FRANȚA MOARE, DAR STÂNGA NU SE PREDĂ!

CTx-rXmWIAA-6KS

Sâmbată, la Nantes, Stânga anti fascistă și pro islamistă și-a mobilizat adepții. Au trecut doar câteva ore de la masacrul comis de islamiști la Paris, dar cei 129 de morți se pot odihni liniștiți, iar cei câteva sute de raniți grav pot avea încă speranță: în Franța, stânga este mai hotărâtă ca niciodată să combată rasismul, islamofobia, xenofobia și fascismul. Nu și terorismul islamic, pentru că nu el este, nu-i așa?, pericolul mortal. Nu el reprezintă cea mai gravă amenințare la adresa democrației franceze, ci rasismul! Nu Islamul, ci islamofobia sapă la fundamentul Republicii!

Pe pancarta purtată de manifestanți se putea citi “Nantes contra rasismului” , “Nici fasciști, nici frontiere” sau “ACAB” (All Cops Are Bastards).

La Metz, sâmbătă, manifestația adepților multiculturalismului, a toleranței și a diversității fără limite și frontiere a fost perturbată de câțiva “fasciști”, care au îndrăznit să afișeze o pancartă pe care scria “Afară cu islamiștii!” Adică, “fasciștii” cereau ceea ce în Franta nu e deloc recomandabil să ceri – expulzarea celor care cred că a-i ucide în numele lui Allah și al Islamului pe “câinii necredincioși”, este o datorie sfântă. Pe cât de majoritari pe atât de mânioși, toleranții cetățeni francezi s-au repezit asupra lor, strigând: “ Rasiști, fasciști, fii de curve”!

Multiculturalismul a făcut în Franța cel puțin un miracol: acum nu numai musulmanii îi numesc pe francezi “fii de curve”, dar sunt și mulți francezi care, fiind de acord cu ei, își identifică astfel compatrioții!

http://www.fdesouche.com/668921-fachos-dehors-la-manifestation-degenere-metz

Tot sâmbătă, la Lille, stângiștii de la Liga Drepturilor Omului au organizat în centrul orașului o adunare de susținere și solidaritate cu victimele atentatelor. “Suntem solidari cu morții și familiile lor” au declarat cei prezenți. La marginea manifestației, câțiva “identitari francezi” au expus ostentativ, ca la Metz, pancarta cu “Expulsons les Islamistes”. “Suntem solidari cu morții și familiile lor” s-au repezit asupra “fasciștilor”! În Franța, cei care mai apară încă identitatea franceză sunt considerați fasciști și trebuiesc alungați. Apărați de poliție, “fasciștii” au fost nevoiți să se retragă.

Victorie! Stânga obligă Franța să-i împărtășească tristul destin – de a susține azi niște cauze al căror faliment nu-l va percepe decât atunci când va fi prea târziu. Numai că stânga s-ar dezice de gena ei dacă ar face altfel.

http://www.lavoixdunord.fr/region/un-millier-de-manifestants-place-de-la-republique-a-ia19b0n3160799

Așa că, Franța moare, dar stânga franceză nu se predă încă. O va face, totuși, în cele din urmă, dar numai după ce, sub privirea răbdătoare a Islamului, va termina de îngropat Franța. Apoi …. se va supune.