FLORIN PIERSIC la 88 de ani. Cu tot dragul!

Florin Piersic a împlinit 88 de ani. Este în formă, din toate punctele de vedere și sperăm că va bate suta! UN CENTENAR FLORIN PIERSIC AR FI O RĂSPLATĂ BINE MERITATĂ PENTRU CEI CARE ÎL IUBESC AȘA DE MULT! Adică pentru toți românii și nu numai.
Sunt și mulți evrei care îl iubesc pe Florin Piersic, în frunte cu Bibi Netanyahu. La emisiunea TV unde a fost invitat să fie omagiat cu acest prilej aniversar, Florin Piersic a ținut să ne vorbească despre „evreii săi”! Despre evreii pe care tatăl său i-a salvat la Cernăuți în timpul lui Ion Antonescu, despre evreii care l-au decorat și premiat într-una din cele 47 de vizite făcute de marele actor în țara lui Israel.
Subsemnatul, ca ins care am scris multe texte pe seama „contenciosului” româno-iudaic, am urmărit cu atenție emisiunea amintită, dedicată și comemorării anilor scurși din ianuarie 1945, când Armata Roșie a eliberat deținuții din lagărul de la Auschwitz.
Aducând vorba de Cernăuții anilor de dictatură antonesciană, Florin Piersic m-a făcut să-mi aduc aminte de mărturiile lui Raoul Volcinschi din ziua de 28 iunie 1940, zi de jale națională pentru români, sărbătorită însă cu mult elan și entuziasm de evreii din Cernăuți, inclusiv cu focuri de armă trase asupra militarilor români. (Vezi textul respectiv republicat pe 31 ianuarie pe site-ul nostru.)
Despre comportamentul plin de ură al unor evrei din Bucovina și Basarabia, nu puțini, manifestat față de români în perioada iunie 1940-iunie 1941 există multe mărturii, printre cele mai cunoscute fiind cele semnate de Nicolae Iorga și Paul Goma
Desigur, nu toți evreii au fost niște criminali, dar niciun evreu, din Basarabia sau Bucovina, nu a găsit de cuviință să se disocieze de conaționalii care le făceau de rușine stirpea!
Rușine la evrei?! NICI MĂCAR EVREII DIN ALTE LOCALITĂȚI NU AU GĂSIT DE CUVIINȚĂ SĂ CONDAMNE COMPORTAMENTU ABJECT AL EVREILOR DIN BUCOVINA ȘI BASARABIA.
Drept care după ce un an mai târziu în iunie 1941 a început războiul de eliberare a Basarabiei s-a pus problema unei juste atitudini față de trădarea evreilor. Autoritățile române au considerat că nu este posibil să fie identificați corect evreii criminali și că singura pedeapsă aplicabilă ar fi pentru o vină colectivă, a tuturor evreilor. Așa s-a ajuns la soluția strămutării în Transnistria a evreilor din Basarabia și Bucovina, precum și a altor indivizi despre care se știa că nu se poate conta pe loialitatea lor față de statul român. În primul rând fiind vorba de simpatizanți și activiști bolșevici, adunați din toată Țara în Transnistria, majoritatea dintre ei fiind, precum se știe, din păcate evrei…
Statutul celor strămutați în Transnistria a fost al unor persoane care nu aveau voie să revină în România. În rest au avut parte de un regim acceptabil, civilizat, omenos. Nici vorbă de exterminare!
Când a venit vorba de gestul familiei Piersic, de a adăposti / ascunde câteva familii de evrei din Cernăuți, pentru a-i scuti de strămutarea în Transnistria, țuțărul emisiunii a simțit nevoia să precizeze că în felul acesta părinții lui Florin Piersic riscau represalii severe din partea autorităților. Moment în care simt obligația să intervin și să precizez că se cunosc mai multe cazuri de români care i-au ajutat pe compatrioții lor evrei în împrejurări similare, dar nu se cunoaște niciun caz în care autoritățile să fi intervenit pentru a pedepsi un asemenea act de solidaritate umană. Însuși Ion Antonescu dovedise sentimente de solidaritate cu evreii, permițându-le să tranziteze România sau s-o părăsească pentru a ajunge în Palestina. Zeci de mii de evrei s-au bucurat de bunăvoința Mareșalului!

Vorbesc în cunoștință de cauză: tatăl meu a fost în situația de sfida justiția vremii, la 8 ianuarie 1941, manifestându-și deschis solidaritatea cu prietenul său Alexandru Spiegel, aflat la ananghie. Nu a riscat nimic! (Vezi textele despre Zaharia Coja publicate pe acest site…)

Țin prea mult la maestrul FLORIN PIERSIC ca să nu mă disociez de pledoaria sa în favoarea lumii lui Israel! Pledoarie nemeritată!
Maestre drag, Israelul, pe care îl iubiți așa de mult, este în momentul de față cea mai mare primejdie care amenință neamul nostru românesc.

Se pare că vă numărați printre fericiții români care nu au cunoștință de această tragedie! Sunt foarte mulți românii aflați în această situație de inconștiență.
Sunteți unul dintre cei mai iubiți români! Cuvîntul dumneavoastră are mare autoritate asupra publicului românesc. NU ESTE ADMISIBIL, IUBITE FLORIN PIERSIC, CA O PERSOANĂ CU AUTORITATEA DOMNEAVOASTRĂ SĂ FIE DE PARTEA INAMICILOR POPORULUI ROMÂN!
După 1990 noi am devenit ținta unei agresiuni evreiești complexe, de o viclenie fără pereche! Scopul acestei agresiuni este palestinizarea României! Adică depopularea Țării de românii autohtoni și stabilirea în România a sute de mii de evrei! Milioane! Evrei care deja și-au căpătat în mod fraudulos cetățenia română și au devenit proprietari de case și terenuri, conduc afaceri în paguba statului român, au cumpărat clasa politică aflată azi la cheremul Tel Avivului, legile românești îi protejează pe investitorii evrei și așa mai departe!

Interesați-vă, prin persoane de încredere, care este de pildă situația cartierului de vile din comuna Frumușani în sudul Capitalei. Este finalizat la cheie, dar nu este scos la vânzare, proprietarii sunt cetățeni israelieni care așteaptă momentul favorabil când nu vor mai fi nevoiți să-și ascundă identitatea și noua cetățenie!
Există în toată Țara cartiere rezidențiale construite pentru noii cetățeni români care descind în România ca-ntr-o colonie evreiască! Ca-ntr-un al doilea Israel! Cu infatuarea și aroganța potrivită.

Se realizează astfel un proiect sionist vechi de mai bine de un secol! Împotriva acestui proiect au scris și au vorbit „anti-semiți” patrioți ca Vasile Alecsandri, Mihai Eminescu, Vasile Conta, Ioan Slavici, majoritatea marilor cărturari ai Neamului au reacționat la proiectele criminale ale sioniștilor!

Maestre Florin Piersic, nu cunoașteți aceste planuri ale sionismului?! Ați trăit până acum fără să aveți cunoștință de marea catastrofă care ni se pregătește? Care deja începe să devină realitate?! Cea mai tristă din toată istoria Neamului românesc, pus la zid fără să-și dea seama, căci are parte de conducători care și-au trădat menirea, de cărturari oportuniști vânduți unui inamic mare maestru în arta diversiunii și disimulării!

Propaganda sinceră pe care o faceți bunelor relații dintre români și evrei este un bun exemplu de succes al perfidiei sioniste: Florin Piersic, cel mai iubit dintre români, nu are habar de răul imens pe care ni-l face ofensiva sionistă, le cântă în strună inamicilor Neamului fără să-și dea seama ce face!

Dacă cumva nu sunt destul de convingător, intrați vă rog pe www.ioncoja.ro și veți găsi o sumedenie de texte pe acest trist subiect. Vă sfătuiesc să stați de vorbă cu profesorul CORVIN LUPU, din Sibiu. O să vă ofere punctul de vedere al unui istoric, mare specialist în această problemă de maximă importanță pentru români, pentru cei care vă iubesc așa de mult, dintre care majoritatea sunt la fel de neinformați ca și marele FLORIN PIERSIC!

Să vă dau și părerea, ceva mai avizată, a unui evreu născut în Moldova și emigrat în America, numitul Marcus Eli Ravage, într-un text publicat în „Century Magazine”, Februarie 1928. Îl transcriu cu o ușoară stilizare, cu speranța că îi voi spori puterea de circulație. Merită:

„Voi, creștinii, încă nu ați început să vă dumiriți cât suntem de vinovați față de voi! Nici până azi nu ați priceput că noi, evreii, suntem intrușii. Noi suntem subversivii. Noi v-am distrus lumea în care erați obișnuiți să trăiți, v-am pervertit idealurile, v-am schimbat destinul, am făcut ravagii în lumea și în viața voastră.

Noi am fost la originea nu numai a ultimului mare război, ci și la toate revoluțiile majore din istoria voastră. Noi am adus dezbinare, neînțelegeri, confuzii și frustrări în viața voastră privată și publică, și asta facem în continuare. Nimeni nu vă poate spune cât timp vom continua așa! Cine știe ce destin măreț și glorios ați fi avut dacă noi evreii v-am fi lăsat în pace!”(s.n.)

Vă rog să meditați asupra ultimei fraze: „Cine știe ce destin măreț și glorios ați fi avut dacă noi evreii v-am fi lăsat în pace!” Aparține unui evreu onest.

Vă ofer pentru edificarea dumneavoastră și opinia unui personaj cu autoritatea morală cea mai înaltă, incontestabilă: marele Alexandru Soljenițân, care a scris pe tema contenciosului ruso-iudaic textele cele mai documentate. Printre altele pentru a dezvălui crimele evreilor bolșevici, autorii revoluției din 1917, soldată cu moartea a zeci de milioane de ruși. Vă rog să rețineți:

“Trebuie să înțelegeți. Principalii bolșevici care au preluat Rusia nu erau ruși. Urau rușii. I-au urât pe creștini. Conduși de ura etnică, ei au torturat și au sacrificat milioane de ruși fără nicio remușcare. Revoluția din octombrie nu a fost ceea ce numiți în America „Revoluția Rusă”. A fost o invazie și o cucerire asupra poporului rus. Mai mulți dintre conaționalii mei au suferit crimele cele mai oribile, mai multe decât orice alt popor sau națiune a suferit vreodată în întreaga istorie a omenirii. Nu poate fi subevaluat acest genocid. Bolșevismul a fost cel mai mare sacrificiu uman din toate timpurile. Faptul că cea mai mare parte a lumii ignoră această realitate este o dovadă că mass-media globală în sine este în mâinile criminalilor. (…) Crimele la scară industrială sunt o parte esențială a teoriei comuniste evreiești.”

Crime evreiești care urmăresc de sute de ani un țel mizerabil: atacul rasial asupra creștinilor, a populației ariene. Dispariția noastră, a rasei albe, acesta este scopul pentru care evreii se consideră a fi „poporul ales” de Yahve al lor!

…Mă grăbesc să închei acest text care este pentru mine cel mai neplăcut din câte am scris vreodată.

V-ați lăudat că vă bucurați de dragostea evreilor, de prețuirea pe care v-o poartă însuși primul ministru Benjamin Netanyahu. Dovadă, distincțiile onorifice pe care vi le-au acordat oficialitățile din Israel și de care sunteți foarte mândru…

Vă sugerez, maestre FLORIN PIERSIC, să puneți la încercare prețuirea declarată de evrei, sinceritatea oficialităților din Israel. Înaintați acestor oficiali, personal amicului Bibi, o cerere din partea poporului român, o cerere pe care o susțineți din toată inima dumneavoastră de mare român ce sunteți!

„DOMNILOR GUVERNANȚI AI ISRAELULUI, ÎN NUMELE LUI DUMNEZEU ȘI AL PRINCIPIILOR CARE VĂ CĂLĂUZESC ACTIVITATEA, VĂ RUGĂM SĂ NE ÎNAPOIAȚI DOCUMENTELE ISTORICE PE CARE MOSSADUL LE-A SUSTRAT DIN ARHIVA ROMÂNEASCĂ, DOCUMENTE CARE, ÎN PRINCIPAL, INFIRMĂ ACUZAȚIILE NEDREPTE FORMULATE DE EVREI CU PRIVIRE LA UN PRETINS HOLOCAUST DIN TRANSNISTRIA ÎMPOTRIVA EVREILOR! AVEM ÎN VEDERE ÎN PRIMUL RÂND DOCUMENTELE RĂMASE DE LA WILHELM FILDERMAN, FOSTUL LIDER AL EVREILOR DIN ROMÂNIA! DAR ȘI ALTELE!”

Și semnați, iubite maestre, cu titlul care vi se potrivește de minune:

Florin Piersic, românul cel mai iubit în Israel

Pot să pun însă rămășag că domnul Bibi al dumneavoastră nu are atâta putere să vă dovedească prietenia sa. Nu i-o va permite ierarhia sionistă! Care a inventat basna cu holocaustul din Transnistria!

Îi vedeți, maestre Piersic, îi vedeți pe românii dumneavoastră capabili de un genocid, de asasinarea a sute de mii de evrei?! Cum este posibil să le acceptați dragostea și admirația câtă vreme aceiași evrei propagă la adresa poporului român calomnia cea mai cumplită, cea mai deșucheată?!

V-aș sfătui să le înapoiați însemnele acestei admirații, dar știu că majoritatea evreilor care vă iubesc știu și ei câtă minciună cuprinde acuzația de genocid anti-semit cu care ne gratulează liderii lor sioniști, fără egali de ticăloși!

Al dumneavoastră vechi admirator,

Ion Coja

București, 31 ianuarie 2024