caroline gunderode
314 aprobate

google.bex
caroline.gunderode@gmail.com
109.133.42.42

 

Articol inconturnabil : savantii, universitarii, statisticienii si societatile germane isi unesc fortele pentru a opri vaccinarile :

https://www.francesoir.fr/societe-sante/effets-secondaires-des-vaccins-allemagne
FRANCE SOIR :

Efecte secundare ale vaccinurilor: oamenii de știință germani aruncă mai multe pietre în iaz
Publicat la 09.04.2022 la 20:07

„Este foarte posibil ca vaccinarea să provoace leziuni pe care cei vaccinați nu le pot imagina în avans. Acestea sunt potențiale infracțiuni”.
F.Froger / D6
DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL:
Autor(i): FranceSoir
-A _+ A
Tabu pentru unii, scandal pentru alții, efectele secundare ale vaccinării anti-Covid sunt un subiect din ce în ce mai important, care ia forma unei oale sub presiune periculoase… Medicii și oamenii de știință germani muncesc din greu până se sparge gheața. Atat de mult incat presa mainstream nu mai poate eluda intrebarea si se vede obligata sa relateze replici cel putin ingrijoratoare pentru campania de vaccinare.

Observațiile medicului generalist Eric Freisleben

Astfel, Berliner Zeitung sau televiziunea națională au trebuit să raporteze în aceste zile observațiile unui medic berlinez foarte proeminent, medicul generalist Erich Freisleben. O ștafetă neobișnuită, având în vedere că s-a declarat în repetate rânduri împotriva oricărei obligații de vaccinare și a publicat o carte de rechizitoriu în 2021: Medizin ohne Moral (Medicina fără moralitate).

În 35 de ani de practică, Eric Freisleben spune că a văzut, până în 2021, aproximativ cinci cazuri de reacții adverse grave ale vaccinurilor. Cu toate acestea, din 2021 și injecțiile anti-Covid, el a văzut „96 de cazuri dovedite” și a trebuit să angajeze un alt medic în cabinetul său pentru a se ocupa de asta. El explică că 3% dintre acești pacienți vaccinați sunt total incapabili de muncă. Într-un eșantion de 60 de pacienți vaccinați, dimerii D sunt anormal de mari la 40% dintre ei; acestea sunt semnalele difuze de microcheaguri .

El a găsit, de asemenea, „anticorpi antagonişti” , observaţi în mod normal pe aproximativ 3% din pungile de sânge şi numai la un pacient grav sau cronic. Dar, dintre pacienții cu reacții adverse pe care doctorul îi vede acum, „90% dintre ei sunt în acest caz”. Acești receptori fiind în inimă, ochi, rinichi, asta ar explica diversitatea simptomelor. „Știm că există, dar pentru cât timp acești anticorpi vor împiedica calea semnalului, nu știm încă. Astfel de incidente nu au fost niciodată văzute cu alte forme de vaccin”, explică el.

Deplângând pasivitatea autorităților și absența oricăror cercetări oficiale privind efectele secundare, Eric Freisleben experimentează în prezent cu un tratament cu cortizon, care funcționează relativ bine la aproximativ 70% dintre răniți, deoarece, presupune el, injecțiile ar fi declanșat un proces inflamator masiv și generalizat. El remarcă, de asemenea, la 95% dintre pacienții cu efecte secundare, o lipsă flagrantă de „celule Memory-Tc” , celule care joacă un rol esențial în imunitate .

La fel ca acest medic generalist, înaintea votului din Parlament care a avut loc joi, 7 aprilie, și-au dat glas și alți oameni de știință de renume.

Exces de mortalitate post-vaccinare

55 de oameni de știință, inclusiv 43 de profesori universitari, au decis să tragă împreună pentru a-l apăra pe profesorul Christof Kuhbandner .

La 21 ianuarie 2022, Christof Kuhbandner, expert în tehnici statistice și modelare matematică, a publicat în sursă deschisă un articol de 28 de pagini intitulat „ Excess mortality climbs in cronological corelation with COVID-vaccines ”. El a concluzionat acolo că „curba deceselor în 2021, precum și cea a mortalității în exces, reflectă cu un ușor decalaj de timp, aproape exact curba primei și a doua doze de vaccinuri apoi mementouri” . Acest articol a declanșat un baraj ostil, în special din partea Institutului Leibniz pentru Cercetare în Economie, pe secțiunea site-ului lor: „Non-statistica lunii”. (Unstatistik des Monats: Impfquote und Übersterblichkeit, eine „Spurious Correlation“ = Rata de vaccinare și excesul de mortalitate – o corelație greșită).

Pe 3 aprilie, cei 55 de oameni de știință menționați mai sus au semnat și publicat o scrisoare deschisă motivată, cerând eliminarea imediată a articolului din secțiunea „Unstatistik des Monats” :

„Suntem enervați că renumita secție Unstatistic a Monaților poate publica un text atât de prost cercetat și discutabil din punct de vedere faptic, text care de altfel și în mod flagrant dezinforma publicul larg despre un semnal de alarmă care există și care indică posibile efecte secundare ale injecțiilor anti-COVID.Astfel, solicităm retragerea imediată a acestui text și publicarea unei clarificări.Astfel de publicații neserioase împiedică buna practică științifică pentru dezvoltarea medicamentelor.sigur, care – așa cum demonstrează istoria farmacovigilenței – pune în pericol sănătatea și viața a nenumărate ființe umane și alimentează neîncrederea în toate vaccinurile din populație.”

Institutul Paul-Ehrlich îl ia pentru rangul său

La mijlocul lunii martie, cinci profesori titulari de chimie la cinci universități diferite, din Elveția și Germania, semnaseră împreună mai multe scrisori către Institutul Paul-Ehrlich (PEI, echivalentul ANSM), cerând acces la date „cu privire la potențialul oncogen al injecții de ARNm” . Aceștia au solicitat, de asemenea, acces la studii de validare a utilizării adjuvanților de injectare ALC-0159 și ALC-0350, răspunsuri precise privind controlul calității loturilor , precum și detalii despre mecanismele oficiale prevăzute pentru raportarea efectelor secundare. Aceste scrisori indică deficiențe notabile. Însă, neavând un răspuns satisfăcător în cele 15 zile fixate ca termen, profesorii au avut una dintre scrisorile publicată, în care se precizează cerințele.în ziarele germane .

Pericolele proteinei Spike

În mod similar, la jumătatea lunii martie și din laboratorul său de patologie din Reutlingen, medicul legist Arne Burkhardt a trimis o serie de scrisori către PEI , în care prezintă rezultatele actualizate ale celor 40 de autopsii pe care le-a supravegheat și solicită oprirea imediată a vaccinării. campanie. În scrisoarea din 16 martie, acum publică, el scrie în special:

„În toate țesuturile de organe studiate, inclusiv în sistemul vascular, inima și creierul persoanelor care au murit subit temporar în legătură cu vaccinarea SARS-CoV-2 (dintre care majoritatea nu urmau niciun tratament și nu au fost internate), apar leziuni corespunzătoare acţiunea substanţelor toxice, însoţită de reacţii inflamatorii, asistând la leziuni intravitale.Rezultatele histologice sunt, în combinaţia lor, extrem de neobişnuite şi în anumite cazuri niciodată observate până acum.[…] În aceste leziuni şi zone inflamatorii din jurul vaselor, a fost este posibil să se identifice în mod clar expresia proteinei Spike datorită imunohistochimiei, care este deosebit de specifică.Astfel, s-a demonstrat că acest lucru este cauzat mai degrabă de vaccinare decât de infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Și profesorul Burkhardt își încheie scrisoarea către PEI astfel:

„Din aceste motive, vă îndemnăm, cu privire la aceste medicamente bazate pe ARNm sau pro-ARNm (numite vaccinuri):

are. Comirnaty
b. Spikevax
v. Vaxzevria
d. Vaccinul Covid-19 Janssen

1. retragerea imediată a medicamentelor menționate în prezent în circulație;
2. suspendarea imediată a autorizațiilor lor de introducere pe piață;
3. prezentarea către semnatarul prezentei scrisori înainte de 18 martie 2022 a unei copii a deciziilor dumneavoastră în materie.”

Dacă scrisoarea a rămas fără răspuns, a fost totuși citită de zeci de mii de germani înainte de votul privind obligația de vaccinare.

Citește și: Făcând celulele să producă proteina Spike, vaccinarea echivalează cu inocularea bolii

BKK Pro Vita a tras un semnal de alarmă

La sfârșitul lunii februarie 2022, Andreas Schöfbeck, pe atunci președintele consiliului de administrație al BKK ProVita, una dintre cele mai mari case de asigurări de sănătate din țară, a spulberat rapoartele oficiale, asigurând într-o scrisoare că numărul de efecte secundare a fost subestimat cu un factor de 10. .

Citește și: Efecte secundare ale vaccinurilor: un asigurător german pulverizează rapoartele oficiale

La începutul lunii martie, Andreas Schöfbeck a fost concediat, chiar în ziua în care își plănuise întâlnirea cu Institutul Paul-Ehrlich.

La câteva săptămâni după ce a fost înlocuit, matematicianul și analistul de date Tom Lausen a depus o plângere împotriva noului șef al mutualei BKK Pro Vita. Și asta în fața a o sută de procurori germani.

Citește și: Obligația de vaccinare în Germania: procurorii și magistrații acuză ferm lovitura

Inițial, Tom Lausen a scris către PEI pentru a întreba dacă noua conducere a BKK a transmis datele criptate menționate de Andreas Schöfbeck și dacă PEI s-a asigurat că și asociațiile de medici contractați transmit datele. de farmacovigilență în conformitate cu lege. Tăcerea lungă care a urmat l-a determinat pe matematician să angajeze un avocat. Apoi a depus o plângere, pentru că „este foarte posibil ca vaccinarea să provoace leziuni pe care cei vaccinați nu le pot imagina dinainte. Acestea sunt potențiale infracțiuni”.

Autor(i): FranceSoir

DISTRIBUIȚI ACEST ARTICOL: