Iulian MARES
267 aprobate

iuliuss_m@yahoo.ca
86.34.175.10
CAN-CAN DÂMBOVIȚEAN, CU PICIOARELE-N TAVAN!!!

*”FATA LU TATA”, …. patronul de la Realitatea Plus, care a făcut închisoare într-un dosar privind polițele de asigurare pentru angajați, în care prejudiciul a fost de peste patru milioane de euro!

Judecătorii au ajuns la termenul 57 (adica 57 de amanari! La mai multe…!) în Dosarul „Loteria”, în care Maricel Păcuraru, patronul Realitatea PLUS, e acuzat de o fraudă de 5 milioane de euro!

https://www.g4media.ro/judecatorii-au-ajuns-la-termenul-57-in-dosarul-loteria-in-care-maricel-pacuraru-patronul-realitatea-plus-e-acuzat-de-o-frauda-de-5-milioane-de-euro-cum-a-fost-prezentata-stirea-l.html

*

Nota redacției – În urmă cu câteva luni am fost la sediul Realitatea Plus, unde am dat de „fata lu tata” care își făcea machiajul dinaintea emisiunii. I-am lăsat câteva exemplare din Circularele Căpitanului,  cerându-i drept la replică, replică la afirmația pe care fata lu tata o făcuse despre Corneliu Zelea Codreanu: ins „de tristă amintire”. M-a tratat cu un dispreț profund ciocoiesc. La data respectivă nu știam nimic despre antecedentele tătâne-su. Așa că am înghițit și am tăcut. Profit de ocazie și reînnoiesc cererea mea de a mi se permite, ca persoană care am scris sute de pagini despre legionari, să-mi spun părerea despre amintirea la care are dreptul Căpitanul! Mă auzi, fata tatii?