CD
1.326 aprobate
denitsoc@gmail.com
149.102.242.167

.
Articolul PLANUL EVREILOR KHAZARI PENTRU UN UNIC GUVERNAMANT AL LUMII
– INTERVIEW from ION COJA to LARRY ROMANOFF a fost publicat pe platforma Bluemoon:
https://www.bluemoonofshanghai.com/politics/12873
Aici apare si fotografia de care pomeneam in email.

De asemenea articolul interviu apare si pe Websiteul:
https://paulcraigrobertstranslations.blogspot.com/2023/08/en-interview-from-ion-coja-to-larry.html
Ce apartine renumitului analist Paul Craig Roberts (născut la 3 aprilie 1939, ce) este un economist și autor american. Anterior a deținut un birou sef de cabinet în guvernul federal al Statelor Unite, precum și funcții de predare la mai multe universități din SUA. El este un promotor al economiei pe partea ofertei și un oponent al politicii externe recente a SUA.

Roberts a primit un doctorat de la Universitatea din Virginia, unde a studiat sub G. Warren Nutter. A lucrat ca analist și consilier la Congresul Statelor Unite, unde a fost creditat drept autorul principal al proiectului inițial al Legii fiscale pentru redresarea economică din 1981. A fost secretarul adjunct al Trezoreriei pentru politică economică al Statelor Unite sub președintele Ronald Reagan. și – după ce a părăsit guvernul – a ocupat timp de zece ani scaunul William E. Simon în economie la Centrul de Studii Strategice și Internaționale și a făcut parte din mai multe consilii corporative. Fost editor asociat la The Wall Street Journal, articolele sale au apărut și în The New York Times și Harper’s și este autorul a mai mult de o duzină de cărți și a unui număr de lucrări evaluate de colegi.

De când s-a pensionat, el a fost acuzat de antisemitism și teoretizare a conspirației de către Liga Anti-Defăimire, Centrul de Drept pentru Sărăcie din Sud și alții.
Din 2008, a făcut parte din colectivul editorial al site-ului de extremă dreapta VDARE.[20] El a fost finanțat de Fundația Unz și contribuie la Unz Review.[21] Scrierile sale sunt publicate de Veterans Today, InfoWars, PressTV și GlobalResearch, și este frecvent invitat la podcasturi, emisiuni radio și canale video ale Consiliului cetățenilor conservatori, Max Keizer și 9/11 truther Kevin Barrett.[19] Propriul său site web publică lucrările lui Israel Shamir și Diana Johnstone.

Felicitari, publicarea va fi si pe alte platforme pe care am sa le mentionez mai tarziu.

CD