CD
141 aprobate
dnitsoc@gmail.com
66.71.243.134
FINANTAREA REVOLUTIEI BOLSEVICE
– si ghinionul romanesc
de CD

Exista incă o indoială pentru unii că Marea Finantă Internatională, kabala financiară, costituită din Rothschiedzi si celelate 4 familii care au pus bazele si stapanesc Federal Reserve, ar fi avut vre-un interes si ar fi riscat enorme sume de bani, intr-o revolutie socialistă, un experiment politic extrem de riscant.
Aici avem două elemente de lămurit: Interesul si Riscul.

Interesul era evident, că nu din motive etnice sau sociale/de clasă, kabala financiară ura familia Romanov, tzarii Rusiei si le dorea moartea si distrugerea familiei, caci astfel depozitele bancare pe care le avea familia tzaristă in străinătate poateau fi achizitionate de kabala financiară.
Aceste depozite insumau peste $1 200 000 000(dollari) raspandite in băncile americane, engleze, franceze, italiene si germane.
Dar castigurile/profitul kabalei nu se rezuma doar la atat, mai erau Tezaurul Imperial Rus din Kremlin care totaliza peste $1 000 000 000.
La toate acestea se mai adauga imensa averea tzaristă constand in pămanturi, păduri si fabrici, din care se puteau plăti viitoare datorii domestice.
Tot in Kremlin la acea data se mai afla in custodie o mare parte din tezaurul Romaniei, cu o valoare de 9.416.417.177,93 lei aur, ce insemna aproximativ $2 bilioane de dollari la acea dată.

Riscul, al doilea element, era minimal sau inexistent, căci de fapt finantarea Revolutiei Bolsevice s-a facut cu banii familiei tzariste, déjà existenti in bancile ce apartineau kabalei financiare.
Pe de altă parte kabalistii s-au asigurat ca revolutia, mai bine zis cotrarevolutia din octombrie, să fie in mainile unei minoriăttii evreiesti – bolsevicii. Această minoritate etnică, ce constituia insă majoritatea, peste 90%, in toate comitetele si comisiile revolutionare si mai tarziu in guvernul revolutionar, ea a fost de fapt direct finantată, ca totul să ramană in “familie”.

Ca să fie si mai siguri kabalistii au organizat spargerea Tezaurului Imperial din Kremlin de către trupe ale Armatei Rosii, cu o zi inainte de inceperea Marii Revolutii din Octombrie – 7 Noiembrie 1917, de unde au furat tezaurul coroanei de peste un billion de dolari valoare la acea dată.

Fragmente din cartea lui Eustace Mullins ” Ordinea Internatioinala” – Un studiu al hegemoniei parazitismului, prezentate mai jos vin sa aducă lamuriri importate in desfasurarea Finantării Revolutiei Bolsevice de către Wall Street, orchestrată de Rothschildzi.
“Unul dintre cele mai mari triumfuri ale Rothschildzilor a fost succesul in războiul prelungit impotriva familiei imperiale ruse. După căderea lui Napoleon, Rothschildzii au intors toată ura si interesul lor împotriva familiei Romanov.
În 1825, l-au otrăvit pe Alexander I; în 1855, l-au otrăvit pe Nicolae I.
Au urmat alte asasinate, culminând în noaptea de 6 noiembrie 1917, când o duzină de soldati ai gărzilor roșii au condus un camion până la clădirea Băncii Imperiale din Moscova. Au încărcat Colectia de Bijuterii Imperiale şi aur in valoare de $ 700 de milioane, pradă in valoare totală de peste 1 miliard de dolari.
Noul regim a confiscat, de asemenea, 150 de milioane de acri în Rusia, personal deţinute de ţar. De importanţă egală au fost enormele reserve de valuta pe care Țarul le-a investit peste hotare, în băncile europene şi americane.

New York Times a declarat că Ţarul a avut $ 5 milioane de dollari în Guaranty Trust şi $ 1 milion în National City Bank; alte autorităţi au declarat ca au fost cate $ 5 milioane în fiecare bancă.
Între 1905 și 1910 ţarul a trimis peste $ 900 de milioane să fie depozitate în şase bănci importante din New York, Chase, National City, Guaranty Trust, JP Morgan, Hanovra şi Manufacturers Trust. Acestea au fost băncile principale controlate de casa Rothschild, prin agenţii lor americani, JP Morgan şi Kuhn, Loeb Co.
Acestea au fost, de asemenea, cele şase bănci de New York, care au cumparat actiunile de control la Federal Reserve Bank din New York în 1914. Ei au preluat controlul stocului de atunci incoace.

Ţarul a avut, de asemenea, $ 115 milioane de dollari în patru bănci englezesti.
El a avut $ 35 de milioane în Bank of England, $ 25 de milioane în Barings, $ 25 de milioane în Barclays şi $ 30 de milioane în Lloyd Bank.
În Paris, țarul avea $ 100 de milioane în Banque de France și $ 80 de milioane in banca Rothschild din Paris.
În Berlin, a avut $ 132 de milioane in banca Mendelsohn, care a fost mult timp banca favorită a Rusiei.

Nici una din aceste sume nu a fost vreodată plătita familiei tzariste sau altcuiva, iar dobânda adunată din 1916 incoace se ridică la peste $ 50 de miliarde.
Doi reclamanţi au apărut mai târziu, un fiu, Alexis, si o fiica, Anastasia. În ciuda unei impresionante colectii de dovezi demonstrand creanţele lor ei au pierdut, asa cum Peter Kurth arata în romanul „Anastasia”, căci domnul Mountbatten a pus banii săi la bataie in luptă la Curtea de Justitie împotriva Anastasiei. Deși era nepotul Împărăteasei Alexandra, Mountbatten a fost forţa călăuzitoare din spatele opozitiei Anastasiei. Familiile Battenbergs, sau Mountbattens, au fost, de asemenea, legate de familia Rothschild. Ei nu a dorit să vadă averea ţarului recuperată şi scoasă din băncile Rothschild.

Peter Kurth, de asemenea, notează „intr-o serie de articole din 1959, “Istoria marilor bănci britanice”, din, Observatorul de Londra, privitor la Baring Brothers: ‘Romanovii au fost printre clienţii lor cei mai distinsi si că Barings deţine încă un depozit de peste 40 de milioane de lire sterline, care le-a fost lăsat de Romanovi.’ Anthony Sampson redactorul-şef, a spus ca nimeni nu a reclamat acesti bani. Această dezvaluire este în general considerată a fi adevărată.”

Atotputernicul profet evreu, colonelul House a trimis pe secretarul lui, Kenneth Durant in Rusia, pentru a deveni secretar al Biroului Sovietic în 1920!
Durant a devenit secretar de presă la nerecunoscutul trimis special al sovieticilor în Statele Unite. Din 1923 până în 1944, a condus directia americană la Agenţia de ştiri sovietice (TASS). Angajaţii de la TASS il includ si pe jurnalistul evreu Eugene Lyons care a contribuit la raportul Holodomorului pentru americani.
Durant a participat, de asemenea la conferinţa de pace de la Versailles ca adjutant al colonelului Edward House, unde nimeni insa nu ştie în ce calitate misterioasă Joseph Mandel House(fratele colonelului Edward House) a participat la aceiasi conferinţă de pace din partea Germaniei.

Când Troțki a fost arestat în Halifax, Canada, forţe misterioase din Anglia şi Statele Unite, au intervenit pentru Troțki. Şeful Serviciului Secret Britanic în America în acel timp a fost Sir William Wiseman, care, ca o ironie a sortii, ocupa apartamentul direct deasupra apartamentului lui Edward Mandell House.
House i-a comunicat lui Wiseman, că preşedintele Wilson ar dorit să-l aibă pe Troțki lăsat liber. Wiseman a informat guvernul său şi Amiralitatea britanică a emis ordinele pe 21 aprilie, ca Troțki sa fie eliberat.
(„De ce l-am lăsat pe Troțki sa plece? Cum Canada a pierdut o oportunitate de a scurta războiul”, articole din revista MacLeans, Canada, iunie 1919. De asemenea, a se vedea Martin, pp. 163-164.)
Troțki nu a fost arestat dintr-un capriciu. El a fost recunoscut ca o ameninţare pentru cele mai bune interese dintre Anglia, ţara-mamă si Canada. El a fost arestat ca un agent German şi luat ca un prizonier de război.

Familia Rockefeller este uneori numită prima familie a Uniunii Sovietice.
Când Nelson Rockefeller a fost nominalizat ca vicepreşedinte al SUA, în 1967, Pravda a denunţat cu indignare pe toti criticii săi.
Când avionul lui David Rockefeller aterizează în Rusia, mulţimile se aliniază pentru a-l întâmpina la aeroport şi pe străzile din Moscova, pe unde trece limuzina sa si îl salută cu strigăte de RAHK FAWLER.

Leninistii au epuizat rapid fondurile avansate de germani, o dată ajunsi in Rusia, şi oferta bolşevică pentru puterea absolută părea în dubiu. Către cine ar fi putut Lenin sa se indrepte dacă nu spre prietenul său puternic din Casa Albă?
Wilson trimise prompt pe Elihu Root si Kuhn Loeb, avocat şi fost secretar de stat, in Rusia cu $ 20 de milioane din fondul său special de război, să li se acorde bolșevicilor si nu Guvernului Provizoriu a lui Kerensky.
Acest lucru a fost evidenţiat în audierile din cadrul Congresului referitor la stockurile/obligaţiunile rusesti, HJ 8714.U5, care arată situaţia financiară si a cheltuielilor lui Woodrow Wilson din cele $ 100 de milioane ce i-au fost oferite de Congres ca un fond Special de război. Raportul, care prezintă cheltuielile de $ 20 de milioane făcute în Rusia de Root’s Special War Mission este, de asemenea, înregistrat în registrul Congresului, 2 septembrie 1919, aşa cum este dat de secretarul lui Wilson, Joseph Tumulty.

Să nu fie intrecut în generozitate, JP Morgan & Co., de asemenea, s-a grăbit să dea asistenţă financiară teroristilor lui Lenin. Col. Raymond Robins a condus o misiune cu Crucea Roşie in Rusia. Henry P. Davison, mana dreaptă a lui JP Morgan, a adunat $ 370 de milioane în numerar pentru Crucea Roşie în timpul primului război mondial, din care câteva milioane bune au fost aduse la ruşi de echipa lui Raymond Robins. Ajutor în această “munca de caritate” a fost dat si de Frank Vanderlip, presedintele lui American International Corporation şi de William Thompson Boyce, un alt director al lui Federal Reserve Bank din New York.

În ciuda reputaţiei de mai târziu de „anticomunist”, Herbert Hoover a fost nu doar cel mai neobosit susţinător al Societății Națiunilor în parteneriat cu colonelul House; el a fost, de asemenea, primul American care a dat asistenţă pe scară largă pentru a preveni o revoltă masivă împotriva regimului bolșevic.
Pe 28 noiembrie 1917, asociatul său, colonelul House a telegrafiat lui Wilson, câteva zile după luarea puterii de catre bolșevici, că este de extremă importanţă suprimarea criticilor bolsevismului in toate ziarele americane :”este extrem de important ca aceste critici se fie suprimate.” Telegrama a fost plasată într-un fişier secret, dar a ieşit la lumină şase ani mai târziu.

Agentul personal al lui Jacob Schiff, George Kennan a călătorit în mod regulat in Rusia unde aducea bani şi arme pentru revoluționarii comunisti, (nepotul său a declarat că Schiff a cheltuit peste $ 20 de milioane pentru a porni Revoluţia Bolşevică, sursa New York Jurnal American numărul din 3 februarie 1949 ) mult mai mult ajutor a fost dat insă pentru susţinerea întregului regim.

În 1915, American International Corporation a fost fondată în New York. Obiectivul său principal a fost coordonarea ajutorului, în special asistenţa financiară a bolșevicilor, care a fost si anterior oferită de Schiff şi de alti bancheri ocazional. “

William B. Thomson care a fost in Petrograd din iulie pana in noiembrie trecut, a facut o cotributie personală de
$1 000 000 bolsevicilor in scopul propagării doctrinei lor in Germania si Austria … — Washington Post, februarie 1918

„William B. Thompson, who was in Petrograd from July until November last, has made a personal contribution of $1,000,000 to the Bolsheviki for the purpose of spreading their doctrine in Germany and Austria …”. — Washington Post, February 2, 1918

„Mr. Schiff has always used his wealth and his influence in the best interests of his people. He financed the enemies of autocratic Russia and used his financial influence to keep Russia from the money markets of the United States.” — The Jewish Communal Register of New York City, 1917-1918, Second Edition, Kehillah, New York, (1919) p. 1019.
“Domnul Schiff a folosit intotdeauna averea si influenta sa in interesul poporului sau. El a finantat inamicii autocraticei Rusii si a folosit influenta sa financiara sa tina deoparte Rusia de piata financiara a Statelor Unite.” – Jurnalul Registrului Comunal Evreesc al orasului New York, 1917-1918, pagina p. 1019.
https://archive.org/stream/jewishcommunalr00marggoog#page/n953/mode/2up

Lista sponsorilor Revolutiei Bolsevice poate continua pe pagini intregi, ea nu cuprinde doar nume sonore de pe Wall Street dar si industriasi si investori de pe toate continentele.
Va urma Ghinionul romanesc