Fiecare katz pe limba sa piere!

Am primit pe E mail de la un amic textul de mai jos. Nu voi trece cu vederea această nouă porcărie comisă de avortonul escroc – adică escrocul cu înfățișare de avorton, de ne-om, de ne-isprăvit, de ne-tot, de ne-întreg, căruia i s-a dat totuși un nume: Katz. Cu ani în urmă renunțasem să dau în judecată Federația Comunităților Evreiești din România pentru încălcări grave ale legislației românești și mai ales ale minimei moralități și decențe publice.

 

Am zis de fiecare dată „treacă de la mine!” Unde a mers mia merge și suta! Am lăsat nesancționate atâtea netrebnicii, una în plus ce mai contează?! Numai că atacul prostesc și grosolan la care se dedă acest KATZ, plin de venin însă, și de ură față de tot ce este mai românesc, de data asta lovește într-o femeie, o doamnă demnă, dinaintea căreia mă plec cu recunoștință și admirație. Ceea ce nu pot trece cu vederea!

 

Stimată doamnă GABRIELA VASILESCU, nu m-aș mira să aflu că ați avut de suferit și sancțiuni administrative pentru …incapacitatea profesională dovedită, pentru neputința dumneavoastră funciară de a minți, de a spune ascultătorilor dumneavoastră ceea ce știți bine că nu este adevărat! Așa cum fac azi majoritatea ziariștilor și publiciștilor care ajung într-un fel sau altul să vorbească despre Mareșalul Ion Antonescu sau despre Mișcarea Legionară. Mint! Mint! Mint!…

 

Cunosc bine aceste două subiecte și, deși știu că nu aveți nevoie de confirmarea mea, țin să fac publică convingerea mea că ați avut dreptate. „Legionarii nu au ucis niciun evreu!”, mi-a spus Petre Țuțea la prima noastră întâlnire și nu greșea cu nimic! De 30 de ani caut evreul ucis de legionari și nu-l aflu nicicum!

 

Iar pentru Mareșal, din cei circa 2000.000 (două milioane) de evrei din România anului 1940, era foarte clar că „sunt numai 40.000 evreii care ne fac probleme și pe care trebuie să-i izolăm”! (citat din memorie)

 

Vreau să vă asigur, stimată doamnă, că cel care v-a reclamat într-un chip atât de tâmp și de grosolan va avea de dat socoteală comunității pe care o reprezintă într-un mod atât de rușinos, de penibil! Nu-i vina lui de fapt, ci a celor care îl acceptă ca purtător de cuvînt, ca apărător al intereselor evreiești! Jocul greșeala așteptă! Și au greșit cu totul!

 

Iar pentru dumneavoastră, doamnă GABRIELA VASILESCU, încă o dată: stima noastră și mândria!…

 

 

Iată și mizerabilul text, textul pentru care mizerabilul Katz va plăti cât de curând în fața alor săi:

 

 

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania cere Procuraturii Generale sa se autosesizeze intr-un caz de negare a Holocaustului Romanesc la Radio Romania Cultural

de R.P.     HotNews.ro

Luni, 9 septembrie 2013, 11:14 Economie | Media & Publicitate

 

Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania (MCA) transmite printr-un comunicat de presa ca Radio Romania Cultural „a promovat imaginea Miscarii Legionare si a maresalului Ion Antonescu, ca entitati care nu ar fi avut nici o legatura cu antisemitismul si cu crimele comise impotriva evreilor”, in cadrul emisiunii „Memoria Secolelor” din 17 august. „Solicitam Procuraturii Generale sa se autosesizeze asupra incalcarii legislatiei in vigoare comisa in acest caz de postul de radio Romania Cultural”, se arata in comunicatul remis HotNews.ro.

„In emisiunea ‘Memoria Secolelor’, cu Gabriela Vasilescu, difuzata pe data de 17 August 2013, postul de Radio Romania Cultural a promovat imaginea Miscarii Legionare si a maresalului Ion Antonescu, ca entitati care nu ar fi avut nici o legatura cu antisemitismul si cu crimele comise impotriva evreilor”, informeaza Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania (MCA) intr-un comunicat remis HotNews.ro.

Sub titlul „Postul de Radio Romania Cultural: Negarea Holocaustului Romanesc”, comunicatul anunta ca Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania solicita „Procuraturii Generale sa se autosesizeze asupra  incalcarii legislatiei in vigoare”.

„MCA Romania atrage atentia asupra unora dintre fragmente:
‘Maresalul Antonescu va ramane si el aceeasi personalitate de exceptie, in ciuda tuturor mistificarilor si a documentelor contrafacute intr-un mod grosolan, puse in circulatie fara jena. (…) Pe zi ce trece, in Romania, si, mai ales, pe plan international, se tot incearca acreditarea ideii ca in tara noastra ar fi existat organizatii antisemite.'”, precizeaza MCA.

In comunicat se arata ca „legionarii si maresalul Ion Antonescu au comis crime impotriva umanitatii si sunt vinovati de crime comise impotriva unor civili, barbati, femei, copii si batrani, vinovati numai de faptul ca s-au nascut evrei”.

„Conform legii 107 din 2006, promovarea imaginii entitatilor fasciste si pro-naziste este interzisa in Romania. Postul de Radio Romania Culturala este un post de radio public, finantat de stat”, noteaza Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania.

MCA solicita conducerii postului de radio Romania Cultural „sa corecteze grava eroare si incalcarea legii prin difuzarea unor minciuni sfruntate menite sa rescrie istoria si sa stearga memoria victimelor pogromurilor comise de Miscarea Legionara si de institutiile statului conduse de maresalul Ion Antonescu”.

  • „Solicitam Procuraturii Generale sa se autosesizeze asupra incalcarii legislatiei in vigoare comisa in acest caz de postul de radio Romania Cultural.
  • Solicitam Consiliului National Audio-Vizual sa aplice postului de radio Romania Culturala sanctiunile adecvate pentru dezinformare si promovarea opiniilor national-extremiste, negationiste care au fost exprimate in modul cel mai clar posibil  in cadrul emisiunii mai sus mentionate.
  • Solicitam, din nou, Guvernului Romaniei sa promoveze, sa adopte si sa implementeze textul modificat al legii 107 din 2006 astfel incat negarea Holocaustului Romanesc si incercarile repetate de a reabilita imaginea Miscarii Legionare si a maresalului Ion Antonescu prin stergerea din memoria nationala a crimelor comise impotriva evreilor si a romilor sa fie sanctionata in mod ferm si fara ezitare”, scrie Centrul pentru Monitorizarea si Combaterea Antisemitismului din Romania in comunicatul remis HotNews.ro.

„Radiodifuziunea Romana isi exprima regretul si se delimiteaza fata de afirmatiile formulate de doamna Gabriela Vasilescu”

Intr-un comunicat de presa, „Radiodifuziunea Romana isi exprima regretul si se delimiteaza fata de afirmatiile formulate de doamna Gabriela Vasilescu in cadrul emisiunii ‘Memoria secolelor’, difuzata pe postul Radio Romania Cultural, in data de 17 august 2013”.

„SRR precizeaza ca ideile exprimate de doamna Gabriela Vasilescu, realizatoarea emisiunii, reflecta opinia sa personala, una absolut regretabila tinand cont de adevarul documentelor si de istoria comunitatii evreiesti din Romania”, se arata in comunicatul publicat pe site-ul Radio Romania Cultural.

„Acest incident nefericit nu poate pune in umbra indelungata si excelenta colaborare intre Radio Romania si comunitatea evreiasca, dialogul constant si increderea reciproc acordata pentru informarea corecta a publicului si pentru facilitarea accesului la adevarul istoric”, precizeaza comunicatul.

Potrivit acestuia, „Radio Romania va ramane fidel si consecvent statutului sau de serviciu public, garant al informarii corecte, promotor al multiculturalismului si al valorilor democratice”.

*

O ultimă precizare: multă lume nu mai știe care este semnificația exactă a proverbului din titlul acestor rânduri. Pasărea, protejată bine de desișul pădurii, nu poate fi văzută de vânător. O face vulnerabilă numai deschiderea ciocului, pentru cârâiitul sau croncănitul cu care se dă de gol. Dacă tăcea, filosof ajungea și Katz. Așa însă… Sau, mai pe franțuzește, tu l’as voulu, japitză!

3 octombrie 2013

Ion COJA