari la preșidenția Țării peste 4 ani! …Oare putem cădea atât de jos?!

Ei, adică candidații partidelor parlamentare, candidații celor care de 30 de ani legiferează în contradicție cu cele mai elementare interese naționale. Iar Noi, care ne considerăm patrioți, ba chiar naționaliști, rămânem mai departe în afara jocului politic?! Campionatul se joacă fără nicio echipă care să ne reprezinte?

Mai avem o șansă la 6 decembrie 2020. Adică la alegerile generale de peste două luni. Dar răstimpul pe care îl avem la dispoziție este mult mai scurt: o lună, până la începutul de noiembrie, când se vor depune candidaturile. O lună în care să facem ce nu am reușit să facem în ani de zile! Pare imposibil! Pare! Dar nu e imposibil!

De ani de zile nu reușim noi, patrioții, noi, naționaliștii, nu reușim să ne adunăm laolaltă. Dar acum ne cunoaștem destul de bine unii cu alții și sunt șanse să ne putem suporta unul pe altul sub același drapel, sub aceeași firmă: Salus Reipublicae suprema Lex! Salvarea Țării este țelul suprem!

Îmi iau răspunderea de a striga „Adunarea!” Îmi iau răspunderea de a demara operațiunea anevoioasă la care îi chem pe toți cunoscuții mei, inclusiv pe cei care cunosc ideile mele și le împărtășesc măcar în parte! Apelez la cunoscuții și prietenii cunoscuților mei, care se simt solidari cu ideea de interes național! Îi chem alături pe toți românii care suferă în tăcere asistând neputincioși la spectacolul degradării societății românești! Așa nu se mai poate! Trebuie ieșit în calea dezmățului politicianist pentru a le pune mâna în piept și a le striga în obraz: Așa nu se mai poate!

Pentru asta este nevoie de două acțiuni care vizează alegerile parlamentare de peste două luni:

  1. Organizarea unui partid naționalist care să prezinte candidați valabili la alegerile din decembrie.
  2. Exercitarea presiunii publice asupra partidelor parlamentare pentru a le ajuta și determina să pună pe listele de partid candidați valabili, renunțând la impostorii pe care i-au promovat până acum.

Deocamdată, atât! În seara aceasta, când vom face bilanțul trist al unor alegeri penibile, e bine să știm că speranța noastră în mai binele pentru Țară este întemeiată. Este trează! Românul nu piere!

Doamne, ajută!

Ion Coja

27 septembrie ora 19,15